GearsUp 138 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Podejrzewam, że większość jednak popychanie fabuły do przodu Tu jest cała lista 1 minutę temu, Szermac napisał(a): I na PC nie ma 3 najbardziej upierdliwych chyba co są na PS5 xD Które to? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 251 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 81 vs 36 i nie ma uciążliwych, oj te Chińczyki to jakiś PCMR xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 653 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 27 minut temu, GearsUp napisał(a): 29 minut temu, Szermac napisał(a): I na PC nie ma 3 najbardziej upierdliwych chyba co są na PS5 xD Które to? Zebrać wszystkie duchy i czary przemian. Ubić wszystkich Loongów Chyba wydanie skill pointa. To jednak nie, powtórzyłem głupote, którą gdzieś przeczytałem. Myślałem, że oprócz duchów i zaklęć, to jeszcze jakieś zbieractwo nasion i innych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września To są najrzadsze obecnie na steam. Te upierdliwości wszystkie typu duszki, nasiona i napoje w czołówce xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 653 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Nie dziwota Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 251 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Dosyć wysokie te procenty imo, jak na 18 czy tam ileś milionów casuali z Chin. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Dosyć wysokie te procenty imo, jak na 18 czy tam ileś milionów casuali z Chin. Kiedyś jak grałem w Lineage 2 i na serwer trafiał jakiś japończyk to kosił wszystkich a teraz jak oglądałem kilka filmików z Wukonga z hitless bossów to też w tytułach same chińskie znaczki Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 251 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 12 minut temu, GearsUp napisał(a): Kiedyś jak grałem w Lineage 2 i na serwer trafiał jakiś japończyk to kosił wszystkich a teraz jak oglądałem kilka filmików z Wukonga z hitless bossów to też w tytułach same chińskie znaczki Od 2000 roku do 18 roku życia można tam grać tylko 3h w tygodniu xD. No, ale to oficjalnie, pewnie kombinują z VPN itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Ten 4 akt mi siedzi najmniej na chwilę obecną. A gdzie była ta ukryta lokacja? 3 czy 4 akt? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 4 minuty temu, iluck85 napisał(a): Ten 4 akt mi siedzi najmniej na chwilę obecną. A gdzie była ta ukryta lokacja? 3 czy 4 akt? Ukryte lokację masz w każdym rozdziale prócz ostatniego. W czwartym jest najlepsza i naprawdę warto ją zwiedzić. Spoiler W 3cim akcie masz wioskę gdzie przenoszą się xu pies i małpa shen. A ukryta lokacja odblokowuje się na końcu po zrobieniu wszystkich innych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 251 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 4rty akt miazga, mnie się podobał bardziej niż 3 imo. 5ty zaczynam po weekendzie :). Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 43 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): 4rty akt miazga, mnie się podobał bardziej niż 3 imo. 5ty zaczynam po weekendzie :). Ukończyłeś ukrytą lokację w 4tym? Bo naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 251 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 7 minut temu, Lochu napisał(a): Ukończyłeś ukrytą lokację w 4tym? Bo naprawdę warto. Nie wiem obczaję na Yt na weekendzie, czy coś przegapiłem, ale raczej przegapiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): 12 minut temu, Lochu napisał(a): Ukończyłeś ukrytą lokację w 4tym? Bo naprawdę warto. Nie wiem obczaję na Yt na weekendzie, czy coś przegapiłem, ale raczej przegapiłem. Spoiler Raczej byś wiedział, przechodzisz przez ścianę i trafiasz do całkiem nowego regionu który wogóle nie przypomina 4ego aktu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 251 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 1 minutę temu, Lochu napisał(a): Ukryj zawartość Raczej byś wiedział, przechodzisz przez ścianę i trafiasz do całkiem nowego regionu który wogóle nie przypomina 4ego aktu. Widziałem pustą lokację, gdzie nic nie było, więc to na pewno to :). Ominąłem bossa i dlatego była pusta... dzięki za hinta. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września A propo w jakich sceneriach chcielibyście żeby dlc się działy? Ja chyba wolałbym całkiem nowe miejscówki chociaż do tej wyżej chętnie bym wrócił Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Nie no na ng+ to jeszcze łatwiej jest, wchodzisz w tych bossów jak w masło, chyba musiałbym przelecieć do ng++ żeby poczuć jakiś opór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 42 minuty temu, GearsUp napisał(a): A propo w jakich sceneriach chcielibyście żeby dlc się działy? Ja chyba wolałbym całkiem nowe miejscówki chociaż do tej wyżej chętnie bym wrócił Na pewno w lasach więcej, ale czego nie wymyślą to będzie dobrze. 12 minut temu, Rotevil napisał(a): Nie no na ng+ to jeszcze łatwiej jest, wchodzisz w tych bossów jak w masło, chyba musiałbym przelecieć do ng++ żeby poczuć jakiś opór. Też platynuje na ng+ i bossowie w kilka sekund padają. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Jedyna opcja tam zginąć to spaść w Pagodzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września No ja dopiero zacząłem dziś rano 2 rozdział, też fajna sceneria pustynnych klimatów. Na początku na takim daszku stoi 4 łuczników, da się ich tam jakoś dosięgnąć, bo nie ukrywam, że mnie irytowali, a nie dało się do nich dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września (edytowane) 58 minut temu, Wooyek napisał(a): No ja dopiero zacząłem dziś rano 2 rozdział, też fajna sceneria pustynnych klimatów. Na początku na takim daszku stoi 4 łuczników, da się ich tam jakoś dosięgnąć, bo nie ukrywam, że mnie irytowali, a nie dało się do nich dostać. Te drzwi z łucznikami możesz tylko z drugiej strony otworzyć, wtedy zeskakują z daszku, rozwalasz ich i nie respawnują się. Drzwi są na placu gdzie Boss jest earth Wolf czy jakoś tak. Żeby tam trafić to tutaj jak są ci łucznicy to w prawo po murze i będziesz miał wejście za mur. Później w lewo do góry i cały czas prosto, trzeba biegnąc bo ucznicy z dwóch stron siedzą. Trafisz bez problemu. Edytowane 6 września przez Lochu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 4 akt i boss Spoiler Kolega dzik No ta 2 forma to dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 251 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 33 minuty temu, iluck85 napisał(a): 4 akt i boss Pokaż ukrytą zawartość Kolega dzik No ta 2 forma to dramat. U mnie chyba obie walki za 1wszym. Z kolei ten ostatni ostatni aktu to był kozak, po tym jak załączył czary, w sumie jedyny w tym akcie trudniejszy, opcjonalnych nie robiłem jeszcze wszystkich w 4 to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Na YT zerknąłem, to jeden jak postać odstawił….. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 37 minut temu, iluck85 napisał(a): No ta 2 forma to dramat. Dzik łatwy był, nawet zapomniałem wogóle o nim. 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): kolei ten ostatni ostatni aktu to był kozak, po tym jak załączył czary, w sumie jedyny w tym akcie trudniejszy, opcjonalnych nie robiłem jeszcze wszystkich w 4 to nie wiem. Na tego finałowego to wystarczy naczynko z ukrytego poziomu użyć jak rzuca czar i leży i kwiczy W 4tym najtrudniejszy jest opcjonalny loong. Za 4 podejściem i pierwszy na którego używałem najlepsze mikstury. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi