KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia 1 minutę temu, iluck85 napisał(a): To dam zaraz wysokie i RT włączę. Aczkolwiek zara zamiast grać, to będę się cackać z suwakami. Dlatego wolę na konsoli grać BTW Faktycznie opening sztos, a las Benchmark dali przed premierą xD. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Ja Was ogólnie podziwiam z tym, że Wam tak łatwo idzie, ale dla mnie momentami bardziej się męczę niż w Eldenie bez kitu xD Ten Spoiler Tygrys we krwi w 2 chapterze to mną rozsmarowuje podłogę. (rzucam klątwe i mazgaje się na forumku, co by zaraz padł) 1 Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia 3 minuty temu, Szermac napisał(a): Ja Was ogólnie podziwiam z tym, że Wam tak łatwo idzie, ale dla mnie momentami bardziej się męczę niż w Eldenie bez kitu xD Ten Ukryj zawartość Tygrys we krwi w 2 chapterze to mną rozsmarowuje podłogę. (rzucam klątwe i mazgaje się na forumku, co by zaraz padł) Spoiler No ja tygryska rozklepałem za pierwszym razem i się zdziwiłem, że tak łatwo mi poszło Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia 2 minuty temu, Rotevil napisał(a): Ukryj zawartość No ja tygryska rozklepałem za pierwszym razem i się zdziwiłem, że tak łatwo mi poszło Lol xD U mnie już też leży xd Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Tez go chwilę męczyłem. W sumie drugie miejsce jeśli chodzi o poziom trudnosci bossów dla mnie na ten moment. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Ogólnie po 13h gra bardzo dobra, momentami świetna. Jednak już był moment gdzie się lekko nie tyle poirytowalem co bałem, że to może w końcu być i było ch3 jak co Spoiler Najebac przeciwników jak w jakichś średnich soulsach i zagrywki chodzenia po belca i strzelania do ciebie z łuku. No ten syfilis fest mi się przejadł w takich grach. Dodatkowo na koniec boss tank. Mam nadzieje, ze to jednorazowy wybryk. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Ciekawe ile mi zejdzie z ostatnim 2 chapteru xD Swoją drogą recenzenci pisali, że mało eksploracji, że od bossa do bossa. Przecież w całym 2 chapterze jest tyle do ogarnięcia, odkrycia i zwiedzenia, że mały ból głowy. I questy dla Pumby zajebiste Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Recenzenci to speedrun, żeby z recka się wyrobić, a i połowa pewnie nie skończyła gry jak jie większość. Cytuj
tjery 1 236 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia 2 godziny temu, GearsUp napisał(a): Heh, miałem nosa z tym Frame Genem w performance, trochę chłopaki polecieli, FG przy 30 fps, żeby zrobić 60. Ale w optymalizację to widzę, że się raczej nie bawili, 1080p 30 to nawet jak na UE5 jakieś jaja. Cytuj
iluck85 2 910 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia (edytowane) Na teraz gra wygląda spoko. Dobrze, że żaden open world i błąkanie się po świecie, bo ile można. Trzeba zrobić posuchę na GTA. Mnie na teraz miota Spoiler Upiór w lesie. No co do optymalizacji i błędów, to sporo narzekań, boją się co będzie na konsolach. A wersja na X to już w ogóle. Mimo wszystko szkoda, że nie ma pudełka w płytką. Może potem ogarną coś jak BG3. Edytowane 21 sierpnia przez iluck85 Cytuj
tjery 1 236 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia 2 minuty temu, iluck85 napisał(a): Na teraz gra wygląda spoko. Dobrze, że żaden open world i błąkanie się po świecie, bo ile można. Trzeba zrobić posuchę na GTA. Mnie na teraz miota Pokaż ukrytą zawartość Upiór w lesie. Spoiler Kliknij sobie w apkę Nvidii i zaktualizuj stery, masz już dosyć stare, a dodatkowo teraz wyszły nowe do Wu Konga. 1 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Quest Pumby prowadzi do całkowicie nowej lokacji w Chapie drugim To jednak jeszcze nie idę na ostatniego szefa. 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia 3 minuty temu, Szermac napisał(a): Quest Pumby prowadzi do całkowicie nowej lokacji w Chapie drugim To jednak jeszcze nie idę na ostatniego szefa. O uj na śmierć zapomniałem, że miałem iść jeszcze potem do pumby koło świątyni xd xd Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia No jest tam całkiem przyjemnie, nie mogę wyjść z podziwu jak ta gra jest napchana, kolejne jakieś nowe itemki tu są itp xD Tutaj jak widać poszli w to grubo i poboczne questy, działające tak samo jak u From w zasadzie, prowadzą do nowych miejsc, nowych bossów itp. jak w dokokszonej metroidvani jakiejś. Miodziks się wylewa Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Spoiler Nie no z tym żółtym księciem to mnie zaraz popier$oli, ten boss tragicznie telegrafuje ataki, niby klikam te uniki a one w ogóle nie wchodzą, do tej pory nie czaję, czy mam raz kliknąć unik czy spamować żeby unikać te jego ataki w tej zamieci w której chu*a widać, imo najgorszy boss pod względem mechanicznym jak dla mnie do tej pory XD Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia 4 minuty temu, Rotevil napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość Nie no z tym żółtym księciem to mnie zaraz popier$oli, ten boss tragicznie telegrafuje ataki, niby klikam te uniki a one w ogóle nie wchodzą, do tej pory nie czaję, czy mam raz kliknąć unik czy spamować żeby unikać te jego ataki w tej zamieci w której chu*a widać, imo najgorszy boss pod względem mechanicznym jak dla mnie do tej pory XD Spoiler Mówisz o tym na końcu 2 chaptera w tornadzie ? No raz podszedłem do niego, ale miałem jeszcze jedną lokacje do ogarnięcia to poszedłem tam najpierw i się zakałapućkałem jeszcze w sekretnej lokacji z tez przemiłym bossem xD Daj znać jak tam padnie w końcu Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia 1 minutę temu, Szermac napisał(a): Ukryj zawartość Mówisz o tym na końcu 2 chaptera w tornadzie ? No raz podszedłem do niego, ale miałem jeszcze jedną lokacje do ogarnięcia to poszedłem tam najpierw i się zakałapućkałem jeszcze w sekretnej lokacji z tez przemiłym bossem xD Daj znać jak tam padnie w końcu Spoiler No ma jeden atak z kopnięciem, który wydaje mi się, że jest zepsuty, bo idealnie robię unik, ale jednak zawsze mnie wykopuje Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia 3 minuty temu, Rotevil napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość No ma jeden atak z kopnięciem, który wydaje mi się, że jest zepsuty, bo idealnie robię unik, ale jednak zawsze mnie wykopuje Spoiler Heh tym mnie właśnie wykończył i też byłem pewien, że idealnie uniknąłem, a zabrał mnie tym kopniakiem jakby miał hitboxa powiększonego o jeszcze jedną nogę xD Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Jak się okazuje z tego questa i sekretnej lokacji dostałem coś co się przyda do walki z tym bossem. Podobny motyw jaki był w przypadku ostatniego bossa w 1 chapterze z tą "Tajemnicą" Czyli wychodzi, że każdy będzie miał cosik takiego do znalezienia. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Leży, koniec. Zajebisty był ten chapter, napakowany po brzegi, historyjka tego rozdziału również Utwierdził, że to cudeńko zrobione z pasji i z włożonym serduchem, wszystko jest tu tak pospinane omnomnom. Fakt, trzeci zarządza klimatem z tego co widzę ale już wystarczy na dziś. 40% 15h póki co. Ciekawe jakie są kryteria do sekretnego zakończenia. Cytuj
Qbon 336 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Faktycznie, że w 2 rozdziale w pewnym momencie jest tyle odnóg, że nie wiadomo gdzie iść najpierw. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia 11 minut temu, Qbon napisał(a): Faktycznie, że w 2 rozdziale w pewnym momencie jest tyle odnóg, że nie wiadomo gdzie iść najpierw. Powolutku i się ogarnie 1 Cytuj
Qbon 336 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Ja prdl, dzisiaj jeszcze lepiej, godz 2:30... Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia Jakby ktoś ominął to w ch2 też jest wodospad xd Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 22 sierpnia Opublikowano 22 sierpnia A no jest. Będą wodospady i te lokacje z 'tajemnicami' w każdym chapterze pewnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi