Faranell 269 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 10 godzin temu, Szermac napisał(a): Quest Pumby prowadzi do całkowicie nowej lokacji w Chapie drugim To jednak jeszcze nie idę na ostatniego szefa. Spoiler Ja to zrobiłem po ostatnim szefie, bo poszedłem tam wcześniej niż ogarnąłem mu jedzenie. 6 punktów do medytacji znalazłem, ale jednego bossa nie:/ Wiem którego ale nie chcę czytać jak go odblokować:( BTW. w tej jaskini gdzie się walczyło z tym dużym szczurem są drzwi zamknięte i jest info, że można je otworzyć z drugiej strony. Jak się tam dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia A sorki, nie o to pytałeś. To są drzwi otwierające skrót o ile się nie myle, otwiera się je chyba z jednej z odnóg od głównego bossa. Tak mi się wydaje, że to tam. Albo jakoś z tego zniszczonego miasta. Gdyby była mapa byłoby łatwiej xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 5 minut temu, Szermac napisał(a): Ukryj zawartość Mozesz rozwalić Wedrójącym Upiorem z bani. Jest tam item do otwierania wodospadów w chapterach także się cofni do pierwszego z tym. Tę ścianę mam rozwaloną i wodospady z Chaptera 1 i 2 ogarnięte. Ale tam po prawej stronie od wejścia są normalne duże drzwi, ale za cholerę nie wiem jak się dostać do nich od drugiej strony, wydawało mi się, że polizałem każdy kamień:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia Już zedytowałem posta Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 28 minut temu, Szermac napisał(a): A sorki, nie o to pytałeś. To są drzwi otwierające skrót o ile się nie myle, otwiera się je chyba z jednej z odnóg od głównego bossa. Tak mi się wydaje, że to tam. Albo jakoś z tego zniszczonego miasta. Gdyby była mapa byłoby łatwiej xD Ok, to muszę poszukać w takim razie Thx Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia Gdzie ta ściana do rozwalenia jest, bo ja to ślepy już chyba jestem Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 867 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia Zaczynam 3 chapter, gra zacna Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 3 minuty temu, Rotevil napisał(a): Gdzie ta ściana do rozwalenia jest, bo ja to ślepy już chyba jestem Po lewej na tej "arenie" co ze szczurem dużym walczyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 3 minuty temu, Rotevil napisał(a): Gdzie ta ściana do rozwalenia jest, bo ja to ślepy już chyba jestem Tam gdzie z pierwszym księciem szczurem walczysz, ta taka ściana jakby z tych szarych betonowych ornamentów Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia Oki dzięki panowie, po robocie sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia A z których dusz korzystacie? W szoku jestem, że tyle tego jest po dwóch chapterach. Ja latam z pierwszą która daje obronę i brakuje mi dwóch lvli do pełnego wymaksowania tej duszy. Ale mi się marzy God Of War w takiej formie. Jak dla mnie to Małpa póki co jest dla mnie najlepszą grą tego roku, jak nie jedną z najlepszych jakie grałem. Trafia w moje gusta idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 32 minuty temu, Faranell napisał(a): Jak dla mnie to Małpa póki co jest dla mnie najlepszą grą tego roku, jak nie jedną z najlepszych jakie grałem. Trafia w moje gusta idealnie. To prawda Ja głównie też tego pierwszego używam. Czasami jeszcze się wspomagałem tym z trującymi wężami i tego krwistego szamana co boostuje swoją laską damage. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dandelion 26 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia Czy to jest souls-like czy bardziej slasher? I czy można wybrać poziom trudności, czy jest z góry narzucony przez twórców? Nie lubię soulsów, a bym pograł bo klimat mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia Bardziej souls-like niż slasher. Poziom jest narzucony z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia Ale też nie do końca, gra dużo wybacza, nie traci się dusz albo innych rzeczy po śmierci (nie trzeba wracać ich podnosić). Trochę takie Sekiro (zdecydowanie jest szybciej) z jakimś tam vibem soulsów ale pod względem poziomu trudności, to Soulsy są dużo dużo wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia A jak z bugami, wszystko śmiga, jakieś questy/ errory, wywalanie do pulpitów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): A jak z bugami, wszystko śmiga, jakieś questy/ errory, wywalanie do pulpitów? Rsz mnie wywaliło. Tak to wszystko oki po 15h. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia U mnie zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia Jednak, żeby być trochę obiektywnym to gra wygląda przeciętnie na ps5. Trochę mi to już przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia W ogóle to o ile tych duchów jest masa, tak mam nadal tylko to jedno przeistoczenie się. Będzie tego więcej jakoś ? Czy może coś pominąłem albo można upgradować to i wtedy jest jakaś inna transformacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia Pudełko dawać!!!!! Chyba bym się nawet rzucił na kolekcjonerkę z małpą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 8 minut temu, Szermac napisał(a): W ogóle to o ile tych duchów jest masa, tak mam nadal tylko to jedno przeistoczenie się. Będzie tego więcej jakoś ? Czy może coś pominąłem albo można upgradować to i wtedy jest jakaś inna transformacja ? Pominąłeś cosik. Ja mam 2. Może I też pominąłem więcej. W drugim zdobyłem jakby co. Tylko już dokładnie nie pamiętam jak, bo tyle tam do roboty było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia Ehhh no to comeback trzeba zrobić do drugiego i jeszcze polatać A dobraaaa, chyba jednak mam, czy to się dostaje od Spoiler człowieka w kamieniu tam w tej wnęce na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 45 minut temu, Szermac napisał(a): Ehhh no to comeback trzeba zrobić do drugiego i jeszcze polatać A dobraaaa, chyba jednak mam, czy to się dostaje od Pokaż ukrytą zawartość człowieka w kamieniu tam w tej wnęce na dole? Tak jest. Ale ta forma mi nie leży kompletnie, ale też może dlatego, że też żadnego lvla w to nie wbijałem:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia Po pracy wypróbuje. No tyle rzeczy do upgradu jest, że nie wiem co pakować. Rozkładam dość równomiernie + jakieś fajne rzeczy pod koncentracje i czary. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi