GearsUp 138 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia Na pewno nie mówi się tyle co przy premierach innych hitów ale nie tylko u nas, na takiej reseterze główny temat gry ma tyle samo stron - 29 co bardzo podobny temat z Wukongiem założony tylko po to żeby podywagować czemu gry nie ma na Xboxie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia Żałuję teraz że nie mam lepszego kompa bo zajebiste to jest. Na ps5 chyba z 5h potrzebowałem żeby przyzwyczaić się do 30fps, bo inny tryb niż jakość to takie mydło że rzygać się chce. Po tych kilku godzinach jakoś idzie i nie przestało przeszkadzać to 30 FPS, ale wcześniej to masakra, oklep taki w 1 akcie od niektórych że masakra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 651 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia Ja się świetnie bawie w NG+ zbieram rzeczy do platynki, Wukong rośnie w siłę, nadal radocha P O T Ę Ż N A 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 1 godzinę temu, Amer napisał(a): Czy też odnosicie wrażenie że gierka została lekko przemilczana w PL? Brak wysypu recenzji itp. Jak dla mnie ciut dziwne, zważywszy na jakość którą dostarcza. Nie dostali kodów na wersję ps5, redakcje też same od siebie nie mają zamiaru kupować gry dla recenzji, także nie doczekamy się już raczej Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia https://www.gry-online.pl/newsroom/nie-problemy-na-xboxach-a-sekretna-umowa-z-sony-ma-opozniac-debiu/z52a6f6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 677 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia Ja się świetnie bawie w NG+ zbieram rzeczy do platynki, Wukong rośnie w siłę, nadal radocha P O T Ę Ż N A NG+ ma jakieś nowości?Nowe bossy?Jest trudniej?Ile przejść potrzeba do platyny?Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 651 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 6 minut temu, Schranz1985 napisał(a): NG+ ma jakieś nowości? Nowe bossy? Jest trudniej? Ile przejść potrzeba do platyny? Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać 2 przejścia trzeba, bo trzeba wycrafcić wszystko, a jest jeden set zbroi do którego w jednym plejtruł brakuje materiałów, bo pozyskuje się tylko kilka z bossa. Nowości niewiele, większe wyzwanie i kilka broni nowych + zbieranie rzeczy pominiętych. Ja pominąłem kilka duchów, rzeczy do tykwy, roślinki i kilka postaci. Ale sam rdzeń rozgrywki jest tak rajcowny, że i tak się leci przez NG+ z bananem na mordzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia Pany całe te g2a to legit platforma? Za 220 małpa jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 6 minut temu, Wojtas1986 napisał(a): Pany całe te g2a to legit platforma? Za 220 małpa jest Na Kinguin jest za 196, kupuje tu często kody do psn i nigdy problemów nie miałem. Możesz wejść na GG.deals i zobaczyć gdzie najtaniej teraz jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia Ja mam problem teraz z tym Spoiler szczurem na środku pustyni Nadal 2 akt Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 7 minut temu, iluck85 napisał(a): Nadal 2 akt Bossa możesz sobie ułatwić, robiąc wcześniej sekretna miejscówke w akcie 2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia W jaki sposób? Bo zrobiłem i nie widziałem nic, co by jakoś specjalnie walkę ułatwiało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia (edytowane) Pomyłka Edytowane 30 sierpnia przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 651 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 17 minut temu, easye napisał(a): W jaki sposób? Bo zrobiłem i nie widziałem nic, co by jakoś specjalnie walkę ułatwiało. No dostaje się item, który Spoiler rozprasza wichurę bossa w 2 fazie i wrzuca dużo obrony na małpkę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Ta miejscówka wam wpadła czy gdzieś wyczytaliście? Bo nie wiem czy się błąkać samemu po mapie czy gdzieś zerknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 53 minuty temu, iluck85 napisał(a): Ta miejscówka wam wpadła czy gdzieś wyczytaliście? Bo nie wiem czy się błąkać samemu po mapie czy gdzieś zerknąć. Quest dla pijanego dzika wykonaj, jest w takim miejscu ze ciężko go pominąć. Wogóle w akcie 2 przed crouching Tiger temple najlepiej jest udać się do fright cliff, na końcu jest najebany dzik Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia A to dzika widziałam i nie wiem właśnie co mu podarować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Itemek dla niego można znaleźć na mapce (nie pamiętam już gdzie dokładnie) albo kupić u sprzedawcy, o tego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 869 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia (edytowane) Ale chyba wczećniej bossa trzeba ubić Spoiler (już nie pamietam jak się nazywał ale cały jest w kryształach) Edytowane 31 sierpnia przez Assassins_78 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Tego ubiłem i dał mi to Spoiler Że odpaliłem kamień i te dwa się biły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 32 minuty temu, iluck85 napisał(a): Tego ubiłem W jaskini obok jest Boss, mother of Stones czy jakoś tak. Spoiler Po zabiciu jego będziesz mógł kupic przedmiot do trzeźwienia za 6k, można też go znaleźć w dalszej lokacji ale nie pamiętam jak się nazywa dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Tego też ubiłem i właśnie on mi dał przedmiot Spoiler dzięki któremu ożywiłem obok kamień i była walka dwóch kamiennych bossów, a potem mi został jeden. Idę dalej, bo jednej lokacji nie zwiedziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Jest jakiś obszar do odkrycia w 3 rozdziale? Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Spoiler Pogadałem z dzikiem, przenieśliśmy się do świątyni tygrysa. Coś jeszcze trzeba zrobić? Przedmiotu nie dał, niczego nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia (edytowane) Spoiler Koło świątyni tygrysa mówi że coś musi zjeść i chce kwiat lotosu czy jakoś tak. Akurat ja miałem już w ekwipunku. Jak dostanie jedzenie to wracamy gdzie pierwszy raz go spotkałeś a dalej zobaczysz już sam. Na pewno cały dialog wyczerpałes? Edytowane 31 sierpnia przez Lochu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi