GearsUp 138 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Godzinę temu, tjery napisał(a): Ale ten performance mode to wygląda jakby to było 30 fps z frame genem na 60, zobaczcie co tu się dzieje na ekranie np. w 8:00 Strasznie poszarpane w ruchu. Ciekawe jak by sobie DLSS poradził w tej mgle przy takim poziomie upscalingu Za to z FG mamy przenośne 130 fps Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 294 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 1 godzinę temu, tjery napisał(a): Może na komórce nie widać, odpal to na większym ekranie, postacie w czasie ruchu dosłownie tracą kształt i zmieniają się w rozmazane "coś". No chyba, że to jest zamierzony efekt No i dynamika jak w 30 fps. To na pewno nie chodzi natywnie w 60 fps w tym trybie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia No to niech sobie patchuja. Poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 294 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia No i generalnie w tych 2 pozostałych trybach to powinni zrobić lock do 30 i 40 fps, lepiej by to wyszło pod względem płynności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 562 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Rozbili bank skurwiele Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Nic nie znaczące liczby, ten kraj zniszczy te branże 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia (edytowane) @KrYcHu_89 W systemie nic nie zmieniałem. Po 4h zero problemów o których wcześniej było głośno, tak więc chyba naprawili to. No chyba że dopiero później mają zacząć się te jazdy... Edytowane 20 sierpnia przez Amer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Albo w chinach była potężna kampania marketingowa tej gierki albo chiny podbijają sztucznie liczby. Oba scenariusze prawdopodobne. Trzeba pamiętać, że wg szancunków na ten rok w Chinach w gierki gra ponad 600 milionów ludzi. Wiadomo, że rozbija się to między komórki, LoLe i CSy i MMO ale jak ma się tą liczbę przed oczami to ten milion graczy na świecie na premierę nie wydaje się już tak nieprawdopodobny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Gra nie ma HDR nawet? Kpina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 677 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Gra nie ma HDR nawet? Kpina.Lol.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj Odnośnik do komentarza
Fraczek 12 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Pograłem (na PS5) lekko ponad 2h i jest dobrze Panowie! System walki mega satysfakcjonujący (np. można anulować animacje ataku i zrobić unik) Drzewka rozwoju dobrze pomyślane, dużo umiejętności aktywnych jak i pasywnych. Co ciekawe przy kapliczkach można za darmo resetować wydane punkty i przydzielać je ponownie. Przez 70% gram na PC, więc zawsze jestem wyczulony jak coś nie działa plynnie (pomimo iz na ps4 BB skonczylem jakies 6 razy ;p ) Tutaj gram w trybie performance i nie oszukujmy sie, to nie jest 60 klatek. ALE, dziala to na tyle przyjemnie, ze po ubiciu 3 bossow nie zanotowalem znaczacych spadkow animacji. Jedyne miejsce gdzie meeega czuc, ze gra niedomaga technicznie to sekwencja wstepna (w chmurach). Tak wiec szykuje sie kawal dobrego szpila. p.s. Nie ubijajcie drugiego bossa jakiego spotkacie dopoki nie bedziecie mieli wskazowek od tego dziadka ktory daje Wam pierwszy czar. Bez jego wskazowek nie bedziecie w stanie wchlonac duszy pokonanego bossa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Teraz, Fraczek napisał(a): Nie ubijajcie drugiego bossa jakiego spotkacie dopoki nie bedziecie mieli wskazowek od tego dziadka ktory daje Wam pierwszy czar. Bez jego wskazowek nie bedziecie w stanie wchlonac duszy pokonanego bossa. Chodzi o : Spoiler tego w lasku ? Duży noworodek z ogonem ? xD Kiedy dziadek daje wskazówke na niego ? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Fraczek 12 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia (edytowane) 14 minutes ago, Szermac said: Chodzi o : Reveal hidden contents tego w lasku ? Duży noworodek z ogonem ? xD Kiedy dziadek daje wskazówke na niego ? Dzięki Yep, dokładnie o tego ;] A kiedy dziadek daje wskazowke to w sumie nie wiem bo jeszcze jej nie otrzymalem Edytowane 20 sierpnia przez Fraczek Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia On jest w ogóle trochę koks, jak wali to prawie na hita ściąga. Zostawiłem go na razie, bo coś śmierdziało, żeby z nim poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia (edytowane) 29 minut temu, Fraczek napisał(a): Nie ubijajcie drugiego bossa jakiego spotkacie dopoki nie bedziecie mieli wskazowek od tego dziadka ktory daje Wam pierwszy czar. Bez jego wskazowek nie bedziecie w stanie wchlonac duszy pokonanego bossa. Później (niebawem) i tak będzie możliwe wchłonięcie jego duszy (przy kapliczce), więc IMO można lać smarkacza z miejsca. Edytowane 20 sierpnia przez Amer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 58 minut temu, Fraczek napisał(a): p.s. Nie ubijajcie drugiego bossa jakiego spotkacie dopoki nie bedziecie mieli wskazowek od tego dziadka ktory daje Wam pierwszy czar. Bez jego wskazowek nie bedziecie w stanie wchlonac duszy pokonanego bossa. A ja go właśnie ubiłem. Wydał mi się dziwnie wytrzymały i przekokszony, ale nic nie wskazywało, że można po prostu przebiec obok niego. Chyba za szóstym podejściem padł i już miałem w głowie "O kurła, to jednak soulsy" Kawałeczek dalej Spoiler Wilkołak padł już za pierwszym podejściem Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 1 godzinę temu, Pupcio napisał(a): Nic nie znaczące liczby, ten kraj zniszczy te branże Chujowy wyznacznik, bo w czym ich recenzje są gorsze od naszych wiedźmina czy cyberpunka albo amerykańskich innych gier Widzę po rozgrywce, że wygląda i rusza się nieźle. Trzeba będzie kupić jak już zmęczę chujowe ninja gaiden 3 razor's edge Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Godzinę temu, UberAdi napisał(a): Albo w chinach była potężna kampania marketingowa tej gierki albo chiny podbijają sztucznie liczby. Oba scenariusze prawdopodobne. Trzeba pamiętać, że wg szancunków na ten rok w Chinach w gierki gra ponad 600 milionów ludzi. Wiadomo, że rozbija się to między komórki, LoLe i CSy i MMO ale jak ma się tą liczbę przed oczami to ten milion graczy na świecie na premierę nie wydaje się już tak nieprawdopodobny. Gra dzisiaj pobije nawet CS2, być może również Palworda i PUBG, więc nawet jak coś jest sztuczne podbite to potencjał chiński działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 10 minut temu, Frantik napisał(a): Kawałeczek dalej Pokaż ukrytą zawartość To do niego między innymi brali motion capture z kotów xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Fraczek 12 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 16 minutes ago, Frantik said: A ja go właśnie ubiłem. Wydał mi się dziwnie wytrzymały i przekokszony, ale nic nie wskazywało, że można po prostu przebiec obok niego. Chyba za szóstym podejściem padł i już miałem w głowie "O kurła, to jednak soulsy" Kawałeczek dalej Reveal hidden contents Wilkołak padł już za pierwszym podejściem Jakos łatwo narazie Duzy vibe Sekiro jednak ale walka duzo prostsza, "cystsza". Znalazlem typka (innego dziadka) ktory daje przedmiot do wchlaniania dusz. Im dalej w las tym co raz wiekszy bonkers. No szykuje sie top 3 moze top 2 tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 3 minuty temu, Fraczek napisał(a): No szykuje sie top 3 moze top 2 tego roku. No jest kurna wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 4 minuty temu, Fraczek napisał(a): Znalazlem typka (innego dziadka) ktory daje przedmiot do wchlaniania dusz. Ominąłem go czy dopiero będzie? Jednak ten brak mapy już trochę daje się we znaki. Ścieżek i rozwidleń jest w tym lasku pełno Cytuj Odnośnik do komentarza
Fraczek 12 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Dopiero będzie. Jak ubiles Spoiler wilkolaka to dalej za nim znajdziesz tego dziadka ktory da Ci specjalna Spoiler tykwe do lapania dusz. Btw. duzym boostem do postaci jest pokonanie kolejnego sub bossa (ja zrobilem przed wilkolakiem) Spoiler gosc z ognista glewia. Jak go pokonasz to otrzymujesz kolejny czar ktory przemienia Ci bron i kazdym atakiem zadajesz obrazenia od ognia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Teraz, Fraczek napisał(a): gosc z ognista glewia. Jak go pokonasz to otrzymujesz kolejny czar ktory przemienia Ci bron i kazdym atakiem zadajesz obrazenia od ognia. Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Wszedłem na steama zobaczyć i pokazuje ponad 1 600 000 ludzi w grze aktualnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi