Nyu 752 Opublikowano 21 maja Udostępnij Opublikowano 21 maja Oby Ale obawiam się, że będzie 20 bossów, którzy będą pojawiali się potem jako mini-bossowie w innych wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 432 Opublikowano 21 maja Udostępnij Opublikowano 21 maja Lubię kiedy w soulslike'ach jest zachowany balans między eksploracją, a walką z bossami, bo oba elementy są dla mnie równie istotne. W końcu nie ma to jak przypadkowo zabrnąć w jakąś boczną ścieżkę i znaleźć kozacką broń lub NPCa z questem, sama walka dosyć szybko może się przejeść. Póki co jestem nastawiony bardzo sceptycznie co do Wu Konga. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 828 Opublikowano 21 maja Autor Udostępnij Opublikowano 21 maja Ja byłem tak nastawiony do lies of P, potem do Stellara i wiadomo jak wyszło. Teraz daje kredyt zaufania i prócz kc2 to najbardziej oczekiwana gra tego roku. Pytanie tylko kiedy na konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 642 Opublikowano 21 maja Udostępnij Opublikowano 21 maja Przecież premiera 20 sierpnia na konsolach, chyba, że piszesz o kc2 xD Ja sceptycznie podchodzę z tego względu, że chciałbym też poeksplorować, a nie tylko pizgać się z bossami, którzy wyglądają kozacko swoją drogą, no ale still. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 828 Opublikowano 21 maja Autor Udostępnij Opublikowano 21 maja 12 minut temu, Szermac napisał(a): Przecież premiera 20 sierpnia na konsolach, chyba, że piszesz o kc2 xD Ja sceptycznie podchodzę z tego względu, że chciałbym też poeksplorować, a nie tylko pizgać się z bossami, którzy wyglądają kozacko swoją drogą, no ale still. Na pewno? Wydaje mi się, że premiera na pc w sierpniu, a na konsolach jeszcze nie wiadomo. E: o kurwa masz rację :O 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 21 maja Udostępnij Opublikowano 21 maja (edytowane) Gra chyba zaliczyła też lekki downgrade, dużo lepiej wyglądała na pierwszych trailerach, 80 bossów niepokoi też trochę, może być dużo walk kopiuj wklej, tyle, że w innym kolorze. Raczej to nie będzie taki typowy soulslike, tylko taki slasher z elementami soulsów, coś jak Stellar Blade. W newsie przeczytałem, też, że nie będzie trudną grą, szkoda bo liczyłem na coś pokroju Sekiro, chyba się już nie doczekam w swoim życiu na podobne doświadczenie, bo coraz bardziej casualizuje się dzisiejsze gry. Edytowane 21 maja przez Rotevil Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 432 Opublikowano 21 maja Udostępnij Opublikowano 21 maja Kiedyś jak chciałeś mieć trudną grę, to po prostu odpalałeś harda. Teraz musisz mieć grę na płycie i konsolę w trybie offline, żeby ci nie ściągnęło patchy nerfiących rozgrywkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 21 maja Udostępnij Opublikowano 21 maja 10 godzin temu, Szermac napisał(a): Mi to dalej śmierdzi totalnym boss rushem No właśnie tego się obawiam - nie kręcą mnie tego typu gry, bo lubię eksplorację i farmienie na mobkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 642 Opublikowano 7 czerwca Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 384 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca Pudelka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca Ale na półeczkę płatniczej będzie do kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 9 godzin temu, Szermac napisał(a): Kolejna już gra z problemem ziemniaka, stawiam, że Kingdom Come 2 również zaliczy to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza
panborysek 54 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca (edytowane) Siema!!! Jak dla mnie walka tak na 7+ się prezentuje na wczesnych gameplayach.Widać trochę za bardzo ten techniczny(drętwy,skokowy) model animacji w tych walkach, niestety to nie jest Sekiro, które dla mnie jako gracza jest 10/10.Zobaczy się jak będzie finalnie.Dla komentarzy, to moja lista systemów walki pod względem miodności,animacji i innowacji w Soulsach itp. Sekiro=10, Demon souls=9 , Dark souls 3=9, Lies of P=8+, Bloodborne=8+, Nioh 1/2=9, Wo-Long= 8+, Elden Ring = 8+, Rise of the Ronin=8, Lord's of the fallen 2023= 7+, Stellar Blade 7+, Tunic= 6. Edytowane 8 czerwca przez panborysek Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 8 godzin temu, Bzduras napisał(a): Pudelka Niezły bajer z tym tłumaczeniem, że to ich pierwsza gra i nie podołają fizycznej dystrybucji (ale pudełko, okładka i kodzik w środku to się jakoś da rozdystrybuować). Tym sposobem pozbyli się klienta, bo w sumie i tak miałem wątpliwości przez ten cały boss rush. W przypadku Alan Wake II się złamałem, bo survival horror to jeden z moich ulubionych gatunków, ale tutaj nawet mi powieka nie drgnie, olewając tę chińszczyznę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca Był jakiś nowy gameplay z gry, już potwierdziło się, że to boss rush? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 642 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca Nie potwierdziło, był jakiś kiedyś kilkunasto minutowy z totalnym korytarzykiem. A tak to same boss fighty xd Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 9 godzin temu, Szermac napisał(a): Nie potwierdziło, był jakiś kiedyś kilkunasto minutowy z totalnym korytarzykiem. A tak to same boss fighty xd Tak właśnie to na razie wygląda, jakby było coś więcej, już dawno by się pochwalili. W wypadku tej gry jakoś ciśnienia tez nie mam, poczekam na recki, jednak Chiny to nie Korea Płd. w gierkach . Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 18 godzin temu, Wredny napisał(a): Niezły bajer z tym tłumaczeniem, że to ich pierwsza gra i nie podołają fizycznej dystrybucji (ale pudełko, okładka i kodzik w środku to się jakoś da rozdystrybuować). Masz rację, komedia. Wydanie kolekcjonerskie z naszyjnikiem, pierścionkiem, figurką, mapą itd. - brakuje tylko małpiego chuja. No ale płyta z grą jest zbyt trudna do ogarnięcia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 9 czerwca Udostępnij Opublikowano 9 czerwca Brak dema i denuvo, no i nie podobasz mi się już, dodatkowo wymagania na pc z kosmosu, czuję tu crapa, gra też nie prezentuje się już tak dobrze, jak na tych pierwszych trailerach... Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 10 czerwca Udostępnij Opublikowano 10 czerwca W dniu 9.06.2024 o 09:42, Rotevil napisał(a): Brak dema i denuvo, no i nie podobasz mi się już, dodatkowo wymagania na pc z kosmosu, czuję tu crapa Wymagania takie mogą być dosyć standardowe dla gier na UE5. IMO tylko "prawa strona tabelki" - dla włączonego ray tracingu, path tracingu i innych wizualnych cudów - wieje grozą. Lewa wydaje się być w granicach rozsądku. Z drugiej strony dla od początku gierka wygląda trochę "too good to be true", no ale czekam, obserwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 15 czerwca Udostępnij Opublikowano 15 czerwca No i trzeba bedzie kupić na premiere pzez takich zjebów. Elden juz powinien byc ograny do sierpnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 432 Opublikowano 15 czerwca Udostępnij Opublikowano 15 czerwca Wow, a myślałem że to w Kotaku pracują najwięksi jebani degeneraci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi