Shankor 1 605 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Prawie jak Concord Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 868 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 10 minut temu, GearsUp napisał(a): - nie ma recyklingu bossów (no może 1 do tej pory był podobny) Jeśli mówisz o podobieństwu, to dwa różne bosy (pewnie chodzi Ci o pierwszy chapter) ten złoty wygląda tak samo jak zwykły bos ale jest znacznie mocniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 6 minut temu, Assassins_78 napisał(a): Pytałem bo ponoć "smoczek" łatwiejszy jak bossik przejście do itemu otworzy No ja jebłem z baniaczka i sam sobie drogę zrobiłem Sprawdziłem teraz co to za miejscówka Spoiler (ta ściana i boss) i faktycznie musiało się to stać w ferworze walki, pamiętam, że tego szczura i wcześniejszego pykłem za pierwszym podejściem no ale on jest dosyć dużych rozmiarów więc mógł naruszyć sam ścianę 1 minutę temu, Assassins_78 napisał(a): Jeśli mówisz o podobieństwu, to dwa różne bosy (pewnie chodzi Ci o pierwszy chapter) ten złoty wygląda tak samo jak zwykły bos ale jest znacznie mocniejszy Pewne zmiany w wyglądzie są, Spoiler bo ten złoty miał jakieś "wypustki" itp Mój screen jak już padał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 171 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia A jak chodzi na Xboxie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 410 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Teraz, GSPdibbler napisał(a): A jak chodzi na Xboxie? Bezbłędnie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Mi gierka lepiej siedzi niż te od FROM. Nie muszę wracać po duszke/skille i inne rzeczy które utraciłem. Podoba mi się że checkpoint jest często dosyć i zara przy bossach/większych walkach. Nie trzeba biegać przez level, zabijać tych samych. Odradzam się i dosłownie za rogiem już jest walka. Na teraz gra siedzi mocno, walka mi się podoba, można się pogubić od tych stylów, ulepszaczy. Tytuł mocno satysfakcjonujący. Pudełko wleci jak nic- nawet jak będzie tylko kod. Dla samego pudełka Nie wiem czy coś przebiję do końca roku ten tytuł, ale zapowiada się numer 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Ta Dolina ekstazy w 3 chapterze to IMO już delikatna przeginka, totalna dezorientacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia To poczekaj na to co zaserwuje następny rozdział U mnie pękł właśnie no. 5. Pierwszy raz tendencja zwyżkowa została zachwiana IMO. Tzn no. 4 siadł mi jednak bardziej, choć początek piątki kompletnie na to nie wskazywał (zaczyna się fenomenalnie: wprowadzenie, sekwencja i widoczki na początku przeprawy). Tzn. 5-ka oczywiście zła nie jest i standardowo już ma od groma smaczków do złapania, jednak po absolutnie genialnej 4-ce, nie było już aż takich ohh i ahh. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Miałem nadzieję, że powiesz, że się akt 4 trochę zwęża xD Ej a czy dowiem sie w 3 akcie od czego jest Spoiler Wielka Pagoda i Pole arbuzów ? już wiadomo xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Akt 4 to miazga 10/10, coś pięknego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia (edytowane) Mały tip dla ludzi siedzących już w akcie 5 lub wybierających się tam niebawem. Choć cały rozdział utrzymany jest w klimacie Spoiler Scorpion to jednak przemierzając koniecznie szukajcie też wątku Spoiler Sub-Zero Czeka tam najtrudniejszy, najbardziej powalony boss jakiego widziałem w tej gierce póki co (chętnie zobaczę jak ludzie będą ogarniać bo bez uszczerbku na zdrowiu, level 1 itp, IMO nie do zrobienia). U mnie właśnie padł - a o fakcie że zostawia tłuuuuuste nagrody nie muszę chyba nawet wspominać Edytowane 25 sierpnia przez Amer Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia co do 4 rozdziału: Spoiler Właśnie zostało mi czyszczenie tego rozdziału, powiedz mi, gdzie się podział ten koleś w szarej masce po pokonaniu bossa, co chciał żebym mu dostarczył jakieś jajka jego towarzyszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Też jestem na etapie szukania go. Poki co bez efektu. Jakby Ci się udało to oczywiście daj znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Czy w 3 akcie jest lokacja Spoiler z tajemnicą ? To takie co w poprzednich dwóch aktach się dostawało item na ostatniego bossa ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia (edytowane) Powiem Ci że nie pamiętamy juz, serio, gra jest tak opasła w zawartość że ciężko ogarnąć wsio. Gość od Spoiler arbuzów, ten którego trzeba było ogrzać O co kaman dalej z tym wątkiem? Bo ja po jego zniknięciu nie drążyłem tej ścieżki wcale. Edytowane 24 sierpnia przez Amer Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 32 minuty temu, Amer napisał(a): Gość od Ukryj zawartość arbuzów, ten którego trzeba było ogrzać O co kaman dalej z tym wątkiem? Bo ja po jego zniknięciu nie drążyłem tej ścieżki wcale. Jest taka lokacja jak Pole Arbuzów, tam jest jego dalszy wątek i fajna nagroda. Tylko oczywiście też, jak ja się dostałem tam, to zabij mnie nie pamiętam xd Gram od 9 rano i ja nie wiem czy ten 3 chapter skończę dzisiaj, już jakieś 11 godzin lecę z nim, licząc wczoraj xd A zrobiliście w 3 akcie questa ze Spoiler śnieżnym lisem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia W 2 chapterze zrobił ktoś sidequesta z Spoiler lekiem na kaca dla dzika? Jestem teraz przy wejściu do Spoiler świątyni tygrysa I dotychczas nic takiego mi w ręce nie wpadło. Coś dopiero będzie czy pominąłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 9 minut temu, Frantik napisał(a): W 2 chapterze zrobił ktoś sidequesta z Ukryj zawartość lekiem na kaca dla dzika? Jestem teraz przy wejściu do Pokaż ukrytą zawartość świątyni tygrysa I dotychczas nic takiego mi w ręce nie wpadło. Coś dopiero będzie czy pominąłem? Ciężko powiedzieć, bo już mogłeś być w okolicy, albo dopiero sobie tam pójdziesz, ale zrób go koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 83 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Do grających mam tylko jedno pytanie: -jest boss rush? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Dobra 3 akt ukończony, ale to było potężne i wspaniałe, po Dzienniku widzę, że wszystkie entry wjechały, wszystkie questy raczej siedzą, a trochę tego było, masa przedmiotów, zaklęć, postaci, masa wszystkiego xD Udało się nawet popchnąć questa z Spoiler Panem Koniem z 1 i 2 aktu, zaglądałem za nim od początku xD A inne motywy jakie ten akt dostarczył to o mamo! A ta końcówka i ta animacja na końcu?! No to już jest wyższy poziom wczuty bez kitu, pogrzało tych pięknych Chińczyków Pograłem 4 akt do pierwszej kapliczki, no i sądząc, że tak powiem po wystroju i usposobieniu napotkanych przyjemniaczków to są tak bardzo moje klimaty i już tylko myślę, co oni mi z tym wyczarują Do tego mówicie, że 4 akt gniecie jeszcze bardziej, pfffff. Przerwa na kolacje i jedziemy dalej Póki co 31 godzin, 57%. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Jeśli faktycznie to Twoje klimaty (moje zdecydowanie tak) to szykuj się na zarwaną noc dziś. Wg mnie 4-ka dowozi potężnie, sam kompletnie nie mogłem się oderwać. Tylko ważne żebyś odwiedził też sekretną lokację. No i bossowie z 4-ki, kurde, arcydzieło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia (edytowane) 4 godziny temu, Amer napisał(a): O co kaman dalej z tym wątkiem? Bo ja po jego zniknięciu nie drążyłem tej ścieżki wcale. Edytowane 3 godziny Spoiler Wejście znajduje się o ile dobrze pamiętam w dole tej zimowej dużej lokacji. Kieruj się w dół, będzie staw i duży kamieny filar. Wejście za kamieniem. Edytowane 24 sierpnia przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Złoto się przyda później w większej ilości czy sprzedawać wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia Ja opycham w sumie przy każdej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi