iluck85 2 842 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Dostał Spoiler Wróciłem do miejsca gdzie leżał, tam walka z dzikiem i otworzyły się te drzwi po prawej. Co za tytuł. Ale nie ukrywam, pocę się bardziej niż w NG czy BloodBornie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia (edytowane) Godzinę temu, Lochu napisał(a): Jest jakiś obszar do odkrycia w 3 rozdziale? W 3 sekretnych lokacji nie ma. Trzeba tylko uważać żeby ubić Spoiler Aprama Bata przed głębszą eksploracją bo inaczej się nie pojawi. Spoiler Shrine North Shore Bitter Lake i trzeba iść prawą stroną wzdłuż brzegu. Spoiler A nie czekaj jest ta lokacja jedna dodatkowa po queście, która służy nam za bazę wypadową. Yin Tiger to gigachad Edytowane 31 sierpnia przez GearsUp 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 651 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Godzinę temu, Lochu napisał(a): Jest jakiś obszar do odkrycia w 3 rozdziale? Są do odkrycia 2 obszary, z czego jeden przed końcem samej gry. A drugi odkrywasz jak Spoiler podarujesz podstarzałemu Loongowi item od psa Xu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia (edytowane) 7 minut temu, Szermac napisał(a): z czego jeden przed końcem samej gry. Spoiler Tak myślałem bo bez celu takiej dużej komnaty pełnej detali by nie zrobili W ogóle to dobrze, że looknąłem na reddity bo w 4 akcie jest boss, Spoiler z którego lecą fajne rękawiczki z crt chancem i podobno loot nie jest gwarantowany jeżeli nie obetniemy mu kilku rąk w trakcie walki zachodząc go od tyłu. Do rzeczy które można pominąć polecam: Edytowane 31 sierpnia przez GearsUp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 651 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Jak na NG+ pokona się Spoiler Tygrysa Kowala w hubie, to dostaje się 4 slot na amulety Platynowanie to tragedia xD Są itemy, które lecą tylko ze specyficznych wrogów, farmie blisko godzine i nie leci, a jeszcze takich 4. Tak samo ziarenka i niektóre składniki do napoju. Czyste rng xD Odłoże sobie platynke na jakiś póóóźniejszy okres raczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Dobiłem do 3 aktu Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 250 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 4 godziny temu, Szermac napisał(a): Jak na NG+ pokona się Pokaż ukrytą zawartość Tygrysa Kowala w hubie, to dostaje się 4 slot na amulety Platynowanie to tragedia xD Są itemy, które lecą tylko ze specyficznych wrogów, farmie blisko godzine i nie leci, a jeszcze takich 4. Tak samo ziarenka i niektóre składniki do napoju. Czyste rng xD Odłoże sobie platynke na jakiś póóóźniejszy okres raczej. Z ciekawości, bo mocniej przysiąde w tym tygodniu do tej gry wreszcie, ile zajęło Ci przejście NG? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 651 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Z ciekawości, bo mocniej przysiąde w tym tygodniu do tej gry wreszcie, ile zajęło Ci przejście NG? 67 godzin z lizaniem ścian, choć i tak pominąłem kilka rzeczy, tak myślałem na początku, bo jednak jest tego więcej jeśli chodzi o platyne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 1 września Udostępnij Opublikowano 1 września Zastanawiam się tak cały czas nad tą małpą bo z tego co widzę na YT to gra wygląda na mega sztosik i Grysław mocno poleca, tylko w końcu to soulslike czy nie? Nie cierpię soulso podobnych gier a jedni piszą że to nie SL a inni że w hoj trudne jak SL. Jak to w końcu z tą grą jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 250 Opublikowano 1 września Udostępnij Opublikowano 1 września 54 minuty temu, GwynBleidd_79 napisał(a): Zastanawiam się tak cały czas nad tą małpą bo z tego co widzę na YT to gra wygląda na mega sztosik i Grysław mocno poleca, tylko w końcu to soulslike czy nie? Nie cierpię soulso podobnych gier a jedni piszą że to nie SL a inni że w hoj trudne jak SL. Jak to w końcu z tą grą jest? To nie jest soulslike (nie ma kar za śmierć w postaci utraty dusz), tylko action RPG, ale poziom trudności jest dosyć wysoki, chociaż nierówny, przynajmniej na początku. Nie ma możliwości jego zmiany, więc musisz się naszykować na wyzwanie, ale myślę, że warto, gra jest trochę inna od reszty action RPGów, ma swój indywidualny styl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 396 Opublikowano 1 września Udostępnij Opublikowano 1 września Nie jeatem fanem soulsogierek, ale małpa jest koks, bierz. Gdyby wywalić staminę to byłby kozacki slasherek nawet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 509 Opublikowano 1 września Udostępnij Opublikowano 1 września Zastanawiam się tak cały czas nad tą małpą bo z tego co widzę na YT to gra wygląda na mega sztosik i Grysław mocno poleca, tylko w końcu to soulslike czy nie? Nie cierpię soulso podobnych gier a jedni piszą że to nie SL a inni że w hoj trudne jak SL. Jak to w końcu z tą grą jest?Mam tak samo, wziąłem i uważam ten szpil za najlepsze co wyszło w tym rokuPolecam mocno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 1 września Udostępnij Opublikowano 1 września 2 godziny temu, GwynBleidd_79 napisał(a): Zastanawiam się tak cały czas nad tą małpą bo z tego co widzę na YT to gra wygląda na mega sztosik i Grysław mocno poleca, tylko w końcu to soulslike czy nie? Nie cierpię soulso podobnych gier a jedni piszą że to nie SL a inni że w hoj trudne jak SL. Jak to w końcu z tą grą jest? Jest kilka trudnych bossów, tak to, cała reszta to przyjemny akcyjniaczek, nie ma to nic wspólnego z soulsami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 1 września Udostępnij Opublikowano 1 września 21 minut temu, Rotevil napisał(a): nie ma to nic wspólnego z soulsami. Na całe szczęście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 651 Opublikowano 1 września Udostępnij Opublikowano 1 września Ale i tak więcej tu soulsów, niż nie soulsów. Cały koncept jest w zasadzie 1:1 + systemy rpg z nowych GoWów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 1 września Udostępnij Opublikowano 1 września 2 godziny temu, GwynBleidd_79 napisał(a): Zastanawiam się tak cały czas nad tą małpą bo z tego co widzę na YT to gra wygląda na mega sztosik i Grysław mocno poleca, tylko w końcu to soulslike czy nie? Nie cierpię soulso podobnych gier a jedni piszą że to nie SL a inni że w hoj trudne jak SL. Jak to w końcu z tą grą jest? Z definicji to nie jest soulslike. Ale powiem ci tak, gram w Wukong i jednocześnie kończę Lies of P. Bossowie z Lies of P to jak spacerek przy niektórych szefach z Wukong. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 1 września Udostępnij Opublikowano 1 września No to namówiliście. Dam szansę ale kupię na PC w razie czego to wspomogę się trainerem Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 651 Opublikowano 1 września Udostępnij Opublikowano 1 września Platyna jednak siadła, cały weekend w małpe poszedł w pisdu xD Ale powiedziałem sobie, że do Astro Bota zrobię, a w tygodniu już nie będę miał tyle czasu 3 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 2 września Udostępnij Opublikowano 2 września W chapter 3 jest jakaś dobra broń do zdobycia? Przydałoby mi się coś lepszego do walki z Yin Tiger. Odblokowałem tą za zabicie cyan loonga ale brak materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 2 września Udostępnij Opublikowano 2 września 14 minut temu, Lochu napisał(a): W chapter 3 jest jakaś dobra broń do zdobycia? Przydałoby mi się coś lepszego do walki z Yin Tiger. Odblokowałem tą za zabicie cyan loonga ale brak materiałów. Najlepszą bronią na niego jest dokokszenie drzewka z duplikatami ale zawsze też można wrócić później 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 2 września Udostępnij Opublikowano 2 września 23 minuty temu, GearsUp napisał(a): Najlepszą bronią na niego jest dokokszenie drzewka z duplikatami ale zawsze też można wrócić później Opłaca się inwestować w te kopie? Testowałem na kilku mniejszych bossach i szału nie było, a miałem rozwinięte prawie max. Jedyne co to dużo many zżera. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 2 września Udostępnij Opublikowano 2 września (edytowane) 48 minut temu, Lochu napisał(a): Opłaca się inwestować w te kopie? Testowałem na kilku mniejszych bossach i szału nie było, a miałem rozwinięte prawie max. Jedyne co to dużo many zżera. Ten boss ma taki jeden move, że jak dostaje wiele hitów to się zaczyna zasłaniać mieczem i wtedy najwięcej dmg można na nim zrobić bo oprócz tego to w tej walce jest bardzo mało okienek na atak. Ja nie używam klonów ale na niego zrobiłem taki respec i pomogło Edytowane 2 września przez GearsUp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 250 Opublikowano 2 września Udostępnij Opublikowano 2 września Pecetowe tweaki do małpy, jak ktoś narzeka na oversharpen i wsparcie FOV Spoiler https://github.com/Lyall/WukongTweak Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 2 września Udostępnij Opublikowano 2 września 2 godziny temu, GearsUp napisał(a): Ten boss ma taki jeden move, że jak dostaje wiele hitów to się zaczyna zasłaniać mieczem i wtedy najwięcej dmg można na nim zrobić bo oprócz tego to w tej walce jest bardzo mało okienek na atak. Ja nie używam klonów ale na niego zrobiłem taki respec i pomogło Po zmianie broni padł za pierwszym razem, bez kopii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 2 września Udostępnij Opublikowano 2 września Ten 6 chapter jak ktoś lubi Dragon Balla to jest Epickość się wylewa. Spoiler Szkoda tylko, że nie można używać chmurki w trakcie walk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi