tjery 1 138 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 1 minutę temu, messer88 napisał(a): ale że nie ma w ogóle parry czy później się dopiero odblokuje z drzewka skilli? Nie ma w ogóle. W 2 czapterze wlatuje czar Rock Solid, wtedy jak zrobisz dobrze timingowo to tak jakby robisz parry i słabszych enemy może zestaggerować, ale klasycznego parry nie ma, postawili na rolo. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 21 minut temu, Faranell napisał(a): To zawsze można się wybrać na inną ścieżkę albo podexpić trochę. Już wszędzie tam byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia No to próbuj, to nie tak, że go nigdy nie pokonasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Teraz, Szermac napisał(a): No to próbuj, to nie tak, że go nigdy nie pokonasz No już z 40 próba Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Sprobuj się może z sekretnym 1 chaptera Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 10 minut temu, Szermac napisał(a): Sprobuj się może z sekretnym 1 chaptera Tamten padł za pierwszym. Oki ten też pokonany po 5h fightu xd 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia No i jednak nie lubię Spoiler Piaszczystych, pustynnych Klimatów, czy to Spoiler Stellar blade Czy inne gry. Na szczęście jest kolejny rozdział, który akurat klimat uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 21 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Tamten padł za pierwszym. Mowimy na pewno o tym samym sekretnym z pierwszego ? Spoiler Smok za wodospadem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2 minuty temu, Szermac napisał(a): Mowimy na pewno o tym samym sekretnym z pierwszego ? Ukryj zawartość Smok za wodospadem ? Tak. Dokładnie ten. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia No to szacun, że tamten za pierwszym, a ten 40pare prób :v 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia https://nikopartners.com/journey-to-success-black-myth-wukong-breaks-records-on-day-one/ Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 24 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): No i jednak nie lubię Pokaż ukrytą zawartość Piaszczystych, pustynnych Klimatów, czy to Pokaż ukrytą zawartość Stellar blade Czy inne gry. Na szczęście jest kolejny rozdział, który akurat klimat uwielbiam. Masakra. Też nienawidzę Spoiler piaszczystych rejonów w grach Ile to już razy ten sam schemat powtarzał się ostatnio, najpierw las, następnie Spoiler pustynia a potem jeszcze coś innego. To się staje zbyt oklepane (Elex, Dragons Dogma 2). Gierkę i tak właśnie zakupiłem ale miałem nadzieję na te piękne roślinne klimaty przez całą jej długość Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia No ja też mam już dość tego 2 chapteru, ale nie przez klimat tylko pewny rodzaj potworasów xD Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 841 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia No nic, ściągam na Steam Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Ktoś mi powie czy coś zrobię gdzieś w okolicy z 5 oczami Buddy, które znalazłem na plaskowyżu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 21 minut temu, Szermac napisał(a): Ktoś mi powie czy coś zrobię gdzieś w okolicy z 5 oczami Buddy, które znalazłem na plaskowyżu ? Spoiler Z 6. Wróć jak będziesz miał do tego miejsca co z kamiennym bossem walczyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 841 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Zrobiłem test wydajnościowy i mam tak: Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia na Twoim miejscu obniżyłbym jakość grafiki, bo 64 klatkach z FG raczej input lag już odczujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 841 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Dałem bardzo wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Teraz, iluck85 napisał(a): Dałem bardzo wysokie. Wyłącz to rozmycie w ruchu i daj Supersampling na domyślny 67 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Lewaki płaczą xD ""I'm devastated that my hard work was for nothing, and the game had so many players." - IGN 'Game Journalist' Rebekah Valentine Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 13 minut temu, iluck85 napisał(a): Dałem bardzo wysokie. Daj nawet wysokie i zobacz, różnica między high, a wyższymi jest znikoma, a w wydajności już spora. Już lepiej chyba pokombinować z RT full, jak chcesz wodotryski. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Daj nawet wysokie i zobacz, różnica między high, a wyższymi jest znikoma, a w wydajności już spora. Już lepiej chyba pokombinować z RT full, jak chcesz wodotryski. Akurat cienie na High wyglądają o wiele gorzej i dłużej się doczytują. W ogóle w tym benchmarku pop in cieni jest mega zauważalny, tak jak piszesz lepiej włączyć RT bo wtedy nie widać tego doczytywania, sam zamierzam tak grać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 841 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia To dam zaraz wysokie i RT włączę. Aczkolwiek zara zamiast grać, to będę się cackać z suwakami. Dlatego wolę na konsoli grać BTW Faktycznie opening sztos, a las 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi