Logan 79 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 http://www.komiksy24.pl/ Znacie? Używacie? Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 25 stycznia 2017 Opublikowano 25 stycznia 2017 Tyle dobra na ostatnich stronach, aż dzienny limit plusów szlag trafił. No nic. Ode mnie Gacek, który nie wywarł na mnie aż tak wielkiego wrażenia jak "Śmierć rodziny", niemniej jest godny polecenia. Ma też przy tym swoje mocne momenty. "Wieczna wojna" - niezwykle udana adaptacja klasyki gatunku.Jeżeli kogoś interesuje, warto zainteresować się zakupem, ponieważ jego dostępność się wykrusza. 2 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 stycznia 2017 Opublikowano 28 stycznia 2017 Właśnie mysle nad tymi wikingami, mialem jeden tom amerykanski od znajomego pozyczony i calkiem niezle to było. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 28 stycznia 2017 Opublikowano 28 stycznia 2017 Ja chyba kupie w twardej oprawie zagraniczne, ale jeszcze mysle. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 stycznia 2017 Opublikowano 28 stycznia 2017 Wlasnie kumpel ma w twardej i jakos srednio wygodnie mi sie te cegle czytało. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 28 stycznia 2017 Opublikowano 28 stycznia 2017 Inuki napisz później opinię o Annihilation, czy podobne do Infinity bo jak tak to zlewam to. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 30 stycznia 2017 Opublikowano 30 stycznia 2017 (edytowane) Zakupy ze stycznia - pure Marvel, ale poki co to mi wystarcza ;) Edytowane 30 stycznia 2017 przez Krzysztof Tomczak 1 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 30 stycznia 2017 Opublikowano 30 stycznia 2017 Właśnie sprzedałem jeden z numerów WKKM za 105 zł Dla mnie (pipi), dla kogoś to był skarb. Ogólnie powoli wyprzedaję komiksy. Borgiów Manary opchnąłem za 60 zł więcej niż kupiłem Zostawiam sobie tylko stare popierdółkowate klasyczki Marvela, Omnibusy, Sagi oraz angielskie Incale i Sandmany oraz wszystko stworzone przez Alana Moore'a. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 30 stycznia 2017 Opublikowano 30 stycznia 2017 (edytowane) O kur...zapomniałem, że miałeś go na liście! Staruszek Logan Na jakimś komiksowym forum przemknęła mi informacja, że drogo schodzi więc włączył się instynkt szproty biznesu i go momentalnie wystawiłem. Poszedł w pół godziny edit: 2 lata temu ktoś mi proponował 500 zł za Omnibusa "Uncanny X-Force", którego kupiłem za 270 zł. Komiks od kilku lat jest nie do dostania chociaż podobno mają go wznowić. Żal go sprzedać takie złoto. Edytowane 30 stycznia 2017 przez ornit Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 30 stycznia 2017 Opublikowano 30 stycznia 2017 (edytowane) Na zdrowie. Wylapię jakąś inną okazję. Tylko nie wyprzedaj reszty ;) Edytowane 30 stycznia 2017 przez Luqat Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 stycznia 2017 Opublikowano 30 stycznia 2017 Ja bym troche miejsca zwolnil, ale na sztuki WKKM to mi sie nie chce sprzedawac. Cos tam oprocz Logana jest jeszcze w cenie? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 Na allegro jeden Logan za 170zl, ale nie bede robic dziury w kolekcji dla paru miedziakow. WKKM dociagne juz do konca, ale tez mam mase zaleglosci wiec olałem DC. Te nowa kolekcje hachette wyrywkowo bede kupowac, sporo tam mniej znanych bohaterow o ktorych chetnie poczytam. Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 15 lutego 2017 Opublikowano 15 lutego 2017 Kumulacja z 3 tygodni, uzupełniłem braki skompletowany Clowes, teraz Polska i zaczynam nową serie z nietoperkiem w tle. Wolę nie podliczać ile wydałem ale już mniej gram i mniej jem. 6 Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 (edytowane) Zakupy z Lutego, brakuje tylko Marvels który leży do odebrania w siedzibie Multiversum bo nie dostalem maila ze jest gotowy do odbioru i myslalem ze komiks leci ze Stanów do mnie a tak naprawde moglem go odebrac w ten sam dzien kiedy zaplacilem - swoją drogą ten sklep ma strasznie dziwny system odbioru osobistego bo tylko w Poniedziałki od 15 do 18. Edytowane 12 marca 2017 przez Krzysztof Tomczak 2 Cytuj
Gość Opublikowano 14 marca 2017 Opublikowano 14 marca 2017 Kumulacja z 3 tygodni, uzupełniłem braki skompletowany Clowes, teraz Polska i zaczynam nową serie z nietoperkiem w tle. Wolę nie podliczać ile wydałem ale już mniej gram i mniej jem. Pięknie, jak oceniasz Totalnie nie nostalgia, bo czaję się niego? Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 No i w końcu odebrane, jezu jak to jest wykonane, miłość od pierwszego wejrzenia 6 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 Swietna okladka, jeden z moich ulubionych komiksow, ale mam juz z wkkm Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 @ziemia1Ja jestem ciekaw jak Larcenet się podobał, dla mnie był bardzo dobry, dodatkowo został świetnie wydany na naszym rynku. Dobrze też, że tłumaczenie trafiło w odpowiednie ręce. Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 20 marca 2017 Opublikowano 20 marca 2017 @ Pajgi TNN Moim zdaniem to trzeba przeczytać, po pierwsze dla rysunków, Frąś naprawdę wprowadza nimi nas w czasy akcji i sposób postrzegania świata przez dzieci. Może się wydaje za szare jak na dziecięca opowieść, ale jak sobie przypomne moje wspomnienia z lat 80 to są własnie szarobure, warsztatowo wysoki poziom. Jeśli chodzi o historię, to origin feministki i tyle w temacie. Jest mocny, jest mroczny i pozwala zrozumieć jak kobiety wówczas były traktowane i postrzegane, można tez zrozumieć dlaczego niektóre chciały walczyć o zmianę a inne nie widziały szans na taką bo tego nosorożca nie pokonasz. Przeczytałem i jestem zachwycony i przerażony, ale jest to pozycja któr ma moja córka do przerobienia jak tylko upora się z "Maus" @ Hendrix Czyste złoto, czytam po opowieści na tydzień bo nie chcę żeby się szybko skończyło. Trafia do mnie jako do 40latka w punkt, podobne problemy, jak pewnie wszyscy z rodzicami. Codziennie gorzko słodki smak problemów. Super format (co prawda wygodniej na stole) pozwala na zobaczenie szczegółów i ogromu pracy mimo niby prostej kreski. 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 marca 2017 Opublikowano 20 marca 2017 @UpRacja, też bym sobie dawkował w podobny sposób, ale miałem tylko kilka dni na przeczytanie, bo pożyczyłem komiks od teścia (przyszłego) i na czas wizyty u rodziców dziewczyny obłożyłem się komiksami, zresztą jak zwykle. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 23 marca 2017 Opublikowano 23 marca 2017 (edytowane) Powoli mi szafki zaczyna brakować i zaczyna mi sie robić kupka wstydu w komiksach, to nie zwiastuje niczego dobrego :/ E: Jeszcze 6 tom Superbohaterów Marvela Hawkeye nie załapał sie na foto, ale też lezy w kolejce :D Edytowane 23 marca 2017 przez Krzysztof Tomczak 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 24 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 marca 2017 Niestety nowe Gacki oraz 300 nie doszły na czas, ale wpadło sporo dobra. Nie przeczytałem jeszcze wszystkich, niemniej warto zainteresować się takimi pozycjami jak niezwykle poruszający Maus, czy też Azymut. Szninkiel to także dobra, mocna rzecz. Całkiem nieźle czyta się cykl Fire and Stone. To co Elden w jednym z tomów wyprawia.... Jest również tom - Omega, ale nie udało mi się go jeszcze dorwać. 10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi