Skocz do zawartości

Wasze komiksy

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 6.10.2018 o 20:10, Krystyna JJanda napisał:

Co jeszcze dobrego z komiksu polecacie? Szukam perełek z każdego gatunku / serii. Podziękować. :hi:

100 naboi

U mnie póki co tyle:

DSC_0138.jpg

Na górze: zeszyt AvP: Dreszcz polowania, sześć zeszytów UltimateX-Men, oraz komplet Kapitana Klossa

Edytowane przez PiotrekP
  • Plusik 3
  • Lubię! 1
Opublikowano
W dniu 20.09.2018 o 18:07, Shen napisał:

Za(pipi)iście podobają mi się okładki w tej kolekcji.

vW8TrMO.jpg

Żenujące jest to że nadal tego nie mam w całym kraju. Co tam jest w środku? Jest #1 znany z TM-Semic? 

Opublikowano

Żenujące w jakim sensie? To był testowy nakład, żeby sprawdzić zainteresowanie kolekcją. Tak samo zaczynały obie kolekcje Marvela czy Conana od Hachette. Oficjalny start w całym kraju po nowym roku ma być.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, szczudel napisał:

Co tam jest w środku? Jest #1 znany z TM-Semic

W UK jest w 14 numerze to i u nas będzie. 

edit: u nas będzie w pierwszym bo ułożyli chronologicznie ( i bardzo dobrze)

Edytowane przez devilbot
Opublikowano

No to fakt, każda ich kolekcja ma strony robione na od(pipi), ale na infolinii potwiedzili, że kolekcja wystartuje i nie spodziewali się tak dużego zainteresowania.

• Minusik 1
Opublikowano
2 godziny temu, Kalel napisał:

A ktoś czytał Daredevila od Bendisa? Widze że tego też jest masa tomów, ale nie wiem czy się zagłębiać i czy warto.

Prawie wszystko z nazwą "Daredevil" warto czytać. Ta postać jak żadna inna w uniwersum marvela miała ogromne szczęście do twórców.

Opublikowano

Pierwsze 3 tomy wydane przez Egmont wg mnie warto mieć w kolekcji. Jak przypasuje to można iść dalej, ale te początkowe to idealna rozrywka nawet dla osób nie obeznanych z DD. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"Doom Patrol" Morrisona ciężkie pokręcone mocne (pipi) czytałem kiedyś polecam. Słyszałem też dużo dobrego o nowym "Doom Patrolu" z impritu younng animal pisanym przez Gerarda Waya (wokalista "My chemical Romance")