Szermac 2 784 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Godzinę temu, Wooyek napisał(a): Skull of Turtle Treasure Jakby co to w 5 rozdziale ten wróg jest bliżej ogniska. Blisko początku, jak się pokonuje ten plujący ogniem wóz w wąwozie, co trochę wyżej się walczy z tym takim kamiennym sub-bossem co na nas wyskakuje zza murka. To Ci stąd szybciej farma pójdzie, bo blisko do zrespawnowania wrogów ponownie Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Już ogarnięte, za 3 razem wyskoczyła, także nie było źle i też nie był jakoś strasznie daleko od kapliczki. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października @iluck85czy w NG++ materiał do ulepszania zbroi niebiańska wstęga jest normalnie do kupienia? Bo tak było z wyśmienitą złotą nicią - w normalnej grze wypadała tylko z bossów, po włączeniu NG+ normalnie kupiłem tego ile potrzebowałem u Yin Tigera i teraz się zastanawiam czy niebiańska wstęga też jest do kupienia w dowolnej ilości w NG++, bo bym sobie wszystkie pancerze chciał na maksa zrobić. Nie będę przechodził 6x gry żeby uzbierać tego materiału, a jakby można było kupić w NG++ to Cytuj
iluck85 2 939 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Nie wiem, bo 3 podejście miałem na dwa tematy więc przeleciałem. 1 Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października W ogóle w grze jest coś takiego jak wukong stance, odblokowuje się po 3-krotnym przejściu gry, ale jakie tam combosy się trzaska Cytuj
XM. 10 921 Opublikowano 20 października Autor Opublikowano 20 października Tak!!! Day1 pudełeczko. Cytuj
Szermac 2 784 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Ciekawe czy pod Prosiaka wjedzie jakiś tryb. Przeszedłbym sobie 3 raz 1 Cytuj
jimmy 1 298 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października No i teraz to małpiszon wjedzie Cytuj
Masamune 160 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października W końcu edycja dla normalnych ludzi ! 2 Cytuj
Czoperrr 5 185 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Niezłe ruchanie tych małpiszonów zajawkowiczów. Najpierw opchnąć im cyfrę a za parę miesięcy pudełeczko i cyk zarobek podwójny. Widzę, że ten trend staje się normalnością. 4 1 Cytuj
Patapon 40 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Już 300zł w storze zatankowałem na enebie za całe 246zł i teraz zamiast czekać na promkę poczekam sobie na pudełeczko, a kwotą ze stora doładuje plusa. Tyle wygrać. 1 1 Cytuj
Wredny 9 597 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Kuźwa, dobrze że nie dałem się złamać, a było już blisko. Z Alanem pękłem, bo survival horrory to moje ulubione gierki i teraz mam dylemat z wydaniem pudełkowym, ale tutaj pięknie wjedzie day-one. 1 Cytuj
Schranz1985 681 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października 2-0 dla mnie.AW2 i Wu Kong przeczekana cyfra.W sumie to 3-0 bo jeszcze na pro wjedzie. 2 Cytuj
Szermac 2 784 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Co tam do wygrania w tym meczu ? Cytuj
Schranz1985 681 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Napęd do pro już się zwraca, a dodatkowo ogra się w wyższej jakości. Cytuj
Masamune 160 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października (edytowane) Jeśli sytuacja się odwraca i zacznie to wyglądać na zasadzie : Premiera - cyfra only Pół roku później - płyta, edycja GOTY To jestem za. Mamy tak trochę teraz z grami konsolowymi wychodzącymi na PC - konsole grają wcześniej, za to PC gra taniej i to w edycje kompletne z dodatkami. Edytowane 20 października przez Masamune 1 Cytuj
Schranz1985 681 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Dla mnie cena jest nie istotna, dopóki gierka wychodzi na płytce.Ale ja jestem graczem gorszego sortu, który ma w doopie korpo.Wspieram lokalnych graczy xD. Cytuj
badzejo 361 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Zajebiste info z Baldurkiem 3 poczekałem, wpadło pudło z Anal wejkiem 2 poczekałem, wpadnie pudło z małpiszonem wytrzymałem chociaż kusił nieziemsko i cyk pudełeczko 3 1 Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października To ciekawy patent. Czekać aż wyjdą wszystkie patche, a dopiero wtedy wydać płytkę. To brzmi jak fajny pomysł. 1 Cytuj
Czoperrr 5 185 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października 12 hours ago, Figaro said: To ciekawy patent. Czekać aż wyjdą wszystkie patche, a dopiero wtedy wydać płytkę. To brzmi jak fajny pomysł. Tylko ciekawe czy cała gra będzie na płytce... Cytuj
Schranz1985 681 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Ładna okładka.A jakie to ma znaczenie czy całość na płycie?Dla mnie może całość z neta pobierać byle by tylko nie było kodu na pobranie . 3 Cytuj
Czoperrr 5 185 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października 2 hours ago, Schranz1985 said: Ładna okładka. A jakie to ma znaczenie czy całość na płycie? Dla mnie może całość z neta pobierać byle by tylko nie było kodu na pobranie . Moze mieć znaczenie za 20 lat Cytuj
Paolo de Vesir 9 155 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Tak na dobrą sprawę czy masz cyfrę czy takie pudło to jesteś w podobnej sytuacji, bo liczysz na łaskę pana producenta konsoli, że pozwoli ci te gry ściągnąć za jakiś czas. Ja tam wciąż wolę jednak płytę, bo po prostu łatwiej to komuś pożyczyć niż podawać passy do konta. No i mimo wszystko są często sporo tańsze od cyfry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi