Czezare 1 450 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 33 minuty temu, iluck85 napisał(a): Z Wojnami poczekaj, to ubi. Kupisz sobie pod choinkę za połowę ceny premierowej. Grałeś w Sekiro? To łatwiejsze. Sekiro to jedyna soulsowa gra od From, w którą nie grałem. Żydy z Sony nie chcą jej wrzucić na jakąś sensowną promocję 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia Przecież Sekiro warte 3 bomb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 431 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia Ubiłem kilku mini bossów i latam dalej po lesie w charterze 1 ale ta giera jest miodna, znowu wciąga przy konsoli na kilka godzinek a eksploracja i widoki są świetne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): Przecież Sekiro warte 3 bomb. Czego warte, gra z PS4? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia Czaicie ten nadchodzący weekend, gorące kakałko, chipsiki i Wukong all day long, odkrywanie sekretów, pizganie bossów, przejście 3 i 4 chaptera ? Ja tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2 minuty temu, Szermac napisał(a): Czaicie ten nadchodzący weekend, gorące kakałko, chipsiki i Wukong all day long, odkrywanie sekretów, pizganie bossów, przejście 3 i 4 chaptera ? Ja tak Ja tam pizgam w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia (edytowane) 17 minut temu, Szermac napisał(a): Czaicie ten nadchodzący weekend, gorące kakałko, chipsiki i Wukong all day long, odkrywanie sekretów, pizganie bossów, przejście 3 i 4 chaptera ? Ja tak Panie w ten weekend ma być ponad 30 stopni więc coś zimnego, a nie gorące kakao Ale generalnie plan zacny Edytowane 23 sierpnia przez mario10 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 3 rozdział póki co trochę wredny ale ubilem już dwóch bossów. Mam mocne skojarzenia z Spoiler Demon's souls, bo etap w pagodzie mocno przypomina wieże Latrie oraz z Bloodborne, bo boss na końcu tej lokacji podobny do Amygdalii z tejże gry więc chyba się wzorowali Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia W rozdziale trzecim Spoiler Walka z kowalem w tej krainie co mamy teraz wszystkich npców, najlepsza jak do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia Ej nie grajcie, jak wrócę z pracy to dopiero XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mecenas 59 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 8 godzin temu, Czezare napisał(a): To jaka ta gra w końcu jest, łatwa czy trudna? Jako jeden z zarzutów stawiano, że jest zbyt prosta, natomiast lektura tego topicu świadczy jednak co innego... Zależy jak na to patrzeć ,ja jest soulsowy i też czytał że gra za łatwa. Imo łatwo nie jest, tutaj zależy dużo od uników nie ma parowania. Łatwo to można farmić . Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 7 godzin temu, Czezare napisał(a): Sekiro to jedyna soulsowa gra od From, w którą nie grałem. Żydy z Sony nie chcą jej wrzucić na jakąś sensowną promocję Ostatnio było chyba za 140zl. PS. Małpiszona kupiło już 10mln graczy, jakiś kosmiczny wyniki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 4 minuty temu, YETI napisał(a): Ostatnio było chyba za 140zl. PS. Małpiszon a kupiło już 10mln graczy, jakiś kosmiczny wyniki. Fajny meltdown w komentarzach, szczególnie hamburgerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mecenas 59 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia (edytowane) Czyżby mokry sen lewaków o słabej grze o małpie nie spełnił się? Edytowane 23 sierpnia przez Mecenas Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 390 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia (edytowane) Świetnie się gra w małpkę. Chyba nikt się nie spodziewał aż takiego sukcesu. Druga sprawa że z premierą też wbili się w dobre okno Edit: Może nie tyle okno co po prostu nic konkretnego prócz wukonga nie ma na ten moment Edytowane 23 sierpnia przez Plackus Cytuj Odnośnik do komentarza
Mecenas 59 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia Nic konkretnego i tak nie wychodzi od dłuższego czasu, także. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia Ależ by Chińska konsola z chińskimi exami namieszała w branżuni Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 139 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia Spoiler Ależ mnie ten szczur pod koniec drugiego aktu nawkurwiał, zwłaszcza jak pod koniec walki wpierdala się w ten piach i nie dało się do niego podejść. Koniec aktu 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia (edytowane) Rozdział 4 zrobiony. Dla mnie jest on absolutnie perfekcyjny. Już trójeczka była przepyszna, ale 4-ka biję ją na głowę IMO. Nieco cięższe nuty i cała masa powykręcanych pomysłów. Bossowie też topka, ze szczególnych wyróżnieniem... Spoiler Buddha's Right Hand - mało wymagający, nadrabia za to designem Violet Spider - na tym śliniku to można sobie animować takie maszkary Centipede Guai - jak wyżej, jeśli ktoś ma awersję to takich stworzonek to może się zdrowo wzdrygnąć, wykonanie mistrz! Generalnie gierka z gatunku "im dalej w las tym lepiej", serio. Początek zapowiadał zwykłą sieczkę stojącą gdzieś pomiędzy Soulsami, a Stellarem, a finalnie gra okazuje się być mocno angażująca i szalenie rozbudowana. Możliwości i mechanik także jest tu od cholery, a smaczki typy "ukryty świat za malowanym obrazem" sprawiają, że człowiek boi się cokolwiek przeoczyć lub pominąć. @Czezare, jeśli jest Ci po drodze z tego typu rozgrywką (po tym co pisałeś wnioskuję, że tak) to nawet się nie zastanawiaj. Nie odkładaj tego na jutro tylko kupuj z miejsca. Podziękujesz później Dla mnie najlepsza tego typu gierka od czasu Bloodborne, przy czym jedyna realna przewaga BB to w sumie setting świata. Wiadomo, że gierka From ma już swoje lata, jednak Wukong zjada ją pod względem mechanik, systemów, smaczków, sekretów, pomysłów, walk z bossami (o panie, to jest prawdziwa perła). Coś niesamowitego. Edytowane 23 sierpnia przez Amer 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 611 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia Jaki ta gra ma system sejvow? Jakis soulsowy? Kary jakies? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 10 minut temu, MichAelis napisał(a): Jaki ta gra ma system sejvow? Jakis soulsowy? Kary jakies? Nie ma kar jak w soulsach, nie ma też manual savów, tylko auto https://gamerant.com/how-to-save-in-black-myth-wukong/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MacLeSkr 29 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia A wiadomo coś o wersji pudełkowej? Bo kiedyś była mowa, że będzie pudełko ale z kodem w środku, a jak gra się sprzeda to pomyślą o wersji na płycie, jak dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia troche tylko nie czaje zarzutów, ze gra jest jakas zbyt prosta - ok, nie ma kar, ale do pierwszego bosa podchodzę już z 10 raz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 23 sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia (edytowane) Ja przy jednym gnojku siedziałem wczoraj 4h non stop, podejście za podejściem, finalnie padł, ale jeśli ktoś mi powie, że to łatwizna, to ja już nie wiem. Spoiler https://youtu.be/afB5meW8Qf4?si=ZgeXaHLNpSCVVFG2 Edytowane 23 sierpnia przez Amer Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi