Donatello1991 1 409 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Wbijasz w SW? Bo właśnie nie wiem, wróciłem z wakacji i mam zagwozdkę co pierwsze, małpę to już prawie przeszedłem mentalnie czytając forumka xD. A przy SW jest lekka nutka niewiedzy, czy Ubisoft pierwszy raz od 20 lat zaskoczy . Tak. SW. Później wrócę do małpy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia Bossówa w 4 akcie Spoiler Fioletowa pajęczyca to chyba najlepszy boss fight pająkowy w historii giereczkowa. A to jak mniemam 1 spotkanie Jednak raczej na tym się zakończy xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 1 godzinę temu, Szermac napisał(a): Za pewne z questa dla Pumby. Tak Pumba rozjebał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia Czas na ostatni akt i dostajemy fajny przedmiot, ale kuzwa w 6 rozdziale Spoiler Ten renifer to najbardziej irytujący boss w tej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia (edytowane) @Szermac, pytałeś chyba czy jest sekretna lokacja w rozdziale 3? Tak, jest, właśnie odkryłem. Mocarny boss fajt, więc obowiązkowo do obadania. Edytowane 25 sierpnia przez Amer Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 9 minut temu, Amer napisał(a): @Szermac, pytałeś chyba czy jest sekretna lokacja w rozdziale 3? Tak, jest, właśnie odkryłem. Mocarny boss fajt, więc obowiązkowo do obadania. Gdzie ? Jaki boss ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia (edytowane) Spoiler To duża sala z namalowanymi obrazami i schodami, na ich szczycie spotkasz bobasa który często pojawia się w tej lokacji. Jest tam kapliczka o nazwie "coś tam" pogoda, nie pamiętam dokładnie nazwy, Wielka Pogoda czy podobnie. Ja miałem ją odkrytą już wcześniej ale nie ogarnąłem, że jak wejdziemy na szczyt tych schodów to pod ścianą (z malowidłem) spotykamy tego knypka, który otwiera dla nas portal. A boss powalony zdrowo, próbowałem 2 razy i póki co nie udało mi się go uwalić, chwilka przerwy i siadam do niego znów. Edit: sprawdziłem, tak to Wielka Pogoda jest. Pytanie tylko czy żeby się ten quest odpalił nie potrzebujesz czegoś z późniejszych rozdziałów. Pojęcia nie mam, ja wskoczyłem tam będąc już pod koniec 6-tki, więc poszło. Edytowane 25 sierpnia przez Amer Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 18 minut temu, Amer napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość To duża sala z namalowanymi obrazami i schodami, na ich szczycie spotkasz bobasa który często pojawia się w tej lokacji. Jest tam kapliczka o nazwie "coś tam" pogoda, nie pamiętam dokładnie nazwy, Wielka Pogoda czy podobnie. Ja miałem ją odkrytą już wcześniej ale nie ogarnąłem, że jak wejdziemy na szczyt tych schodów to pod ścianą (z malowidłem) spotykamy tego knypka, który otwiera dla nas portal. A boss powalony zdrowo, próbowałem 2 razy i póki co nie udało mi się go uwalić, chwilka przerwy i siadam do niego znów. Edit: sprawdziłem, tak to Wielka Pogoda jest. Pytanie tylko czy żeby się ten quest odpalił nie potrzebujesz czegoś z późniejszych rozdziałów. Pojęcia nie mam, ja wskoczyłem tam będąc już pod koniec 6-tki, więc poszło. A ta, byłem tam, w 3 akcie i nawet jak juz byłem w 4 też obadałem. Raczej trzeba podbić później Mam na względzie, ale dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia Przydałaby się opcja ustawienia czułości grzybków na padzie Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 289 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia Jest jakieś info czy wyjdzie w zwykłej edycji w pudle na PS5? Szukam i szukam ale nigdzie żadnego info, albo źle szukam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia Brakuje mi tej jednej postaci, może mi ktoś powiedzieć kto tam jest na tej liście pod Guangmou? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 34 minuty temu, Rotevil napisał(a): Brakuje mi tej jednej postaci, może mi ktoś powiedzieć kto tam jest na tej liście pod Guangmou? Brakuje Ci jednej żaby Najprawdopodobniej 4 akt z początku. Przed Spoiler Prawą ręką Buddy Tak na 80% ta okolica Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia Tę żabę zabiłem, mógłbyś sprawdzić czy masz tego bossa w tym dzienniku i podać nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 11 minut temu, Rotevil napisał(a): Tę żabę zabiłem, mógłbyś sprawdzić czy masz tego bossa w tym dzienniku i podać nazwę? No właśnie mam, myślałem że to ta xD Bau-Li-Gu-Lang No to pewnie ta z 3 aktu. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2 chapter i łażę nie do końca wiem gdzie Ale po dłuższym łażeniu już idzie mniej więcej zaczaić co jest 5. Co za tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia Omijam temat i raczej nie oglądam materiałów z gry, bo nie chce sobie spoilerować. Jak tam jest z poziomem trudności? Jest soulsowo czy przystępniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 10 minut temu, Shen napisał(a): Omijam temat i raczej nie oglądam materiałów z gry, bo nie chce sobie spoilerować. Jak tam jest z poziomem trudności? Jest soulsowo czy przystępniej? Imo jest soulsowo, nie eldenowo. W sensie, że przystępniej bez eldenowych sztuczek na trudność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 9 minut temu, Szermac napisał(a): Imo jest soulsowo, nie eldenowo. W sensie, że przystępniej bez eldenowych sztuczek na trudność. No nie wiem. Jeden pierdzi prądem dupom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia Właśnie będzie startowała 2 godzinka próbowania się z jednym w 4 akcie. Trudny nie jest, ale pod koniec brakuje zimnej krwi Już był kilka razy na dwa hity xd (zaklęcie forumowe rzucone) Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia Okazało się, że to ostatni boss 4 aktu, hmmm to się chyba za bardzo nakręciłem. 3 akcik bardziej mi siadł, odkryłem mase rzeczy, więcej ciekawych wątków i wow momentów, aleeeee możliwe, że to dlatego, że nic praktycznie w 4 akcie nie znalazłem właśnie, przeleciał mi strasznie szybko XD Panie @Amer @Rotevil jakieś tipy co do sekretów, ta poprzednia podpowiedź z Sub-Zero nie wiele mi dała jak widać Dodam tylko, że Spoiler Za ostatnim bossem nie mogę podejść do tej fioletowej kapliczki, blokuje mnie jej pole. W Pajęczej norze znalazłem dwie takie i mogłem z nich coś zabrać. No i widzę, że kawałek wcześniej są dwie podejrzane miejscówki, jakaś pusta jama i miejsce z ogromnym drzewem i jakimiś posążkami. Dzięki. BTW. te animacje w epilogach każdego aktu to małe dzieła sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia (edytowane) Jutro ci chyba napiszę, sorry ale te ostatnie bossy to jest taki bullshit, że nie mam siły już w to grać Edytowane 25 sierpnia przez Rotevil Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia Albo dobra nie piszcie, pobiegam sobie sam po 4 akcie jeszcze raz w nowym sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia A dobra właśnie się okazało, że jeden quest i sekretny boss poszedł się jebać, dopiero na NG+ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 25 sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia I to nie jeden jak zabiłeś głównego bossa, no ja się wkurwiłem, bo chciałem na 100% zrobić i nie będzie mi się chciało już latać na NG+/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi