Skocz do zawartości

Wasze komiksy

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 17.07.2017 o 22:54, YETI napisał(a):

No i co z tymi Turtlesami, mamy już 18.07.

Nie prędzej niż koniec lipca, priorytet mają podręczniki na wrzesień.

Zły czas dla małych wydawnictw.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 333,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen.   A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem re

• kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne

• O tak, Alfy były fajne. Szkoda, że wyszło stosunkowo niewiele numerów. No ale to taki komiks środka - ni to dla dzieci, ni dla dorosłych.   Tymczasem ciąg dalszy porządków na półkach:       Jak

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moje ostatnie zakupy. Niestety ostatnia już część rewelacyjnego Skalpu, brakujący tom AW i jakieś FF z targu staroci. 

20170806_164333.jpg

20170806_164353.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nadrabiam zaległości.

22069016_1517598148278522_369521296_o.jp

Edytowane przez Logan

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zaczynam przygotowania przed JL. Jeszcze dziewczynie kupi JL z n52. Dobry punkt startowy.

18tAmG6.jpg

Opublikowano

Moje ostatnie zakupy komiksowe, kończę z tym. Brak miejsca i szkoda kasy.

Kaczor 100zl, Gotham 200

Wfmma0I.jpg4GSDo5G.jpg

Opublikowano

Wczoraj skończyłem pierwszy tom Gotham Central. Spoko, ale jakoś specjalne mnie nie porwało. Może przez kreskę. Nie lubię takich sterylnych rysunków.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

u9uBX6n.jpg?1

syqeaLA.jpg

Zakupy z ostatnich dwóch miechów, w końcu finał Kaznodziei. Nie jest już tak kontrowersyjnie jak w pierwszych 2-3 tomach ale liczę na dobry finał.

Hellblazery to niezłe krowy, 300-350 stron.

Opublikowano

Nowy dodatek do Biblioteki "Odrodzenia". W najbliższym czasie dołączy Latarnia i Tytani. No i Nightwing ofc.

KqZtlSF.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zakupy z black friday, zawsze chciałem to mieć, ale cena mnie odstraszała. Okładkowa 225 dolarów, zapłaciłem 225zł

iBMXzlE.jpgf1jRzzN.jpg

Opublikowano

Black friday w multiversum, był przelicznik 1 dolar = 1 złoty

Opublikowano

Widzę, że jeszcze są w tej cenie, ale w opisie podane, że stan dobry-używany. Też taki miałeś? Stan ok?

Opublikowano

Moje są jak nowe.

Gdzie widzisz w tej cenie? W sklepie są za ponad 200 od sztuki.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Może nie dokładnie 225 zł, ale 230 i 200 za sztukę. Myślałem, że jedna za tyle była, ale dwa tomy za tyle, to ostro. No, ale nawet osobno to wychodzi jakieś 100 dolarów mniej.

Opublikowano

Companion 100zl, Age of apocalypse 125zl. Dlatego musiałem wziąć ;p

Opublikowano

Szkoda, żem nie wiedział. No, ale już i tak zamówiłem u Mikołaja 4 komiksy, więc jakoś przeżyję ;) Jak kiedyś będziesz chciał się pozbyć, to daj znać. No, chyba że wcześniej kupię w jakiejś innej okazji.

Opublikowano

Trzeba obserwować fejsa multiversum, w tak niskiej cenie nie były, ale miesiąc temu companion był za 100zł, a drugi tom za 200zl. Na dniach otwartych w swojej siedzibie maja najlepsze ceny.

Opublikowano

Do Poznania mam kawałek drogi, a fyby nie używam, także tego ;)