Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Nie są to co prawda nowe zakupy, ale stuff wygrzebany z pudla leżącego od kilkunastu lat w komórce, o którym przypomniało mi się podczas robienia porządków. Pierwsze polskie wydania Asterixa i Smerfów przetrzymały mi się całkiem nieźle jak na fakt, że zostały kupione w 1990 roku (choć w niektórych już klej całkowicie powysychał i strach kartki przewracać). W sumie miałem wrzucić te fotę do młodości czaru w HP, ale ostatecznie dałem ją tutaj. Gdzieś jeszcze mam polskie Alieny i AVP, ale za cholerę nie pamiętam gdzie je schowałem
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Smerfy są super. Mam wszystkie oprócz "Z życia Smerfów". Sam niedawno wyciągnąłem swoje z piwnicy. Aż sam się zdziwiłem, że zachowały się tam w naprawdę bardzo dobrym stanie.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Kolekcja powoli bo powoli ale się buduje. Wczoraj zamówione dziś już jest. I to pocztą. Tyle czytania. Poezja. Edytowane 11 sierpnia 20159 l przez Farmer.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l To żałuj. Zrobiłem sobie prezent z Czerwonego Syna i Długiego Halloween.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l ani w domu ani w pracy nie wyswietlaja mi sie te fotki ;/ U mnie to samo.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l A tak nienawidzę Marvela ehhehe... Te nazwiska...W drugim tomie IF takie dobre, że nawet nie wymienili Tego S-M miałem za gnoja i chciałem uzupełnić braki. Ostatni tom pierwszej częsci. Mam nadzieję, że wydadzą tak wszystko.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l jak ci siadł ten Thor Aarona? propsy za iron fista. polecam każdemu zapoznać się z mini-serią ekipy odpowiedzialnej niedawno za zaje.bistego hawkeye'a. w sam raz przed szykowanym serialem. ta nowa seria też jest w porządeczku.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Nigdy nie byłem jakims wielkim fanem Thora ale ta seria bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Przede wszystkim podoba mi się sposób przedstawienia historii na trzech różnych płaszczyznach czasowych, przeplatanie się zdarzeń z przeszłosci, teraźniejszosci i przyszłosci. Jak na Marvel to naprawdę oryginalny pomysł. Rysunki też są bardzo dobre. Czyta się i ogląda tak samo przyjemnie.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l mam to samo. wcześniej coipela trochę czytałem i jakieś starocie i ta seria pozwoliła polubić postać. no i ciągłość jest zachowana bo Aaron pisze też panią Thor. warto się zapoznać z bogiem piorunów zwłaszcza jak Egmont zdecyduje się wydać to po polsku.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Mam nadzieję, że wydadzą u nas którąs z tych mających nadejsć serii: W sumie tylko (albo aż) tyle mnie interesuje z nowych zapowiedzi Marvela.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l na to trzeba będzie jeszcze poczekać. wybrałeś takie najbardziej oczywiste. o wiele ciekawsze pozycje szykują na jesień.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Akurat tylko te mnie interesują. W sumie to Avengersów (nazwiska!) i Moralesa brałbym w ciemno. Te dwa pozostałe...miałbym już wątpliwosci. Fajny skład w tym UXM. Jak historia będzie fajna to rysunki Landa jakos przeboleję
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l avengerów z fcbd chyba czytałeś to wiesz czego można się spodziewać. moralesa robi ten sam team co jeszcze w uniwersum Ultimate więc można sobie przed jesienią ogarnąć. nadal jednak to są flagowe tytuły a roster jest bardzo zróżnicowany. z solowych chociażby dr strange czy karnak wyglądają ciekawie. będę śledził w miarę jak będą wychodzić i polecać te lepsze w odpowiednim temacie . Edytowane 22 sierpnia 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Tak było w Tytusie w roku... nie pamiętam którym, ale gdzieś w pierwszej połowie lat 90tych. Teraz by to nie przeszło.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Dzisiaj doszły <3 Ale przeczytam dopiero po weekendzie. Ja tez dziś odebrałem ale dodatkowo dokupiłem Star Wars Legendy Cienie Imperium + Batman 4 tom. Wrzucę zdjęcie z wrześniowym updatem Kreska w Azyl Arkham to istna psychodela czuć, że to wariatkowo ogarnięte mrokiem . Małe zastrzeżenie, połowa komiksu to rozpisany scenariusz , nawet nie wiem czy będzie mi się chciało to czytać.
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Moje wydanie wygląda zupełnie normalnie, nie zauważyłem żadnych wad.
Opublikowano 1 września 20159 l Przeczytałem parę dni temu te Baśnie (Na Wygnaniu, tom 1). Ładna kreska, ale już te obrazy pomiędzy rozdziałami, to małe arcydzieła. Chociaż przyznam, że w gierce postacie są nieco bardziej "ładniejsze" i przypominające prawdziwe baśnie, jakie znamy. Swój egzemplarz kupiłem za jakieś dwie dyszki, a okazało się, że to wydanie z 2015 roku.
Opublikowano 2 września 20159 l Jeżeli chodzi o kreskę w Baśniach, to dalsze części ilustrują gościnnie różne osoby, fabuła jednak jest mocna aż do samego końca.
Opublikowano 2 września 20159 l A to niby komiks dla dorosłych (jak napisali na odwrocie), ale sceny łóżkowe umiejętnie ocenzurowane
Opublikowano 17 września 20159 l Ja przez was zbankrutuje Amerykański Wampir kolejny komiks, który mnie zaintrygował i chcę mieć go w swojej kolekcji. Dobre recenzje, S.King oraz odskocznia od superhero.
Opublikowano 20 września 20159 l Ja przez was zbankrutuje Amerykański Wampir kolejny komiks, który mnie zaintrygował i chcę mieć go w swojej kolekcji. Dobre recenzje, S.King oraz odskocznia od superhero. SERDECZNIE POLECAM! Cały tom siadł za jednym zamachem, wciąga jak cholera. Świetnie poprowadzona fabuła dziejąca się w dwóch rożnych liniach czasowych, splecionych przez 'narratora'. Tutaj wampiry nie pier.dolą się w tańcu, jest ostro, trup się ściele gęsto. Sporo nie banalnych pomysłów i trochę starych klisz ale w nowym świetle. Posłowie Snydera zdradza trochę dalsze motywy i już wiem że na pewno będę kontynuował tą serię.