iluck85 2 842 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 1 godzinę temu, GearsUp napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość Tak sekret, u mnie boss sam rozwalił tę ścianę, podpowiedzi raczej nie było co do tego miejsca No to bym tego w życiu nie ogarnął jakbym nie zerknął na Ryslawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia (edytowane) Te sekrety to IMO jeden z fajniejszych aspektów gry. Trudne do ogarnięcia, ale szalenie wynagradzające - trzeba się naszukać i nalatać zdrowo, jednak nagroda praktycznie zawsze błyszczy. W przeważającej liczbie przypadków nie będzie to "magiczny kamyk" czy inne cholerstwo, tylko cała dodatkowa lokacja, a w niej: - nowa sceneria - nowi bossowie (wymagający zazwyczaj) - piękne nagrody za pokonanie tych powyższych - czasami NPC i związane z nimi questy Dzięki temu człowiekowi aż chce się tego szukać i wracać do ukończonych już rozdziałów. Absolutnym mistrzostwem jest tutaj sekret z 4-go świata. Pominąć go to grzech. Edytowane 26 sierpnia przez Amer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia (edytowane) 11 godzin temu, tjery napisał(a): Zdecydujcie się :d Jak masz ochotę to zerknij. Spoiler Mniej więcej tak wyglądają walki z większością mniejszych bossów pół życia jednym combo Tutaj za to większy boss i jedna z pierwszych prób. Na walce robie sporo bledow bo np niepotrzebnie przywołuje pomocników i tracę dużo many której późnej mi brakuje. Walka też powinna skończy się dużo szybciej bo nie wchodzą dwa mocne ataki. No dla mnie gra się w to jak akcyjniaka. Idę i się napyerdalam Edytowane 26 sierpnia przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Widzę że też włączyłeś cyferki dla obrażeń. A już się bałem że tylko ja mam takie skrzywienie (lubię gdy są) Uff, no to jest nas 2-ch. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia (edytowane) Liczby obowiązkowo, są kryty jest fun. Szymek to widzę podobnie do mnie skupia się głównie na chain stunie zamiast robieniu uników Edytowane 26 sierpnia przez GearsUp Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Ten Spoiler Loong w 4 akcie to srogo pojepany xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Ongbal (jak zawsze) jest innego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Nie było tragedii ostatecznie. Ongbala po jego filmach ze Stellara już nie oglądam xD Akt 4 wyczyszczony, no oprócz zablokowanego Bossidła. Na NG+ zahacze. Lecimy z 5tym Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Kogo Ci tam zablokowało i w jaki sposób? Też glitch jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Pewnie też ten quest z gościem od jajek co znika po zabiciu głównego bossa. Zabiłem przed chwilą ostatniego bossa, spajacz zaklęć to jest to, żałuję, że nie grałem od początku posiadania tego czaru, czysta siła ataku i same uniki, cofam swoje słowa, po nauce jego ruchów to jedna z najlepszych walk w tej grze . @Amer zrozumiałeś w ogóle o co chodzi w zakończeniu, bo ja ni chuja Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 9 minut temu, Rotevil napisał(a): Pewnie też ten quest z gościem od jajek co znika po zabiciu głównego bossa. Nie, to akurat zrobiłem Akurat ostatni boss go nie blokuje, a pokonanie bossa w tej lokacji. 34 minuty temu, Amer napisał(a): Kogo Ci tam zablokowało i w jaki sposób? Też glitch jakiś? Po pokonaniu ostatniego bossa gasną kapliczki w jamie na początku i ta kapliczka fioletowa koło ostatniego bossa nie wpuszcza dalej, a przy tym ma być boss. Bo po zabiciu ostatniego, znalazłem tą brakującą kapliczke w jamie, ale jest zgaszona już. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia A to też mi zgasła ta kapliczka Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 5 akt mega mi wjechał, pewnie dlatego, że jest bardziej liniowy xd Póki co najfajnieszy zaraz po 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia (edytowane) 4 godziny temu, Rotevil napisał(a): spajacz zaklęć to jest to Gwałt na Reniferze z aktu 6 Dla mnie akt 6 najlepszy. Za to co się działo w ukrytej/ostatniej zimowej lokacji to mistrzostwo swiata. Santa Monica patrzy I zazdrości Edytowane 26 sierpnia przez Szymek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Patrząc jak oni zrobili grę, jak robią konsole- anbernic. No przecież za 10 lat jak im dojdą studia, wydadzą stacjonarne, to nie będzie co tam zamiatać. Stacjonara 1299zł, gry po 199zł i elo xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 5 minut temu, Szymek napisał(a): Za to co się działo w ukrytej zimowej lokacji to mistrzostwo swiata Właśnie wbiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia W ogóle to w Wielkiej Pagodzie w 3 akcie Spoiler w tej wielkiej świątyni, przybywa na ścianach malowideł, każde odpowiada tym 5 sekretnym lokacją. Za pewne wtedy @Amer się odpala tam ten boss fight co mówiłeś, że się z 6 aktu cofałeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 433 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia chyba 3 akt śnieżny jest najdłuższy, sporo rozwidleń mimo wszystko plus chyba pagoda się do niego wlicza Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia No 3 akt jest napchany totalnie Najbardziej mi się podobał chyba, ale jeszcze końcówka 5 i 6 przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 433 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Dzisiaj siedziałem 6 godzin praktycznie non stop, co za wciągający szpil ostatnio tak miałem przy Lies of P a wcześniej Sekiro Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Ja mam powtórkę ze Stellara, no nie da rady się oderwać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia No i wszyscy bossowie pokonani, za to, co się dzieje w ostatniej sekretnej lokacji i te walki to definitywnie mocny kandydat na grę roku Całą grę oceniam na 9/10, Korea i Chiny ratują ten gaming, liczę na kolejne sztosy od nich Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Kurna te niektóre sety to jest kosmos jakie to są projekty Ten z sekretu 5 aktu, sztos. Szkoda, że trzeba NG+ żeby całość złożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Odpaliłem dzisiaj na chwilę również i Ja, no nie powiem, zapowiada się dosyć zajebiście. Mówiliście, że prosta, właśnie sklepał mnie ten koleś, no chyba pora spać Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Ale ostatniego szefa z 5 aktu to dzisiaj raczej już nie popchnę Jak myślisz, że już widziałeś największe wow i szczęke na podłodze, to gra szybko wyjaśnia, że chuia widziałeś xD Edit: Jednak padł. No ten 5 akt to cudo, cacuszko. Najfajniejsza, najładniejsza historyjka i finalna walka niesamowita. Niech ta gra się nie kończy :C Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi