Opublikowano 24 czerwca 20159 l lettering staples zaje.bisty jest w sadze, zwłaszcza w kwestiach wypowiadanych przez hope (tak się to dziecko nazywa?). no nie wiem dla mnie kawał dobrego i oryginalnego komiksu, chociaż zatrzymałem się gdzieś tak na trzecim tomie. Edytowane 24 czerwca 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 30 czerwca 20159 l Czy ktoś posiada lub miał styczność ze zbiorczymi wydaniami Blackest Night lub Brightest Day? Wydania mają po ponad 1000 stron i nie wiem jak z jakością klejenia i jak to się czyta. Szkoda że u nas nikt tego nie chce wydać
Opublikowano 10 lipca 20159 l Kolejne dwie sztuki. Polecam zakupy na allegro lub osobno w Aros.pl Wczoraj o 11:00 zamowilem dzis paczkomat o 10:00. Piekna sprawa. Biorac poczta byloby w pon. Edytowane 10 lipca 20159 l przez KoBik
Opublikowano 10 lipca 20159 l Baśnie takie są, albo lubisz albo nie, mnie w ogóle nie wciągnęły, ale doceniam fajny pomysł.
Opublikowano 10 lipca 20159 l Przeczytałem ostatnio "Persepolis" npisane i narysowane przez kobietę Jest to autobiografia Marjane Satrapi, Iranki, która w komiksie opowiada o swoim dzieciństwie w Iranie i dorastaniu w Austrii. Czarno białe dzieło dłuuugo czekało zanim się za nie wziąłem ale smiało stawiam je obok Strażników, V for Vendetta czy Piotrusia Pana Loisela. Dla mnie genialny naładowany emocjami komiks, z którego w dodatku sporo się dowiedziałem. Polecam
Opublikowano 10 lipca 20159 l podpisuje się i polecam ekranizacje. I ja również podpisuję się pod tym. Ekranizacja Persepolis też jest świetna. Ja tymczasem czytam sobie Blueberrego, dawno nie ruszałem jego przygód, więc szybciutko się czyta.
Opublikowano 27 lipca 20159 l Mocno ograniczyłem zakupy przez kurs dolara, jeszcze dwa tomy i bede miał komplet. Potem się zabieram za wydania UK.
Opublikowano 27 lipca 20159 l Moja rada: Po tym jak zbierzesz całosć amerykańskiego Marvela, łyknij Regeneration One. I na tym zakończ. Bo jak zdecydujesz się jeszcze na wydania UK to potem okaże się, że jest jeszcze IDW a to już studnia bez dna i przepadniesz a jak sam napisałes kurs dolara atrakcyjny nie jest.
Opublikowano 31 lipca 20159 l zbieraj całego locke'a bo warto. od jakiegoś czasu zastanawiam się nad karwianka, ale nie ma polskiego dystrybutora i kurde drogo .
Opublikowano 31 lipca 20159 l Spoko, niedługo będziesz kupował kolejne regały z ikei xd Ten w zupełności wystarczy ^_^ zbieraj całego locke'a bo warto Taki mam zamiar ^_^ Bardzo fajnie się to czyta, morczne i ciężkie klimaty. Bardzo dobra odskocznia od super bohaterów. Jak będzie jakiś miesiąc spokojniejszy to pewnie kupię pozostałe dwa tomy. Jeszcze dwa Batmany do dozbierania zostały i co miesiąc coś fajnego wychodzi
Opublikowano 31 lipca 20159 l Ja mam taki ale w większości zawalony książkami i to już po dwa rzędy ustawiam Komiksy to DOPIERO jedna półka ale w dom rodzinny zawalony mangami ;f
Opublikowano 31 lipca 20159 l Malibu, jak kupiłeś Długie Halloween, to musisz mieć też Mroczne Zwycięstwo. Ogólnie polecam nieprzeczytane.pl, Lobo 56zł, All New X-men 26zł. Chyba najtańszy sklep w sieci.
Opublikowano 31 lipca 20159 l Kiedyś zapewne kupię Lista must buy wydłuża się z miesiąca na miesiąc. Rzeczywiście tania ta strona nieprzeczytane.pl, ale nie ma u nich wszystkiego. Pewnie Batmany u nich zakupię bo mają najtaniej
Opublikowano 31 lipca 20159 l Tanio bo tanio, ale trzeba czatować na premierę. Jednak gildia najwygodniejsza z ich rozpiską na kilka miesięcy w przód.
Opublikowano 31 lipca 20159 l Jeszcze dwa Batmany do dozbierania zostały i co miesiąc coś fajnego wychodzi Te dalsze Batmany możesz sobie spokojnie darować. Rok Zerowy to najgorszy origin jaki kiedykolwiek czytałem a potem jest jeszcze gorzej, Snyder pisze jak na haju, wszyscy są out of character.
Opublikowano 31 lipca 20159 l Spoko, niedługo będziesz kupował kolejne regały z ikei xd Ten w zupełności wystarczy ^_^ miałem taki i półki zaczeły się uginać pod ciężarem kolekcji marvela