KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 1 godzinę temu, Starh napisał(a): oficjalne dane: Sprzedaż na Steam 3 miliony sztuk pozostałe platformy 1.5 miliona Jakie to są pozostałe platformy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 866 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Jakie to są pozostałe platformy? "Platformy" pewnie przenośnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Teraz, Assassins_78 napisał(a): "Platformy" pewnie przenośnia Nie no pewnie chodzi o PSN i Epic, ale na Epic to chyba nikt gier nie kupuje, więc zostaje PSN :). Gra nie jest dostępna gdzie indziej. Dziwne dane, jakieś źródło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jakie to są pozostałe platformy? Ps5, epic games Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 866 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Nie no pewnie chodzi o PSN i Epic, ale na Epic to chyba nikt gier nie kupuje, więc zostaje PSN :). Gra nie jest dostępna gdzie indziej. Dziwne dane, jakieś źródło? Ta.... czekają aż EPIC da za Free Sam się dziwie tym wynikom. Są co najmniej zobowiązujące. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia No dobra już z tym rozwidleniem się wyjaśniło i elegancko się skrócikiem wszystko połączyło klasycznie To zbieranie dusz bossów i wykorzystywanie ich skilli w walce jprdl Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 8 minut temu, Assassins_78 napisał(a): Ta.... czekają aż EPIC da za Free Sam się dziwie tym wynikom. Są co najmniej zobowiązujące. Według mnie nawet niedoszacowane, bo na Steam concurrent peak to było ponad 2.2 mln, a sporo ludzi przecież nie gra 24/7 lol, Steam to będzie bliżej 10 mln kopii, może to dane z preorderów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 866 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Według mnie nawet niedoszacowane, bo na Steam concurennt to było ponad 2.2 mln, a sporo ludzi przecież nie gra 24/7 lol, Steam to będzie bliżej 10 mln kopii, może to dane z preorderów. Preordery, a co z kodami dodawanymi do kart NV ? Tysiące, i teraz jest wylew kodów za 70-120 zł do gierki na steama... Wiem niektórych cebula zaboli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 716 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia A ile osób pewnie się wstrzymało z zakupem bo czekają aż płytka będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 3 minuty temu, Assassins_78 napisał(a): Preordery, a co z kodami dodawanymi do kart NV ? Tysiące, i teraz jest wylew kodów za 70-120 zł do gierki na steama... Wiem niektórych cebula zaboli. Żadna cebula, taki rynek PC:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 866 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Teraz, drozdu7 napisał(a): A ile osób pewnie się wstrzymało z zakupem bo czekają aż płytka będzie Sam czekam na PS5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Czy można już pisać, że Goty czy po ukończeniu? Serio do końca myślałem,, że ta gra to scam będzie. Chińczycy idealnie się wstrzelili z tą grą, gdzie większość już ma dość otwartych światów z milionem szitu do roboty. Grą działa i wygląda dobrze na ps5. Na pewno nie tak ujowo jak FF7 rebirth czy Ff16. Miodny system walki i widzę, że będzie multum opcji do wykorzystania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 716 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Pany też macie wrażenie że kilku osobników co dwa miesiące strzela tym. goty na prawo i lewo? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 866 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia (edytowane) 11 minut temu, drozdu7 napisał(a): Pany też macie wrażenie że kilku osobników co dwa miesiące strzela tym. goty na prawo i lewo? Tak. Donatello1991" który minusuje ale "jebać" bo jest wielkim PATRONEM.... nie wygra. Edytowane 20 sierpnia przez Assassins_78 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 18 minut temu, drozdu7 napisał(a): Pany też macie wrażenie że kilku osobników co dwa miesiące strzela tym. goty na prawo i lewo? Tak to jest jak się gra w gry, które do tego miana pretendują, a nie tylko o nich czyta, albo ogląda, no ale wiadomo jak jest :)) @Donatello1991 nie no dopiero można ogłosić jak się przejdzie, teraz jest leconko na hajpiku i przyjmowanie lep na ryj od rzeczy, którymi gra co chwile rzuca Mam nadzieję, że uderzacie w te duże dzwony jak napotykacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 7 godzin temu, Amer napisał(a): @KrYcHu_89 W systemie nic nie zmieniałem. Po 4h zero problemów o których wcześniej było głośno, tak więc chyba naprawili to. No chyba że dopiero później mają zacząć się te jazdy... A to spoko, pewnie już spaczowane w takim razie, dzięki :). Chińczyki mocno supportują Polaków . Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Jak ktoś tak często zmienia zdanie co do GOTY znaczy, że słaby rok i nie ma konkretnego kosiora. Dziś wpadły nowe stery Nvidii pod Wukonga więc jak gracie zróbcie szybki update, ja sobie potestuje zaraz w benchmarku jak to hula na laptoku i może się też skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 7 minut temu, Szermac napisał(a): Tak to jest jak się gra w gry, które do tego miana pretendują, a nie tylko o nich czyta, albo ogląda, no ale wiadomo jak jest :)) @Donatello1991 nie no dopiero można ogłosić jak się przejdzie, teraz jest leconko na hajpiku i przyjmowanie lep na ryj od rzeczy, którymi gra co chwile rzuca Mam nadzieję, że uderzacie w te duże dzwony jak napotykacie No i ty odpowiedziałeś na pytanie, a te dwie mendy już atak :) Tak, bije w dzwony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 4 minuty temu, GearsUp napisał(a): Jak ktoś tak często zmienia zdanie co do GOTY znaczy, że słaby rok i nie ma konkretnego kosiora Zajebista dedukcja i logika xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Jak ktoś zmienia zdanie to raczej znaczy, że wyszła jeszcze lepsza gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia (edytowane) No bo jest cała masa średniaków. Brak giga chadów w tym roku Edytowane 20 sierpnia przez GearsUp Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Godzinę temu, Starh napisał(a): Ps5, epic games 4.5 mln to jest z przedsprzedaży, potwierdzone przez kilka portali, w tym znany i lubiany PPE xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Król Czarny Wiatr mnie strasznie leje, trzeba przerwe na rower zrobić, wieczorem padnie Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia Tryb Performance PS5 jest oversharpened, tak samo jak na PC tylko tam to można naprawić jakiś tam plikiem (podobno przez tą przesadną ostrość właśnie te artefakty wyskakują) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 20 sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 3 minuty temu, Szermac napisał(a): Król Czarny Wiatr mnie strasznie leje, trzeba przerwe na rower zrobić, wieczorem padnie U mnie właśnie padł. Po prostu cierpliwość i wszystko używać. Gra najpierw robi wrażenie, że wystarczy spam X, a potem jakiś boss gdzie jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi