Rudiok 3 335 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Tak, nie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Co jeszcze dobrego z komiksu polecacie? Szukam perełek z każdego gatunku / serii. Podziękować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kalel 3 634 Opublikowano 6 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Dobra, chyba najwyższa pora się pochwalić swoją małą kolekcją Przewaga DC, bo jakoś Marvele (prócz Cosmiców) za serduszko mnie nie łapały. Komiksy tak na dobre zbieram od hmmm 3-4 lat? Zaczęło się nieśmiale na studiach od pojedynczych Batmanów i X-Menów, aby potem zacząć z kolekcją Odrodzenia. Gdzieś jeszcze przejawiły się WKKDC czy WKKM, no ale jakość tych tytułów była mocno różna. Jako że jestem dość niecierpliwy to jest całkiem sporo angielskich wydań (sporo Marveli, troche mniej DC) a i tez komiksy po angielsku rzucam swoim uczniom do czytania. Stąd też brak X-Force czy Civil War i Sinestro Corps War (który jest ulubieńcem moich uczniów na angielskim). W najbliższym czasie chce dorwać Watchmen i dokupić jakieś Latarnie. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 W dniu 6.10.2018 o 20:10, Krystyna JJanda napisał: Co jeszcze dobrego z komiksu polecacie? Szukam perełek z każdego gatunku / serii. Podziękować. Napisz co masz, to będzie łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 W dniu 6.10.2018 o 20:10, Krystyna JJanda napisał: Co jeszcze dobrego z komiksu polecacie? Szukam perełek z każdego gatunku / serii. Podziękować. Bekarty z południa. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) W dniu 6.10.2018 o 20:10, Krystyna JJanda napisał: Co jeszcze dobrego z komiksu polecacie? Szukam perełek z każdego gatunku / serii. Podziękować. 100 naboi U mnie póki co tyle: Na górze: zeszyt AvP: Dreszcz polowania, sześć zeszytów UltimateX-Men, oraz komplet Kapitana Klossa Edytowane 8 Października 2018 przez PiotrekP 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 W dniu 20.09.2018 o 18:07, Shen napisał: Za(pipi)iście podobają mi się okładki w tej kolekcji. Żenujące jest to że nadal tego nie mam w całym kraju. Co tam jest w środku? Jest #1 znany z TM-Semic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Żenujące w jakim sensie? To był testowy nakład, żeby sprawdzić zainteresowanie kolekcją. Tak samo zaczynały obie kolekcje Marvela czy Conana od Hachette. Oficjalny start w całym kraju po nowym roku ma być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) 4 godziny temu, szczudel napisał: Co tam jest w środku? Jest #1 znany z TM-Semic? W UK jest w 14 numerze to i u nas będzie. edit: u nas będzie w pierwszym bo ułożyli chronologicznie ( i bardzo dobrze) Edytowane 8 Października 2018 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 W tym sensie, że oficjalnie nie ma żadnego info. 21 wiek, kończy się druga dekada a Ci nie potrafią na stronie infa dać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 No to fakt, każda ich kolekcja ma strony robione na od(pipi), ale na infolinii potwiedzili, że kolekcja wystartuje i nie spodziewali się tak dużego zainteresowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Piąty tom Punishera. Podobno kolejne można olać, bo to nie Ennis. W zapowiedzi, na okładce jest aż sześciu twórców. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 A ktoś czytał Daredevila od Bendisa? Widze że tego też jest masa tomów, ale nie wiem czy się zagłębiać i czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Te pierwsze 3 czy 4 tomy to niby najlepsze co powstało o DD, ja nie jestem fanem tej postaci, więc olałem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 2 godziny temu, Kalel napisał: A ktoś czytał Daredevila od Bendisa? Widze że tego też jest masa tomów, ale nie wiem czy się zagłębiać i czy warto. Prawie wszystko z nazwą "Daredevil" warto czytać. Ta postać jak żadna inna w uniwersum marvela miała ogromne szczęście do twórców. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 335 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Pierwsze 3 tomy wydane przez Egmont wg mnie warto mieć w kolekcji. Jak przypasuje to można iść dalej, ale te początkowe to idealna rozrywka nawet dla osób nie obeznanych z DD. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 A jak jest w końcu z tym Punisherem? Rzeczywiście taki spadek bez Ennisa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Tyskie zimniusie a lektury sporo. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Dziewczyna przekonała mnie w sumie do tego komiksu żebym "zrobił coś dla siebie" https://multiversum.pl/p/1061/52111/doom-patrol-omnibus-hc-deluxe-supercena-przelicznik-2-50--tomy-i-ksiazki-dc-comics.html Mam nadzieje że przed długim weekendem wpadnie <3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Byli w ostatnim odcinku Titans, wcześniej o nich nie slyszałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 No ja właśnie sporo słyszałem, a nigdy nie miałem okazji przeczytać. Do tego pan Morrison napisał Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 "Doom Patrol" Morrisona ciężkie pokręcone mocne (pipi) czytałem kiedyś polecam. Słyszałem też dużo dobrego o nowym "Doom Patrolu" z impritu younng animal pisanym przez Gerarda Waya (wokalista "My chemical Romance") Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 "Doom Patrol" to kurde wielkei kuriozum. BO i ten run o ktorym mowisz, run Morrisona, Silver age tez jest podobno dobry. Tyle dobra, a nigdy nie mówi się o tym komiksie w mainstreamie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Dotarło do mnie to wielkie tomiszcze. Będzie czytanka na długi weekend <3. Bydło takie że spokojnie można by tam spokojnie ps4 wrzucić. Ponad 1000 stron 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Ja już nie kupuje omnibusów, fajnie na regale wyglądaja, ale czyta się beznadziejnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi