Opublikowano 24 marca 20178 l Y to dla mnie straszny zawod był, ale plus bo kilka fajnych tytułów na zdjeciach.
Opublikowano 26 marca 20178 l Ja teraz wyprzedaję WKKMy na alledrogo. Niektóre taniej, niektóre drożej. Ważne żeby mi się zwróciły pieniądze. Zostawiam sobie tylko klasyki do lat 90tych. Podobnie z innymi komiksami. Za dużo tego mam, 70% nie przeczytałem :D Z amerykańskich zostawiam sobie tylko te najbardziej uznane serie + Omnibusy i OHC bo te bardzo ładnie prezentują się na półkach.
Opublikowano 26 marca 20178 l Rozumiem backlog w książkach czy grach, ale Komiksy? Przecież większość tomów pęka w. Mniej niż 90 minut . Proszę się ogarnąć :D
Opublikowano 27 marca 20178 l Ja dozbieram WKKM i koncze z komiksami, moze cos z pajeczakiem od czasu do czasu, ale nie mam juz miejsca.
Opublikowano 27 marca 20178 l Ja ostatnio sprzedałem większość komiksów od polskich wydawców. Zostawiłem sobie tylko te z 2000 Ad od studia lain. Teraz kupuję tylko w oryginale ale rzadko, a od studia lain nadal będę brał wszystko co wydadzą. Kupuję jeszcze star wars komiks bo warto za 13zł za 120 stron raz na 2 mce, a wydają dość świerze od marvela i całkiem niezłe.
Opublikowano 30 marca 20178 l Potwierdzam, a czwarty pewnie jeszcze nie wyszedł. Swoją drogą ciekawe, że tylko pierwszy tom ma logo nowego DC
Opublikowano 30 marca 20178 l Potwierdzam, a czwarty pewnie jeszcze nie wyszedł. Swoją drogą ciekawe, że tylko pierwszy tom ma logo nowego DC Chyba on ma stare logo. Zwiastun JL ma nowe logo z tomów 2-3
Opublikowano 31 marca 20178 l To ja już nie na czasie. Zmieniajo i zmieniajo nie wiadomo po co :) Mam nadzieję, że tom 2 i 3ci trzymają co najmniej poziom pierwszego, bo niebawem mam zamiar zakupić. Tak samo Jessica Jones. Czytał już ktoś drugi tom?
Opublikowano 31 marca 20178 l Czytałem całą Jessice, gorąco polecam cały run. A wczoraj do mnie przyszła kolejna dostawa Już nie wiadomo gdzie te komiksy składować
Opublikowano 31 marca 20178 l up no kur.wa milordzie kura, super sprawa @Jeez Ja olewam te Marvele, za dużo tego i jakieś miałkie się zrobiło po pierwszej podjarze. Cała ta Nieskończoność wynudziła mnie strasznie. Spidey też się jakiś nidny zrobił, Strażnicy nie porywają. WIĘC teraz tylko Deadpool plus Thor i Dr Strange od Aarona i pewnie jakieś oneshoty. Edytowane 31 marca 20178 l przez _K_
Opublikowano 31 marca 20178 l Ten DP co wychodzi to (pipi). Lepiej zainwestuj w Hawkeye i Daredevila.
Opublikowano 31 marca 20178 l Hawkeye mnie nie grzeje jakoś postać. A DD to gdzie kolego? Bo tylko żółtego kojarzę. Chyba że jakieś po angielsku polecasz bo teraz się tu staram rozglądać za komiksami.
Opublikowano 31 marca 20178 l Ah myślałem, że DD Waida będzie w PL ale prawa nadal należą sie failowej Sidece. Ale i tak polecam po angielsku. To świetna seria.
Opublikowano 31 marca 20178 l No jeden DD Waida wyszedł w ramach WKKM. Numer 99 - Sound and Fury. Na allezuo chodzi w normalnej cenie, więc brać i czytać. No, a Sideca miała jeszcze oprócz tego wydać DD Millera, Bendisa i Brubakera. Edytowane 31 marca 20178 l przez Luqat
Opublikowano 7 kwietnia 20177 l Odebrałem Punishera i przy okazji kupiłem nowe Star Warsy. Półeczka na razie uboga, ale będę uzupełniał zbiorczo. Wiedźmina też mają wydać kolejne 2 tomy. Na razie zastanawiam się nad Thunderbolts i Jonah Hex, bo w obu można by już wziąć od razu te kilka tomów co wyszły. I wygrzebane z pudła: Kapitan Kloss dodawany do widocznego brukowca w 2007 roku, kupiony w 2008 bo był sprzedawany w całym pakiecie w tekturowym pudle za 40zł. Ultimate X-Men z Dobrego Komiksu, od lutego 2005 miała być druga seria, nie wiem nawet czy ruszyła. AVP to za to jakiś koszmar. Komiksy z DK dodawali swego czasu do KŚGry, PLAYa i nie wiem czego jeszcze. (AVP i Spider Man 2 były jedynymi komiksami, które nie były rozbite). Spluwy w tym komiksie wyglądają jak rury. Kreska nie wiem czy to specjalnie taka, czy rysownik był pijany. Edytowane 11 kwietnia 20177 l przez PiotrekP
Opublikowano 7 kwietnia 20177 l Piękna sprawa. Ja po całkiem udanej serii Fire and Stone zapoluję na Life and Death. 4 tomy. Dodatkowo dojdzie podwójny album - Aliens: Sacrifice oraz Aliens Salvation.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Dzisiejsza paczka, komiksy i dwie książki. Na razie zastanawiam się nad Thunderbolts i Jonah Hex, bo w obu można by już wziąć od razu te kilka tomów co wyszły. Odradzam, komiksy średnie, na rynku znajdziesz znacznie lepsze rzeczy.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Jonah Hex mi osobiście dostarczył kiedyś niezłej rozrywki. Jak ktoś lubi lekkie i brutalne historyjki z dzikiego zachodu to powinien się zainteresować. Natomiast Thunderbolts to nieporozumienie. Nie wiem jak polski wydawca mógł się zdecydować na coś takiego.