KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 1 minutę temu, iluck85 napisał(a): To dam zaraz wysokie i RT włączę. Aczkolwiek zara zamiast grać, to będę się cackać z suwakami. Dlatego wolę na konsoli grać BTW Faktycznie opening sztos, a las Benchmark dali przed premierą xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Ja Was ogólnie podziwiam z tym, że Wam tak łatwo idzie, ale dla mnie momentami bardziej się męczę niż w Eldenie bez kitu xD Ten Spoiler Tygrys we krwi w 2 chapterze to mną rozsmarowuje podłogę. (rzucam klątwe i mazgaje się na forumku, co by zaraz padł) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 3 minuty temu, Szermac napisał(a): Ja Was ogólnie podziwiam z tym, że Wam tak łatwo idzie, ale dla mnie momentami bardziej się męczę niż w Eldenie bez kitu xD Ten Ukryj zawartość Tygrys we krwi w 2 chapterze to mną rozsmarowuje podłogę. (rzucam klątwe i mazgaje się na forumku, co by zaraz padł) Spoiler No ja tygryska rozklepałem za pierwszym razem i się zdziwiłem, że tak łatwo mi poszło Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2 minuty temu, Rotevil napisał(a): Ukryj zawartość No ja tygryska rozklepałem za pierwszym razem i się zdziwiłem, że tak łatwo mi poszło Lol xD U mnie już też leży xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Tez go chwilę męczyłem. W sumie drugie miejsce jeśli chodzi o poziom trudnosci bossów dla mnie na ten moment. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Ogólnie po 13h gra bardzo dobra, momentami świetna. Jednak już był moment gdzie się lekko nie tyle poirytowalem co bałem, że to może w końcu być i było ch3 jak co Spoiler Najebac przeciwników jak w jakichś średnich soulsach i zagrywki chodzenia po belca i strzelania do ciebie z łuku. No ten syfilis fest mi się przejadł w takich grach. Dodatkowo na koniec boss tank. Mam nadzieje, ze to jednorazowy wybryk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Ciekawe ile mi zejdzie z ostatnim 2 chapteru xD Swoją drogą recenzenci pisali, że mało eksploracji, że od bossa do bossa. Przecież w całym 2 chapterze jest tyle do ogarnięcia, odkrycia i zwiedzenia, że mały ból głowy. I questy dla Pumby zajebiste Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Recenzenci to speedrun, żeby z recka się wyrobić, a i połowa pewnie nie skończyła gry jak jie większość. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2 godziny temu, GearsUp napisał(a): Heh, miałem nosa z tym Frame Genem w performance, trochę chłopaki polecieli, FG przy 30 fps, żeby zrobić 60. Ale w optymalizację to widzę, że się raczej nie bawili, 1080p 30 to nawet jak na UE5 jakieś jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 841 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia (edytowane) Na teraz gra wygląda spoko. Dobrze, że żaden open world i błąkanie się po świecie, bo ile można. Trzeba zrobić posuchę na GTA. Mnie na teraz miota Spoiler Upiór w lesie. No co do optymalizacji i błędów, to sporo narzekań, boją się co będzie na konsolach. A wersja na X to już w ogóle. Mimo wszystko szkoda, że nie ma pudełka w płytką. Może potem ogarną coś jak BG3. Edytowane 21 sierpnia przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2 minuty temu, iluck85 napisał(a): Na teraz gra wygląda spoko. Dobrze, że żaden open world i błąkanie się po świecie, bo ile można. Trzeba zrobić posuchę na GTA. Mnie na teraz miota Pokaż ukrytą zawartość Upiór w lesie. Spoiler Kliknij sobie w apkę Nvidii i zaktualizuj stery, masz już dosyć stare, a dodatkowo teraz wyszły nowe do Wu Konga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Quest Pumby prowadzi do całkowicie nowej lokacji w Chapie drugim To jednak jeszcze nie idę na ostatniego szefa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 3 minuty temu, Szermac napisał(a): Quest Pumby prowadzi do całkowicie nowej lokacji w Chapie drugim To jednak jeszcze nie idę na ostatniego szefa. O uj na śmierć zapomniałem, że miałem iść jeszcze potem do pumby koło świątyni xd xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia No jest tam całkiem przyjemnie, nie mogę wyjść z podziwu jak ta gra jest napchana, kolejne jakieś nowe itemki tu są itp xD Tutaj jak widać poszli w to grubo i poboczne questy, działające tak samo jak u From w zasadzie, prowadzą do nowych miejsc, nowych bossów itp. jak w dokokszonej metroidvani jakiejś. Miodziks się wylewa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Spoiler Nie no z tym żółtym księciem to mnie zaraz popier$oli, ten boss tragicznie telegrafuje ataki, niby klikam te uniki a one w ogóle nie wchodzą, do tej pory nie czaję, czy mam raz kliknąć unik czy spamować żeby unikać te jego ataki w tej zamieci w której chu*a widać, imo najgorszy boss pod względem mechanicznym jak dla mnie do tej pory XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 4 minuty temu, Rotevil napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość Nie no z tym żółtym księciem to mnie zaraz popier$oli, ten boss tragicznie telegrafuje ataki, niby klikam te uniki a one w ogóle nie wchodzą, do tej pory nie czaję, czy mam raz kliknąć unik czy spamować żeby unikać te jego ataki w tej zamieci w której chu*a widać, imo najgorszy boss pod względem mechanicznym jak dla mnie do tej pory XD Spoiler Mówisz o tym na końcu 2 chaptera w tornadzie ? No raz podszedłem do niego, ale miałem jeszcze jedną lokacje do ogarnięcia to poszedłem tam najpierw i się zakałapućkałem jeszcze w sekretnej lokacji z tez przemiłym bossem xD Daj znać jak tam padnie w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 1 minutę temu, Szermac napisał(a): Ukryj zawartość Mówisz o tym na końcu 2 chaptera w tornadzie ? No raz podszedłem do niego, ale miałem jeszcze jedną lokacje do ogarnięcia to poszedłem tam najpierw i się zakałapućkałem jeszcze w sekretnej lokacji z tez przemiłym bossem xD Daj znać jak tam padnie w końcu Spoiler No ma jeden atak z kopnięciem, który wydaje mi się, że jest zepsuty, bo idealnie robię unik, ale jednak zawsze mnie wykopuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 3 minuty temu, Rotevil napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość No ma jeden atak z kopnięciem, który wydaje mi się, że jest zepsuty, bo idealnie robię unik, ale jednak zawsze mnie wykopuje Spoiler Heh tym mnie właśnie wykończył i też byłem pewien, że idealnie uniknąłem, a zabrał mnie tym kopniakiem jakby miał hitboxa powiększonego o jeszcze jedną nogę xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Jak się okazuje z tego questa i sekretnej lokacji dostałem coś co się przyda do walki z tym bossem. Podobny motyw jaki był w przypadku ostatniego bossa w 1 chapterze z tą "Tajemnicą" Czyli wychodzi, że każdy będzie miał cosik takiego do znalezienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Leży, koniec. Zajebisty był ten chapter, napakowany po brzegi, historyjka tego rozdziału również Utwierdził, że to cudeńko zrobione z pasji i z włożonym serduchem, wszystko jest tu tak pospinane omnomnom. Fakt, trzeci zarządza klimatem z tego co widzę ale już wystarczy na dziś. 40% 15h póki co. Ciekawe jakie są kryteria do sekretnego zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia Faktycznie, że w 2 rozdziale w pewnym momencie jest tyle odnóg, że nie wiadomo gdzie iść najpierw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 21 sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 11 minut temu, Qbon napisał(a): Faktycznie, że w 2 rozdziale w pewnym momencie jest tyle odnóg, że nie wiadomo gdzie iść najpierw. Powolutku i się ogarnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia Ja prdl, dzisiaj jeszcze lepiej, godz 2:30... Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia Jakby ktoś ominął to w ch2 też jest wodospad xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia A no jest. Będą wodospady i te lokacje z 'tajemnicami' w każdym chapterze pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi