iluck85 2 842 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia A ja od razu z kaplicy na niego leciałem Po xx próbach olałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 867 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 43 minuty temu, Amer napisał(a): Etap 4 w toku. Sądziłem że nic już nie będzie w stanie przebić akcji z 3-ki, ale gierka szybko mnie zweryfikowała. Rozdział 4 najlepszy poki co jeśli o stylistykę chodzi, a design bossów i przeciwników - o panie... Jak zobaczysz 5ty to oszalejesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 5 minut temu, iluck85 napisał(a): A ja od razu z kaplicy na niego leciałem Po xx próbach olałem.... Ale w sumie i tak to nie będzie spacerek. Wporzo tutkowy boss, mozna załapać już przy nim mniej więcej o co będzie chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia (edytowane) Kolekcjonerka 1700 trochę dużo. 900 bym kminil. Poczekam na figurkę małpy. Ciekawe czy Future Press wypuści jakiś guide book. Ale generalnie co Ci Chińczycy odjebali to ja nie wiem. Edytowane 22 sierpnia przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia Trzeba odpocząć trochę, co by przez weekend 22 godzinki machnąć xD Zbyt daleko tego 3 rozdziału w sumie nie ruszyłem i mam od razu pytanko. Spoiler Czy pieczęcie na celach więziennych odblokują się po zabiciu bossa z fioletowymi laserami ? Czy jednak coś innego ? (Nie mówić jak, jeśli się mylę co do bossa! xD) Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia Tak, ubijesz dziada i droga wolna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia To ja chyba za szybko do niego doszedłem, bo strasznie tanky jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia (edytowane) Ja będę po mału kończył drugi rozdział ale trafiłem na nowy obszar jeszcze wcześniej nie dostępny, coś wspaniałego. Bardzo ładnie się lokacje łączą a eksploracja wynagradza, o to właśnie chodzi, żeby był sens eksploracji. Edit: No i drugi rozdział skończony. Warto było zrobić poboczny quest, bo Spoiler dzięki niemu otrzymuje się przedmiot, który pomaga z finałowym bossem. Edytowane 22 sierpnia przez Qbon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2 godziny temu, iluck85 napisał(a): A ja od razu z kaplicy na niego leciałem Po xx próbach olałem.... Tak samo ale szybko dostałem reality checka max mu zbiłem do 1/3, zastanawiałem się co później sprawi, że będzie łatwiejszy ale widzę że już pierwszy secik do scrafcenia wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 22 sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia Ale te małpie summony to trochę op są, robią większość roboty przy bossach Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia Fajowy bestiariusz ma ta gra. Nawet @Shen jest poprawnie zwizualizowany. GOTY Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 6 godzin temu, Rotevil napisał(a): Ale te małpie summony to trochę op są, robią większość roboty przy bossach Małpy + duch szamana i elo Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia To jaka ta gra w końcu jest, łatwa czy trudna? Jako jeden z zarzutów stawiano, że jest zbyt prosta, natomiast lektura tego topicu świadczy jednak co innego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 4 minuty temu, Czezare napisał(a): To jaka ta gra w końcu jest, łatwa czy trudna? Jako jeden z zarzutów stawiano, że jest zbyt prosta, natomiast lektura tego topicu świadczy jednak co innego... No ja bym na pewno nie użył ani terminu, zbyt prosta ani łatwa U mnie nie ma tak, że z marszu se wbijam w bossa i pada, może w 1 chapterze tak było. Ale już miałem takich co trochę krwi mi napsuli. Dla mnie wyzwanie jest eleganckie Łatwa to może jest reszta, walki z normalnymi przeciwnikami są banalne w zasadzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia W sumie to kurewsko kusicie panowie. Mógłbym już ją brać już teraz, ale - będziecie się śmiać - czekam na recki i wrażenia ze Starłorsów od Ubi. Prawie na pewno tamta gra nie będzie lepsza od Szympansa. Prawie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 8 minut temu, Czezare napisał(a): Prawie na pewno tamta gra nie będzie lepsza od Szympansa. Prawie... No nic to, muszę Ci pozwolić zrobić ten błąd to się może nauczysz xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia Ja tam się już nahajpowałem i nacieszyłem. Oczywiście ukończę, ale już mi w głowie star wars. Bez problemu zrobię przerwę. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 38 minut temu, Czezare napisał(a): To jaka ta gra w końcu jest, łatwa czy trudna? Jako jeden z zarzutów stawiano, że jest zbyt prosta, natomiast lektura tego topicu świadczy jednak co innego... Gra nie jest łatwa, cała jej mechanika opiera się o Perfect Dodge a te uniki trzeba robić w idealnym momencie. Dodaj do tego wysokie wymagania sprzętowe i spadek klatek na PS5 w takich chwilach to dosyć ciężko jest to wyczuć no ale ja to jestem noobem soulsowym więc dla mnie trudność oczko wyżej już przed odpaleniem (chociaż w Zeldzie też byłem wynagradzany za perfekcyjne uniki ) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 52 minuty temu, Czezare napisał(a): W sumie to kurewsko kusicie panowie. Mógłbym już ją brać już teraz, ale - będziecie się śmiać - czekam na recki i wrażenia ze Starłorsów od Ubi. Prawie na pewno tamta gra nie będzie lepsza od Szympansa. Prawie... Z Wojnami poczekaj, to ubi. Kupisz sobie pod choinkę za połowę ceny premierowej. Grałeś w Sekiro? To łatwiejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia gracie na PC czy konsolach? bo ciekaw jestem jak to wszystko smiga na ps5. Ogólnie martwo trochę spora róznica w grafice z tego co widziałem na porównaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia Ja myślę, że tak pośrodku jeśli chodzi o poziom trudności, te czary wspomagające są potężne, dodatkowo dokładna eksploracja dobrze wynagradza w dalszej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2 minuty temu, szurubur napisał(a): gracie na PC czy konsolach? bo ciekaw jestem jak to wszystko smiga na ps5. Ogólnie martwo trochę spora róznica w grafice z tego co widziałem na porównaniach. Ja na PS5, ale nie widziałem na PC to nie wiem xd Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia No tak te czary tylko taki cheat mode zwłaszcza paraliż a transformacje też jakby dają drugie życie, bez tych ułatwień gra byłaby wyzwaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 644 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia Ja zapomniałem, że można przy kapliczce na nowo rozdać skille Ale po pracy stworzę potwora Motywy z chaptera 3 jak z jakiejś Tower of Latria z Demon's Souls Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 5 minut temu, szurubur napisał(a): gracie na PC czy konsolach? bo ciekaw jestem jak to wszystko smiga na ps5. Ogólnie martwo trochę spora róznica w grafice z tego co widziałem na porównaniach. A jaki masz PC? Wiadomo jak wszystko na UE5, ogromna przewaga PC co chodzi o działanie. Są w temacie analizy DF, jak chcesz się mocniej zagłębić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi