ornit 2 938 Opublikowano 17 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2015 (edytowane) Jesli ktos korzysta z aplikacji Marvela do czytania komiksów to chętnie podzielę się kodami na następujące wydania zbiorcze/OGN: Avengers Rage of Ultron - MTML1739XTSG AVENGERS/X-Men AXIS - TMAQZEQ3VX60 edit: ktos wziął Edytowane 18 maja 2015 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2015 Sorry za jakosć, wszystko jeszcze w folii. Deadpoola przeczytałem kilka częsci z torrenta, spodobał mi się. Nie wiem jak inne częsci. Avengers Hickmana - Gdybym wiedział o planach polskich wydawców poczekałbym na nasze wersje. Fall Of The Mutants - miałem w cegle jak omnibus ale sprzedałem ze sporym zyskiem. Tak naprawdę interesowała mnie tylko historia z UXM. Tu mam UXM i The New Mutants za 1/3 wartosci tamtego wydania. Jojo - druga częsć Phantom Blood. Kilka stron jest lekko pokolorowanych. IMO zupełnie niepotrzebnie ale wydali to z myslą o rynku USA. Bardzo ładne twardookładkowe wydanie, niestety przepłaciłem. Oprócz tego dostałem jakies darmowe komiksy. W jednym jest preview jakiegos crossovera Avengers/Attack on Titan... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 22 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2015 Jojo - druga częsć Phantom Blood. Kilka stron jest lekko pokolorowanych. IMO zupełnie niepotrzebnie ale wydali to z myslą o rynku USA. Z tego co czytałem te kolorowe strony były w oryginale, tylko w tym wydaniu dali troche inne barwy Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 W "oryginale" to pamiętam, że skany były czarno-białe kiedy czytałem to dawno temu z torrenta Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 czytalem recke tego wydania jakis czas temu, koles twierdzil ze w japonskim tez sa kolorowe strony, moze kłamał. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 975 Opublikowano 25 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2015 Pięknie rozpoczęty tydzień, teraz tylko wolny czas, kawka i można wtopić się w ten świat. Sprawiedliwość, to chyba najlepiej narysowany komiks jaki widziałem, orgazm dla oczu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 25 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2015 W końcu komplet w tym miesiącu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 25 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2015 Kurde ja musze zaczekać ze Sprawiedliwością i Daredevilem bo inne zakupy mi wyskoczyly w tym miesiacu. No ale zakup obowiazkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 975 Opublikowano 25 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2015 Malibu, z Batmana jeszcze musisz kupić Trybunał Sów, Miasto Sów, Długie Halloween i Mroczne Zwycięstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 25 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2015 (edytowane) No przecież nie kupował bym od trzeciego tomu Mam dwa wcześniejsze.Na Długie Halloween i Mroczne Zwycięstwo przyjdzie jeszcze czas Sprawiedliwość muszę kupić na allegro od Aros z kuponem za 97zł z przesyłką póki są kody 20zł. Szkoda, że ten Superman ma obwolutę Edytowane 26 maja 2015 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 25 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2015 Gdzie? Patrzę teraz na allegro i nie ma sprawiedliwości od Aros. Jest Czerwony Syn za to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 25 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2015 W sklepie tez nie maja jeszcze, pewnie czekaja na dostawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 25 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2015 (edytowane) Dokładnie za pewne czekają na dostawę, cena będzie taka sama jak na stronie. Piszą, że premiera już jutro wiec dopiero w tedy pojawi się także na Alledrogo. Sprawiedliwość już na Allegro od Aros Może uda mi się wyskrobać stówkę. Edytowane 26 maja 2015 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 27 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2015 chcialem wlasnie zamawiac od aros, ale chyba wszystko juz wyprzedali Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 27 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2015 (edytowane) Mi udało się wczoraj wieczorem dorwać na Allegro w drugim rzucie, szybciutko im to schodzi. Na stronie mieli jeszcze 3 sztuki, ale po 2 min im zeszło. Edytowane 27 maja 2015 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 15 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2015 Dotarł. Mój pierwszy komiks DC który nie jest Batmanem. Sporo czytania się szykuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 19 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2015 Dostawa z gildii Wiem, że ta mniejsza paczka to WKKMy z ostatniego miesiąca. Resztę pamiętam jak przez mgłę. Zamawiałem już dawno temu. Z pewnoscią Pasażerowie Wiatru, drugi tom Sagi i Sprawiedliwosć. Z unboxingiem poczekam na jakies mniej wilgotne dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 20 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2015 +WKKMy Te deluxy to naprawdę wspaniałe wydania. Warto brać chociażby po to żeby sobie postawić na półeczce w swoim mancave. Ja czekam jeszcze tylko na Lobo i Frontiera. Jesli finanse na jesieni pozwolą to zaopatrzę się też w Daredevila Brubakera. PS Najbardziej jestem ciekaw tych Pasażerów Wiatru. Z tego co widzę to z wielu miejsc poznikały już wszystkie egzemplarze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 SAGA dobre (pipi)? Wciąż się przymierzam do zakupu ale zawsze coś innego wyskoczy, ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 355 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Saga? Iść, brać, czytać i dziękować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Saga to w ogóle IMO klasa sama w sobie. Trochę babski komiks się wydaje ale czyta się świetnie. I tak to jest 100 x lepsze od tego co obecnie wydaje Marvel i DC Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 975 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Daj znać jak wypadają Pasażerowie Wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza
amsterdream 51 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 Saga? Iść, brać, czytać i dziękować. +1 Perła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 614 Opublikowano 22 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2015 SAGA dobre (pipi)? Wciąż się przymierzam do zakupu ale zawsze coś innego wyskoczy, ;/ Pewnie się nie znam, ale czytałem pierwszy tom Sagi i w sumie "meh". Pojedyncze elementy fajne (Zaczajona), inne tak abstrakcyjne, że aż śmieszne, ale poza tym to przeciętnie. Może dla czytelników siedzących na bieżąco we współczesnym komiksie Saga wyróżnia się na tle aktualnie ukazujących się średniaków, ale dla mnie - nadrabiającego dopiero klasyki - wypada blado. A czyta się szybko, bo treści w niej niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 24 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2015 Podbijam kolegę. Przeczytałem pierwszy tom i raczej nie będę kontynuował. Nie widzę w tym, żadnej perły, no ale pewnie się nie znam. W każdym razie ja oceniam czy komiks jest dobry po tym (w przypadku serii), czy po przeczytaniu czekam z niecierpliwością na dalszy ciąg, jak np. Żywe trupy, Locke & key czy Baśnie. Ot przeczytać można, ale jak kogoś ominie to nic się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi