Skocz do zawartości

Wasze komiksy

Featured Replies

Opublikowano

Zabójczy Żart i ten kawał opowiedziany na końcu, który zapada w pamięci na stałe.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 332 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen.   A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem re

• kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne

• O tak, Alfy były fajne. Szkoda, że wyszło stosunkowo niewiele numerów. No ale to taki komiks środka - ni to dla dzieci, ni dla dorosłych.   Tymczasem ciąg dalszy porządków na półkach:       Jak

Opublikowano

Promocja na wiele tytułów w gildii z okazji Targów książki w Warszawie.

Kur.wa ://

Opublikowano

Dokładnie, ja ostatnio skorzystałem z promocji i zakupiłem kilka pozycji. Wyjątkowo nie chce mi się rozdzielać wypowiedzi na "komiksy" i "mangę", zatem tutaj je umieszczę.

NTAMv5S.jpg

Mam już kilka pozycji Itou. Interesująca kresa, ciekawe historie. Ta przedstawiona w "Gyo", to taki Lovecraft w wydaniu japońskim, szczególnie motyw odrażających ryb i generalnie klimatu jako takiego. "Tomie" bardziej mi się podobała, ale i tę warto poznać. Ostatni Deadpool ("Martwi prezydenci"), był typowy - czyli zabawny, a perypetie potężnego najemnika śledziło się z zainteresowaniem. Liczę, że i ta odsłona będzie równie zajmująca. Jak tam reszta - to się zobaczy z czasem.

Opublikowano

taniej niz w dyskontach?

35%, dla mnie bomba bo mogę tylko z Gildii zamawiać do siebie. Domówiłem sobie 3 pierwsze tomy Chew do mojego 2-miesięcznego zamówienia :)

Opublikowano

Sam kupiłem polskie wydanie UXM bo zaintrygował mnie skład tej drużyny. Niestety okazało się, że kupa (może to wina przekładu ale komiks wypadł dla mnie strasznie infantylnie). Za to Uncanny Avengers to dla mnie mistrz (a przynajmniej z tego co pamiętam pierwsza faza) i bardzo tą serię polecam.

Opublikowano

Ładne zakupy Panowie, Skalpu tomu 2 nie mogę się doczekać aż dostanę w swoje łapki, bardzo dobry komiks. Ja Thunderbolts odpuściłem, po opiniach na Gildii oraz goodreads postanowiłem tego nie kupować, wolałem zamówić Chew :)

Jeszcze tylko 1,5 tyg aż przyjdzie mi paczka z komiksami.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moja pierwsza zagraniczna paczka z polski :D

3xCMWdS.jpg

oraz aktualizacja półeczki 

yawCupq.jpg

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

W tym roku postanowiłem mniej grać w crapy/ średniaki typu Fallout 4 czy inny Assasyn  na rzecz wartościowych tytułów.

Zaoszczędzony hajs i czas wolę zainwestować w moje dawne hobby.

Na pierwszy rzut klasyka, której nigdy nie czytałem :

20160603_104220.jpg

Tutaj first print w stanie idealnie idealnym :) The Punisher to mój ulubiony bohater i jestem zajarany nowym serialem od Netflixa, więc postanowiłem zacząć zbierać strare numery.

20160603_112141.jpg

Ale te od Ennisa jednak kupię w zbiorczym albumie 

20160603_112247.jpg

20160603_112525.jpg

20160603_112415.jpg

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Moje ostatnie zakupy. Joker w ramach nadrabiania komiksowej klasyki, Hulk polecony przez Shena, SS z ciekawości :)

20160609_121044.jpg

20160609_121101.jpg

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Akurat Hulk jest najsłabszy z tej mini serii, Spider Man Niebieski i DD Żółyty znacznie lepsze.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nom ja dałem plusa za Jokera.

A u mnie dzisiaj wylądowały moje trzy graale:

IMG_0010.jpg

IMG_0011.jpg

A moja kolekcja wygląda tak:

IMG_0012.jpg

2 rzędy komiksów nawet nie pamiętam co tam się dokładnie znajduje (czekam na regał. może sobie kiedys kupię)

IMG_0013.jpg

bałagan

IMG_0014.jpg

tu też wszystko nie pokolei.

Do tego WKKM do 82 numeru (potem olałem) i jakies komiksy poupychane w szufladach i szafach pod ubraniami.

Opublikowano

Akurat Hulk jest najsłabszy z tej mini serii, Spider Man Niebieski i DD Żółyty znacznie lepsze.

spoko, są na liście zakupów ;) chociaż teraz chcę jakiegoś Batmana, tylko nie wiem którego. Może Noel?
Opublikowano

Batman The Long Halloween jak nie czytales albo Batman Knightfall

Opublikowano

Prawdę mówiąc Rok Pierwszy odrzucilem że względu na temat. Ile razy można walkowac narodziny Batmana.

Opublikowano

Mroczne Zwycięstwo i Długie Halloween, Rzymskie Wakacje również można przeczytać, fajne dopełnienie tych dwóch tytułów. Poza tym, Trybunał Sów, Miasto Sów, Śmierć Rodziny. Ze starszych polecam Legenda Mrocznego Rycerza.

Opublikowano

@chris85
Tak z ciekawości jeśli można, ile Cię kosztował ten Punisher, jak i wcześniejszy Daredevil. Przymierzam się do kupna, ale wiadomo nie są to groszowe sprawy. :)

Opublikowano

4ht63k.jpg

U mnie mocno kobieco w tym miesiącu.

Szkoda że już finał Fatale ale zaraz nowa historia od Brubakera i Eptinga, jaram się.

Alisas na pierwszy rzut oka średnio wygląda ale wypowiem się po lekturze.