Skocz do zawartości

Wasze komiksy

Featured Replies

Opublikowano

Mnie od "Justice" ręce już bolały jak zabierałem na posiedzenie. Do potworka od Kalela to już stojak trzeba by zamówić.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 331,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen.   A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem re

• kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne

• O tak, Alfy były fajne. Szkoda, że wyszło stosunkowo niewiele numerów. No ale to taki komiks środka - ni to dla dzieci, ni dla dorosłych.   Tymczasem ciąg dalszy porządków na półkach:       Jak

Opublikowano

No właśnie nie widzę miejsca dla tego na półce :/. Z drugiej strony, widziałem na multiversum tylko 3 tomy runu Morrisona i balem się że to nie wszystko. 

Opublikowano

Bardzo przyjemna lektura, co by było, gdyby scenarzyści nie z(pipi)ali wcześniej życia Parkerowi

46434220_189913428609313_781361156096157

Opublikowano

:banderas:

Tylko te dwie ostatnie okładki jakieś takie za bardzo podobne. 

Opublikowano

Ktoś czytał tego Metala? Jestem tego ciekaw i nie wiem czy się zabierać. Mają na atomcomics Road to metal w przyzwoitej cenie. Jakieś opinie? Warto?

Opublikowano

Atom jest drogi, nigdy tam nic nie kupiłem, od lat tylko multiversum.

Opublikowano

Ja kupiłem na panini.de. Koszt jednego egzemplarza 3.99€

Opublikowano

Mam zamiar wziąć się za Kingdom Come bo jakoś mnie ominęło jak i za Blackest Night. Tylko które brać? Wyszło już kilka edycji od zwykłych po deluxe.

Opublikowano

Rękawica super komiks, poczułem się jak za czasów TM-Semic, dużo bohaterów, nawalanka, dobry scenariusz. 

Opublikowano

Kto wydal ta rekawice I jaka Cena ,moze sobie zrobie present na swieta.

Opublikowano

U mnie sporo wleciało z Rebirthów: Superman tom 4, Teen Titans i do tego Action Comics 1. Ten ostatni mnie najbardziej zaciekawił, bo pomysł z Lexem jako strażnikiem Metropolis zawsze na plus!

A czy ktoś może zamawiał anntologie Aquamana? Jakie konkretnie komiksy zawiera?

Opublikowano

DSC00734.jpg

Postarali się :notbad:  Myślałem, że na święta nie dotrze paczka, a tu proszę. Będzie czytane.

Opublikowano

Blackest Night, uwielbiam ten komiks. A po nim Brightest Day. Latarnikom brakuje teraz takiego eventu. 

Opublikowano

Jeszcze Sinestro Corps War. A (pipi), zamawiam bo brakuje mi w kolekcji!

Jeszcze ta zapowiedz runu Morrisona na koniec jego GL #1 <3 <3 <3

Opublikowano
Godzinę temu, Kalel napisał:

Multiversum?

Ta, nie mieli na stanie Kingdom Come więc myślałem, że dłużej potrwa sprowadzanie ale dali radę.

Dranie... teraz będę musiał uzupełnić o resztę Latarni.