michal 558 Opublikowano 13 września 2020 Opublikowano 13 września 2020 On 8/30/2020 at 7:09 PM, blantman said: Mamy strasznie toksyczne środowisko graczy nie tylko w polsce ale i na świecie. Nie wiem skąd to się bierze ale bardzo mi się to nie podoba. moglbys rozwinac watek? Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 13 września 2020 Autor Opublikowano 13 września 2020 12 godzin temu, dee napisał: @Perez tyle dobra wrzucane jest w "Zakupach Growych", nie można najlepszych rzeczy z tego tematu publikować w magazynie? Jest to jakaś opcja, tylko że często są tam po prostu same pudelka gier, więc to też niespecjalnie jakaś ciekawostka, a dwa, że też nie chciałbym co miesiąc podobnych klimatów, bo jednak sporo różności gracze mają, tylko z nadsyłaniem ciężko :). Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 13 września 2020 Opublikowano 13 września 2020 No to są jeszcze HC Roomy. Myślę, że forumowicze nie mieliby problemów z upiblicznianiem ich kolekcji Dorzucić fotę PSXE? Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 13 września 2020 Autor Opublikowano 13 września 2020 HC Roomy sa w Listach, stad nie chce ich wrzucac zaraz obok. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 13 września 2020 Opublikowano 13 września 2020 5 godzin temu, Perez napisał: HC Roomy sa w Listach, stad nie chce ich wrzucac zaraz obok. Luz, myślałem, że takiego materiału też brakuje. Cytuj
kotlet_schabowy 2 731 Opublikowano 13 września 2020 Opublikowano 13 września 2020 Zdecydowana większość postowanych w Zakupach zdjęć to zwyczajne pudełka nowości gierkowych, pozostałe to jakieś ciekawsze łupy, czasami niszowe lub oldschoolowe. Średnio ciekawy materiał do magazynu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi