GearsUp 138 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września 23 minuty temu, iluck85 napisał(a): Na Steam jest 81 osiągnieć A nie 36. Na bank pominąłem Ukryj zawartość Barona Skorpiona I taka sama sytuacja była w 2 akcie gdzie tego kamiennego rozwalił drugi którego ożywiłem, więc podejrzewam że już te 2 postacie zabrakną w kompendium. Z tymi kamiennymi bossami to przecież jak jeden zabija drugiego masz na ekranie komunikat Defeated więc powinno zaliczyć tak jak ty byś go ubił imo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Myślałem że dłużej mi zejdzie na bossie z 4 aktu. 5 akt. Anyway, brakuję mi przedmiotu który widuje u innych, a ja go nie mam, a podoba mi się. Spoiler Nakrycie głowy- takie długie czujki jak miał nasz wybraniec na początku gry- ten tutorial. Gdzie to zdobyć? I zaraz idę zrobić legendarna broń Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 655 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września W 6 akcie zdobędziesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września To luz Myślałem że coś przespałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września (edytowane) Platyne to zjebali koncertowo. Brakuje mi tylko i aż, trzech dodatków do tykwy, 2 lecą z roślinek i 1 z mobka - enta. Niemalże dwa pełne przejścia gry, w ekwipunku licorice i jade lotus sporo ponad 200, ale tych dodatków nie mogę wyfarmić Edytowane 8 września przez Lochu Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 655 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Kilka zmian godziny na konsoli i wpadną xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Narazie przerwę robię. Wieczorem po kombinuje ze zmianą czasu. Amuletów i pancerza nie musiałem farmić, oprócz rękawic za venom daoist które na ng+ robiłem, wszystko wpadło podczas normalnej rozgrywki. Ale te dodatki to jakieś gówno jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września (edytowane) Ten % dropów nawet najrzadszych itemów nie jest zły, z nasion mi po ng brakło tylko dwóch. Mind Core też lecą jak poyebane Edytowane 8 września przez GearsUp 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 509 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Do tych co przeszliMinąłem Shigandang w 6 chapterze, najpierw poszedłem po kostur i chciałem wrócić, widzę że się nie odpala. Rozumiem, że dopiero zaś na ng+ będę mógł go zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września (edytowane) 17 minut temu, Lipa napisał(a): Spoiler Minąłem Shigandang w 6 chapterze, najpierw poszedłem po kostur i chciałem wrócić, widzę że się nie odpala. Rozumiem, że dopiero zaś na ng+ będę mógł go zrobić? Spoiler Żeby go obudzić musisz mieć mieć 4 skandhas (skupisko w PL) w ekwipunku z 4 pierwszych rozdziałów. Najleepiej go zrobić teraz bo dosteajemy niezłą nagrodę od xu doga, przyda się na finał. Ja też go pokonałem po skompletowaniu seta wukonga, bo o wiele szybciej go bijesz wtedy. Edytowane 8 września przez Lochu Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 509 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Spoiler Żeby go obudzić musisz mieć mieć 4 skandhas w ekwipunku z 4 pierwszych rozdziałów. Najleepiej go zrobić teraz bo dosteajemy niezłą nagrodę od xu doga, przyda się na finał. Ja też go pokonałem po skompletowaniu seta wukonga, bo o wiele szybciej go bijesz wtedy. Dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Godzinę temu, GearsUp napisał(a): Ten % dropów nawet najrzadszych itemów nie jest zły, z nasion mi po ng brakło tylko dwóch. Mind Core też lecą jak poyebane U mnie to tak wygląda Bawiłem się tutaj ile mogę mieć maks crit chance. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września 38 minut temu, Lochu napisał(a): U mnie to tak wygląda Bawiłem się tutaj ile mogę mieć maks crit chance. Podobno z max upgrade pilgrim setem można 1 hitować niektórych bossów tyle ataku przybywa po 10 sekundowym sprincie. Ten spirit wilka fajny bo aż 5% crt daje, całą grę go używałem tylko ten jego atak nie jest aż tak OP jak niektórych co potrafią zestanować itp, z tych co sprawdzałem to bardzo silny atak ma spirit skorpiona jak wymaksujemy sobie dodatkowe bonusy do poison ataku, na ng+ można mieć 4 bransoletki na moderate increase poison atk i jak przywali tym ogonem to aż miło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września 5 minut temu, GearsUp napisał(a): Podobno z max upgrade pilgrim setem można 1 hitować niektórych bossów tyle ataku przybywa po 10 sekundowym sprincie. Ten spirit wilka fajny bo aż 5% crt daje, całą grę go używałem tylko ten jego atak nie jest aż tak OP jak niektórych co potrafią zestanować itp, z tych co sprawdzałem to bardzo silny atak ma spirit skorpiona jak wymaksujemy sobie dodatkowe bonusy do poison ataku, na ng+ można mieć 4 bransoletki na moderate increase poison atk i jak przywali tym ogonem to aż miło Jak ci się odblokowało to 4 miejsce na amulet? Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września (edytowane) 5 minut temu, Lochu napisał(a): Jak ci się odblokowało to 4 miejsce na amulet? Kurde nie pamiętam już w którym momencie, na pewno nie po skończeniu bo się zatrzymałem w 6 chapterze ale all sekrety robiłem jeszcze raz Podobno limit to 5 Edytowane 8 września przez GearsUp Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Kurde nie pamiętam już w którym momencie, na pewno nie po skończeniu bo się zatrzymałem w 6 chapterze ale all sekrety robiłem jeszcze raz No ja też w 6 się zatrzymałem i farmie do platyny teraz. Ominąłem sekret z czwartego, znaczy odblokowałem ale żadnego bossa tam nie zabiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Teraz, Lochu napisał(a): No ja też w 6 się zatrzymałem i farmie do platyny teraz. Ominąłem sekret z czwartego, znaczy odblokowałem ale żadnego bossa tam nie zabiłem. Na reddicie piszą, że za pokonanie Yin Tigera Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września (edytowane) 7 minut temu, GearsUp napisał(a): Na reddicie piszą, że za pokonanie Yin Tigera Aż pójdę sparwdzę. Jakaś lipa bo nie mogę go teraz wyzwać na pojedynek nawet. Edytowane 8 września przez Lochu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września 6 minut temu, Lochu napisał(a): Aż pójdę sparwdzę. Jakaś lipa bo nie mogę go teraz wyzwać na pojedynek nawet. Sprawdziłem u siebie i mam tę opcję nadal w ng+ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Sprawdziłem u siebie i mam tę opcję nadal w ng+ Wydaje mi się że poknałem go 2 razy pod rząd jak byłem w 3cim rozdziale, ale ręki se nie dam uciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Ja wróciłem do 2 chaptera i ubiłem bossa ukrytego- wpadły 2 osiągnięcia. Ja nie wiem jak Ci ludzie to ogarniają 5 godzin temu, GearsUp napisał(a): Z tymi kamiennymi bossami to przecież jak jeden zabija drugiego masz na ekranie komunikat Defeated więc powinno zaliczyć tak jak ty byś go ubił imo Ale jak w przypadku akcji z 4 chaptera. Nie wpada POSTAĆ w kompendium i będzie znak zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września (edytowane) Godzinę temu, iluck85 napisał(a): Ja wróciłem do 2 chaptera i ubiłem bossa ukrytego- wpadły 2 osiągnięcia. Ja nie wiem jak Ci ludzie to ogarniają Ale jak w przypadku akcji z 4 chaptera. Nie wpada POSTAĆ w kompendium i będzie znak zapytania. Spoiler Trochę inna sytuacja bo tam to był wątek fabularny a w drugim po prostu 2 bossy obok siebie no ale nie widziałem tej akcji ze skorpionem, jak go tam duskveil ubija to chbya nie ma ekranu jak w 2 chapterze, że defeated i itemów z niego. Zresztą ja wrzucałem w tym temacie filmik z walki tych 2 bossów kamiennych i temu komuś wpadł portret za pierwszego W dniu 25.08.2024 o 15:34, GearsUp napisał(a): Ukryj zawartość Edytowane 8 września przez GearsUp Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Zobaczymy na końcu co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września a jakie duchy polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 655 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Wyzwanie Tigera na każdym NG+ daje slot na amulet, maks do 5 slotów. Ale może @Lochu jak się jest w 6 akcie to już nie ma tej opcji. Rzeczy za skorpiona wypadają tylko jak się go pokona one on one, jak się dotrze do walki z Duskveil przed pokonaniem go to już przepada, bo już go nie będzie na dachu chatki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi