Szymek 1 048 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Niesamowite co te chińczyki wysmazyly za grę. Finałowa walka za mną. Bardzo mi sie podobal styl narracji a za jedną z animacji w połowyie gry to szacun. Nie spodziewałem się tak kozackiego doświadczenia. Winncy Chinszczyzny. Jak nie zagracie to nie nazywajcie siebie graczami Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Ten sekretny boss Spoiler Żółty Loong w 4 rozdziale to jest jakiś end game'owy ? Bo spróbowałem kilka razy i na tym etapie klepie mnie aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Można lać go z miejsca, ciężko ale warto - dostarcza świetną broń z którą spokojnie można biegać już do końca gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia No właśnie domyślałem się, że to ta, która on dzierży Ale ciężki jest skurczybyk, maxymalnie zjechałem mu póki co jakoś 1/4 HP Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Ja go robiłem po zakończeniu głównego wątku tego aktu i już nie był taki straszny. No i ta brońka po wycrafceniu siadła idealnie, jeszcze jak się lubujesz w postawie filaru jak ja to jest op fest. W zasadzie to dzięki niej akt 5 to już trochę spacerek był. Do tych co ukończyli, zrobiliście secret ending i secret last boss fighta ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Ja mam pytanko do tych co ukończyli 3 akt. Wydaje mi się, że całą mapkę przeorałem wszerz i wzdłuż, ale Spoiler czy pod postacią lisa jest jakaś lokacja/przejście/jama do której mogę się dostać? Bo tak naprawdę oprócz do questa nie znalazłem żadnego zastosowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia (edytowane) 2 godziny temu, Szermac napisał(a): Do tych co ukończyli, zrobiliście secret ending i secret last boss fighta ? Kratos sie chowa Po skończonej fabule i zdobyciu nowego seta ciezko mi bylo skonczyc grac i wyladawalem w 3 akcie NG+ @Faranell tez nie znalazlem zastosowania poza zadaniem Edytowane 27 sierpnia przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia (edytowane) @Faranell Na mój stan wiedzy tylko quest do zaliczenia. Też sporo węszyłem za tym, jednak nie udało mi się znaleźć nic więcej dla lisa. "Starcie tytanów" w ramach dodatkowego fighta na koniec to Koniecznie trzeba to zobaczyć, choć przyznaję, że dość zdrowo napsuł mi krwi fajt który je poprzedza (a jest niezbędny). Generalnie gra jest upakowana takimi fest mocnymi pojedynkami. Niemożliwe by bez zająknięcia wybrać jeden najlepszy. Po prostu zbyt dużo tutaj dobrej zawartości. Dodatkowo pomysły te są na tyle zróżnicowane, że nie powszednieją. Edytowane 27 sierpnia przez Amer Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Nie zapominajcie przed każdą walką używać tego 50% redukcji obrażeń to w ciul Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Wolę naczynko z sekretu w 4 akcie Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Ja często o tym zapominałem w ogóle to wstrzymuje się z upgradem broni po prawej stronie drzewka, mam nadzieję, że to nie działa tak że inna opcja się nie pojawi dopóki tej nie ulepszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2 godziny temu, Szymek napisał(a): Po skończonej fabule i zdobyciu nowego seta ciezko mi bylo skonczyc grac i wyladawalem w 3 akcie NG+ Są jakieś znaczące zmiany, dodatki w poziomach ? Czy tylko zbroje/brońki ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 3 godziny temu, Szermac napisał(a): Są jakieś znaczące zmiany, dodatki w poziomach ? Czy tylko zbroje/brońki ? Ten NG+ to jakieś easy mode. Nowych pancerzy czy broni nie znalazłem. Jakiś nowy itemek miałem w sklepie. W relikwie można mieć dwie opcje włączone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Ja też lecę NG+ od wczoraj i wpadła mi nowa i potężna brońka, ale nie pamiętam już gdzie i z co. A będąc bardziej precyzyjnym to wpadła możliwość jej stworzenia, z surowców które mamy. Aaa, i poki co (końcówka 2-giego świata) faktycznie jest łatwiej z racji na stuff który posiadam. Bardzo szybko wskakują też kolejne levele (duuuużo XP z walk i nie tylko), więc można odblokować wszystkie umiejętności i podnieść statystyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia W ogóle to dopiero po 5 akcie ogarnąłem, że akcja gry dzieje się po wydarzeniach z legendy "Podróż na zachód" choć ewidentnie można to skumać po intrze, ale jednak ten epilog do 5 aktu mnie oświecił dopiero xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia (edytowane) Pokaz @Amer co to za cudo. Mówisz że gdzieś 1 lub 2 akt? Sorry ze spamuje filmikami ale na Xboxie tego nie ma Na NG+ troszke się przerobiłem i poszedłem w zaklęcia. Na filmiku boss z aktu 3 @Assassins_78 o zapisywanie i łatwą edycję filmów mi chodzi Edytowane 27 sierpnia przez Szymek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 868 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia (edytowane) 55 minut temu, Szymek napisał(a): Pokaz @Amer co to za cudo. Mówisz że gdzieś 1 lub 2 akt? Sorry ze spamuje filmikami ale na Xboxie tego nie ma Na NG+ troszke się przerobiłem i poszedłem w zaklęcia. Na filmiku boss z aktu 3 Ale ten boss nawet nie jest ukryty, jak go nie ma ?? LOL edit: Widzę twój edit już kminie Edytowane 27 sierpnia przez Assassins_78 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 12 minut temu, Assassins_78 napisał(a): Ale ten boss nawet nie jest ukryty, jak go nie ma ?? Co takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 868 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia (edytowane) Czego nie rozumiesz w pytaniu? Widzę edit..... OK juz kminię Edytowane 27 sierpnia przez Assassins_78 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Wszystkiego xD Nie jest nawet ukryty jak go nie ma ? Może to tylko ja, ale nie dociera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 868 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Już wyjaśnione Małe nieporozumienie wynikające z komunikacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 58 minut temu, Szymek napisał(a): Pokaz @Amer co to za cudo. Mówisz że gdzieś 1 lub 2 akt? Sorry ze spamuje filmikami ale na Xboxie tego nie ma Na NG+ troszke się przerobiłem i poszedłem w zaklęcia. Na filmiku boss z aktu 3 @Assassins_78 o zapisywanie i łatwą edycję filmów mi chodzi Ten spin attack fajnie szybko ładuje Focusa Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 868 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Godzinę temu, Szymek napisał(a): Pokaz @Amer co to za cudo. Mówisz że gdzieś 1 lub 2 akt? Sorry ze spamuje filmikami ale na Xboxie tego nie ma Na NG+ troszke się przerobiłem i poszedłem w zaklęcia. Na filmiku boss z aktu 3 @Assassins_78 o zapisywanie i łatwą edycję filmów mi chodzi Spoiler A nawiasem mówiąc ten bos jest delikatnie wkuwający jak nie zaczniemy go atakować od pierwszego zejścia do niego. Budzi te swoje dziecinki i kłopociki z lekka. Ale ogólnie do rozjebania bez utraty życia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Godzinę temu, Szymek napisał(a): Pokaz @Amer co to za cudo. Mówisz że gdzieś 1 lub 2 akt? Dotarłem właśnie do 3 aktu i mam już 2 z 3 dostępnych (ponoć) sekretnych sprzętów. Tutaj film, w którym gość pod koniec mówi co i jak w tym temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 647 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Ktoś mi powie o co kaman w 6 akcie z Spoiler z tym żukiem skaczącym, wbijam mu na plecy, łapie R2, potem znowu R2 po komunikacie, że mam przytrzymać, a mnie ciągle zrzuca xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi