Qbon 311 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 8 godzin temu, Amer napisał(a): 2 mówisz? U mnie 3:30, więc powoli kończę na dziś To jeszcze lepiej 5 godzinek to zleciało o tak, pyk i nie ma, czlowiek nie wie kiedy czas ucieka przy wukongu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 11 minut temu, Szermac napisał(a): Na pewno brakuje Ci jednego bossa, bo do jego spotkania trzeba item z 2 chaptera Tak tak, to już wiem, trafiłem na info dzisiaj, więc ten temat sobie dziś ogarnę;) Pewnie przy drugim przejściu będę się posiłkował info z neta żeby wszystko zobaczyć - pierwsze przejście robię "po ciemku". Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Sejm hir, na ślepo to najlepsza frajda przy takim nadźganiu sekretnych rzeczy Potem się okaże co się ominęło, ale bestiariusz to dobra podpowiedź do tego, żeby trackować se na żywca i być uważnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia https://ithardware.pl/aktualnosci/uwazajcie_na_intel_core_13_i_14_generacji_tworcy_black_myth_wukong_ostrzegaja_przed_awariami-34612.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 139 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2 minuty temu, Wooyek napisał(a): https://ithardware.pl/aktualnosci/uwazajcie_na_intel_core_13_i_14_generacji_tworcy_black_myth_wukong_ostrzegaja_przed_awariami-34612.html To samo było przy The Last of us na PC. CPU ze słabszym chłodzeniem przegrzewały się w trakcie kompilacji shaderów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Co wybraliście w pierwszej relikwii za perka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 5 minut temu, Szermac napisał(a): Co wybraliście w pierwszej relikwii za perka ? Ja pierwszy od góry, ale myślałem, że będzie opcja zmiany tego ;D (Może później?:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia No właśnie też tak myślałem, wziąłem zwiększenie krytycznych to ostatnie, ale chyba mogłem jednak pójść w coś bardziej skomplikowanego xD Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Brakuje mi tu bloku. Będzie później czy trzeba się przyzwyczaić? Na razie dostałem wpierdol od pana w białych szatach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Ja już się przyzwyczaiłem, ale też na początku brakowało mi, żeby coś se poparować. Ale robienie idealnych uników też wkręca Może w skillach później coś tam jest podobnego. Zajebiste jest użycie czaru zfreezowania w momencie ataku przeciwnika (po odblokowaniu tego w skill tree ofkorz - w sumie ten sam tajming co do idealnego uniku) mega satysfakcjonujące Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Ja odpuszczam inwestowanie w więcej HP żeby sobie utrudnić a i tak po drodze znajdujemy przedmiot, który daje nam boosta do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia WoW. Doyebany opening. Jak ktoś jest fanem Songo i spółki to koniecznie powinien w to zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 841 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 3 godziny temu, Wooyek napisał(a): @iluck85 Mając takiego smoka jak Ty, rozważać kupno tego na PS5 Feeling, pieprz, pudełko, kanapa- rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia (edytowane) Jasna sprawa, całkowicie rozumiem, choć choć mi najbardziej brakuje filmowej płynności w takich grach, to jest coś za czym tęsknię najbardziej po złożeniu smoka, tyle dobrze, że chociaż jakość mogę mieć filmową Spoiler Edytowane 21 sierpnia przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia No co by nie mówić to nie jest silnik dla konsol obecnej generacji, w performance masz 720p upscalowane do full HD, a i tak klatki lecą do 40 fps, ustawienia średnio gdzieś pewnie koło PCtowego medium. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Napotkaliście już Wukongskie mimiki ? Może tego potwora mi brakuje właśnie, o ile są dwa mimiki w 1 chapterze, bo trafiłem tylko na jednego tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Spoiler Król żółtego wiatru Ktoś już ubił? Rozdział dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 7 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość Król żółtego wiatru Ktoś już ubił? Rozdział dwa. Si, wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2 minuty temu, Faranell napisał(a): Si, wczoraj. Tipy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 22 minuty temu, tjery napisał(a): No co by nie mówić to nie jest silnik dla konsol obecnej generacji, w performance masz 720p upscalowane do full HD, a i tak klatki lecą do 40 fps, ustawienia średnio gdzieś pewnie koło PCtowego medium. Si, przydałoby się już to PS5 Pro. Jak patrzę na zwiastuny Kingdom Come 2 to już oczy bolą jak to będzie poprzycinane na konsolach Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2,4 mln concurrent na Steam i dalej rośnie, jednak peak ze wczoraj przebity i widać, że jednak gra się spodobała i nie jest to raczej sztuczka z nabijaniem godzin day1. Kilka rekordów Guinnessa ta chińska gra pobije. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 8 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Tipy? Spoiler Chyba nic specjalnego - ale używam podstawowego stylu. Na schodach ładowałem sobie 3 kropeczki atakiem trójkątem - od razu z biegu dostawał hita na twarz. Trzeba dobrze uniki opracować i nie dać się trafić jak skacze w powietrze i leci na nas plecami - unieruchomienie skillem, naparzać ile się da. Zmiana formy, później kolejne unieruchomienie. Jako duszy używam tej pierwszej, która zwiększa obronę no i mam broń która ma 50 ataku + mocniejszy pancerz. IMO pewnie jak przy każdym bossie, trzeba ogarnąć timing uników - jak do tej pory był to dla mnie najtrudniejszy boss. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 3 minuty temu, Faranell napisał(a): Ukryj zawartość Chyba nic specjalnego - ale używam podstawowego stylu. Na schodach ładowałem sobie 3 kropeczki atakiem trójkątem - od razu z biegu dostawał hita na twarz. Trzeba dobrze uniki opracować i nie dać się trafić jak skacze w powietrze i leci na nas plecami - unieruchomienie skillem, naparzać ile się da. Zmiana formy, później kolejne unieruchomienie. Jako duszy używam tej pierwszej, która zwiększa obronę no i mam broń która ma 50 ataku + mocniejszy pancerz. IMO pewnie jak przy każdym bossie, trzeba ogarnąć timing uników - jak do tej pory był to dla mnie najtrudniejszy boss. No ja nie mogę kurwy ubić. Jeszcze dropi gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 8 minut temu, Donatello1991 napisał(a): No ja nie mogę kurwy ubić. Jeszcze dropi gra. To zawsze można się wybrać na inną ścieżkę albo podexpić trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2 godziny temu, Szermac napisał(a): ale też na początku brakowało mi, żeby coś se poparować ale że nie ma w ogóle parry czy później się dopiero odblokuje z drzewka skilli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi