django 549 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 Zamówienie poszło prawie miesiąc temu więc rozpakowując nawet nie pamiętałem co dokładnie wybrałem. Polecam taki styl bycia - jak prezenty od samego siebie. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 Duży plus za Mausa, też ma zamiar to kiedyś kupić. Ja wczoraj zamówienie zrobiłem i przyjdzie pod koniec sierpnia dopiero, ale i tak będę wiedział co zamawiałem ^_^ Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Lecim dalej. Półeczka już wygląda całkiem całkiem. 4 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 17 lipca 2016 Opublikowano 17 lipca 2016 Nameless. Nowe i podobno dobre, paczuszka z Amazona przyszła przed chwilą, więc jeszcze w filii. Ale zostanie w niej aż skończę Supermana, czyli gdzieś do 18 Dostawa z czwartku. tutaj klasyk nad klasykami. Została mi jeszcze 1/3 do końca. Czyta się wybornie, bo dochodzi jeszcze sentyment z czasów podstawówki. Całość podkreśla najujowszy papier w dziejach. Chyba ten sam na którym drukowane było komiksy pod szyldem TM-Semic. Wszystko co do tej pory kupiłem od DC, było na pięknym i pachnącym kredowym. Superman jest na toaletowym. No nie wiem co tak słabo. Kupiłem również Outcast . Nie popełnię tego samego błędu co z TWD i zacznę od pierwowzoru, mam nadzieję,że się nie zawiodę. te okładki 7 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 17 lipca 2016 Opublikowano 17 lipca 2016 Serial jest kozak, daj znac jak komiks Outcast bo tez mam w planach kupic. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 17 lipca 2016 Opublikowano 17 lipca 2016 Jasne vol 1 ma 152 strony, ale tekstu tam mało a kadry są duże, więc pewnie pęknie jutro po pracy. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 18 lipca 2016 Opublikowano 18 lipca 2016 Serial jest kozak, daj znac jak komiks Outcast bo tez mam w planach kupic. Możesz sobie ściągnąć na próbę ze dwa zeszyty z grupy cfc. Po jakiś sześciu zeszytach mogę powiedzieć ze serial lepszy niż papierowa wersja. Jest ciekawiej poprowadzony i ma jeden wątek więcej póki co. Komiks oczywiście warto też czytać i porównać z serialem. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 18 lipca 2016 Opublikowano 18 lipca 2016 Nameless. Nowe i podobno dobre, paczuszka z Amazona przyszła przed chwilą, więc jeszcze w filii. Ale zostanie w niej aż skończę Supermana, czyli gdzieś do 18 Dostawa z czwartku. tutaj klasyk nad klasykami. Została mi jeszcze 1/3 do końca. Czyta się wybornie, bo dochodzi jeszcze sentyment z czasów podstawówki. Całość podkreśla najujowszy papier w dziejach. Chyba ten sam na którym drukowane było komiksy pod szyldem TM-Semic. Wszystko co do tej pory kupiłem od DC, było na pięknym i pachnącym kredowym. Superman jest na toaletowym. No nie wiem co tak słabo. Kupiłem również Outcast . Nie popełnię tego samego błędu co z TWD i zacznę od pierwowzoru, mam nadzieję,że się nie zawiodę. te okładki Ten Nameless i Śmierć Supermana to skąd? Pamiętam jak za Śmiercią latałem do kiosków co miesiąc. Co to były za piękne czasy. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 lipca 2016 Opublikowano 18 lipca 2016 (edytowane) Brytyjski Amazon. Tam jest wszystko co chcesz, oczywiście w oryginale. To printy z USA i Canady z okladkowymi cenami w dolcach. W ofercie jest tona klasyki w zbiorczych wydaniach. Jest nawet 1000 stronicowy omnibus Śmierci Supermana. Również biegałem po komiksy tm samic, pamiętam ostatnią okładkę Supermana. Krwawiace S na czarnym tle i to, że numer miał mało stron jak na polskie wydania. Edytowane 18 lipca 2016 przez chris85 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 lipca 2016 Opublikowano 18 lipca 2016 Też mam na liście zakupów. Aczkolwiek wcześniej chcę kupić pierwszą część zbiorczych wydań Spawna, plus jakiś omnibus. Może Gotham Central. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 18 lipca 2016 Opublikowano 18 lipca 2016 co do komiksow to najtaniej jest zazwyczaj na bookdepository i wysylka darmowa. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 23 lipca 2016 Opublikowano 23 lipca 2016 tej jak zawartość? Da się to czytać? Pokaż kreskę? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 24 lipca 2016 Opublikowano 24 lipca 2016 Sorry za offtop, ale jestem w Polsce i chciałem kupić kilka komiksów, gdzie najtaniej z szybką wysyłka? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 25 lipca 2016 Opublikowano 25 lipca 2016 Tylko uważaj na poobijane rogi okładek. Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 25 lipca 2016 Opublikowano 25 lipca 2016 Ja polecam aros.pl. zamawiam tam od dwóch lat i nigdy nie było problemów z wysyłką 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 25 lipca 2016 Opublikowano 25 lipca 2016 Komiksy? Raczej Aros niż Nieprzeczytane.pl - w tym drugim bezpieczniej książki kupować. Chociaż ostatnio zaczęli lepiej pakować wszystko - może i przy komiksach też lepiej będzie. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 25 lipca 2016 Opublikowano 25 lipca 2016 zamawiam zarówno w aros jak i nieprzeczytane, do tej pory nie było żadnych problemów. Warto też sprawdzić bonito.pl Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 25 lipca 2016 Opublikowano 25 lipca 2016 (edytowane) Ja kupuję w zasadzie tylko na nieprzeczytane ze względu na najniższe ceny i różne możliwości wysyłki - ja preferuję odbiór osobisty na poczcie. Szybko przychodzi i jeszcze nie miałem żadnych przypadków pogiętych rogów czy innych uszkodzeń -wszystko zapakowane w grubą tekturę. Teraz jeszcze mają komiksy Muchy, więc coraz większy wybór, chociaż bez porównania do Gildii. No, ale tam biorę jeśli czegoś nie ma na nieprzeczytane. Edytowane 25 lipca 2016 przez Luqat Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 lipca 2016 Opublikowano 30 lipca 2016 Chris85 ten Outcast ma jakies dodatki? Bo zamawiam w przyszlym tygodniu i jestem ciekaw Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 31 lipca 2016 Opublikowano 31 lipca 2016 Gildia jest najlepsza jeśli chodzi o wybór pozycji i zamówienia przedpremierowe - zamawiam nieraz dwa miesiące w przód, płacę i nic mnie potem nie obchodzi. Z kolei Aros/Nieprzeczytane mają nieraz lepsze ceny, ale trzeba kontrolować premiery, bo tam jest tylko to co już po premierze. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 31 lipca 2016 Opublikowano 31 lipca 2016 Ja gdzieś 2 tygodnie temu na nieprzeczytane kupiłem dwa tomy Deadpoola za jakieś 52 zł. Wszystko ok, czekam na trzeci tom. Podobno pod koniec września. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rudiok 3 367 Opublikowano 31 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 lipca 2016 (edytowane) Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen. A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem regał (WKKM trochę miejsca zajmuje a tu się zbliża kolejna kolekcja...) no i jest sztosik: Edytowane 31 lipca 2016 przez Rudiok 23 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi