Faranell 269 Opublikowano 8 sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia Ja nic nie oglądam, cyfra zamówiona. Do czasu premiery walnę platynkę w Cat Quest 3. Ulululu oby ten Wukong dowiózł, bo mam naprawdę duże oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 528 Opublikowano 8 sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia Ma być jakieś demo może? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 8 sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia Nic o demku nie przebąkiwali. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 8 sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia Wracam z urlopu i wjeżdżam w ta jebana małpę jak dzik w szyszki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 8 sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia Nie inaczej Chociaż obawiam się z lekka o performance na PS5, ale może nie będzie tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 8 sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia Kurde dalej nie wiadomo, czy będzie wersja pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 8 sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 5 minut temu, rodi84 napisał(a): Kurde dalej nie wiadomo, czy będzie wersja pl No pisze na steam że tak. Napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 8 sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia (edytowane) Ten final trailer wygląda całkiem fajnie. Może być niezła gierka. Edytowane 8 sierpnia przez mario10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia Ten trailer wygląda zbyt pięknie aby mógł być czystą brudną prawdą. Pewnie Chińczyki coś kantują... Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia A może po prostu już tyle było rozczarowan w branży, że nie wierzymy w co widzimy. Jedynie, żeby optymalizacja na PS5 nie leżała. Mogliby pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia W dniu 8.08.2024 o 08:58, Square napisał(a): Ma być jakieś demo może? A może byś tak zagrał sobie w Sekiro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 528 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia Grałem w demo, z tego co pamiętam to średnio się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia Godzinę temu, Czezare napisał(a): Ten trailer wygląda zbyt pięknie aby mógł być czystą brudną prawdą. Pewnie Chińczyki coś kantują... Przecież te wszystkie gameplay'e są z mocarnego smoka, więc jak najbardziej możliwe jak to wszystko wygląda, na konsolach będzie 720p w filmowych 24fpsach. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 32 minuty temu, Wooyek napisał(a): Przecież te wszystkie gameplay'e są z mocarnego smoka, więc jak najbardziej możliwe jak to wszystko wygląda, na konsolach będzie 720p w filmowych 24fpsach. Pierwsze przecieki mowią o optymalizacji na PS5 na poziomie exów typu Stellar Blade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 752 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia "przecieki" obalone Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia Teraz, Nyu napisał(a): "przecieki" obalone gdzie jest napisane, że gra źle chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 752 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia PRZECIEKI obalone, czyt. tekst o świetnej optymalizacji i inne info to wymysły. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia bo z tego co widze, to coś Ci się pomyliło, napisali Extremely well optimised for UE5 Teraz, Nyu napisał(a): PRZECIEKI obalone, czyt. tekst o świetnej optymalizacji i inne info to wymysły. A skąd wiesz? tzn. kto obalił? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 752 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia Nie, wkleiłem linka i forum go pokazuje jak cytat. A chodziło mi o komentarz w linku moderatora: "This "article", at the very least, is mostly false. Keeping aside the bad grammar and nonsensical points ("optimized well for UE5"???) - the art/image used in the article and credited to "Game Science" is fan made - https://x.com/gencao123/status/1712372140455133512" also, źródło to 4chan, więc xD Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2 minuty temu, Nyu napisał(a): Nie, wkleiłem linka i forum go pokazuje jak cytat. A chodziło mi o komentarz w linku moderatora: "This "article", at the very least, is mostly false. Keeping aside the bad grammar and nonsensical points ("optimized well for UE5"???) - the art/image used in the article and credited to "Game Science" is fan made - https://x.com/gencao123/status/1712372140455133512" also, źródło to 4chan, więc xD No zobaczymy, ten laptop mag czasami leakuje i czasami też wrzucają recki gier wcześniej, a potem wyrzucają, się zobaczy DF, się oceni na co brać. 90h to 100% akurat wygląda legitnie, bo gra ma mieć ileś tam dziesiąt bossów, co trochę mnie zniechęca do tytułu, ale dam im szansę pewnie :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 752 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia Ja czekam na premierowe wrażenia. Jeżeli to będzie średniak, to spoko, nie będę zawiedziony. Ale nie preorderuję, bo to jest wielka niewiadoma. Może być instant classiciem, a może być jakimś koszmarnym bugfestem i mistyfikacją 2024. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia Ja po ostatnich previewsach nie mogę się doczekać, kolejne piękne ciachańsko w tym roku się zapowiada Wjeżdżandos za 10 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia A jakieś embargo na recki w ogóle jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 50 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Pierwsze przecieki mowią o optymalizacji na PS5 na poziomie exów typu Stellar Blade. Taaa, 1440p 60 na UE5 hehe, na bank, 1440p to zapewne z fsr performance z 720p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi