Opublikowano 12 listopada 20186 l Mnie od "Justice" ręce już bolały jak zabierałem na posiedzenie. Do potworka od Kalela to już stojak trzeba by zamówić.
Opublikowano 12 listopada 20186 l No właśnie nie widzę miejsca dla tego na półce . Z drugiej strony, widziałem na multiversum tylko 3 tomy runu Morrisona i balem się że to nie wszystko.
Opublikowano 17 listopada 20186 l Bardzo przyjemna lektura, co by było, gdyby scenarzyści nie z(pipi)ali wcześniej życia Parkerowi
Opublikowano 2 grudnia 20186 l Ktoś czytał tego Metala? Jestem tego ciekaw i nie wiem czy się zabierać. Mają na atomcomics Road to metal w przyzwoitej cenie. Jakieś opinie? Warto?
Opublikowano 2 grudnia 20186 l https://multiversum.pl/q/?keywords=road to metal tutaj taniej. W ogóle, wszystko co widzę na multiversum jest tańsze niż na atomie Tak samo polskie wydania kupuje na livro bo są mega taniej (27zlotych zamiast 40 za Rebirth)
Opublikowano 5 grudnia 20186 l Mam zamiar wziąć się za Kingdom Come bo jakoś mnie ominęło jak i za Blackest Night. Tylko które brać? Wyszło już kilka edycji od zwykłych po deluxe.
Opublikowano 5 grudnia 20186 l https://multiversum.pl/p/1061/49525/kingdom-come-sc-new-edition--tomy-i-ksiazki-dc-comics.html
Opublikowano 10 grudnia 20186 l Rękawica super komiks, poczułem się jak za czasów TM-Semic, dużo bohaterów, nawalanka, dobry scenariusz.
Opublikowano 10 grudnia 20186 l Kto wydal ta rekawice I jaka Cena ,moze sobie zrobie present na swieta.
Opublikowano 11 grudnia 20186 l U mnie sporo wleciało z Rebirthów: Superman tom 4, Teen Titans i do tego Action Comics 1. Ten ostatni mnie najbardziej zaciekawił, bo pomysł z Lexem jako strażnikiem Metropolis zawsze na plus! A czy ktoś może zamawiał anntologie Aquamana? Jakie konkretnie komiksy zawiera?
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Postarali się Myślałem, że na święta nie dotrze paczka, a tu proszę. Będzie czytane.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Blackest Night, uwielbiam ten komiks. A po nim Brightest Day. Latarnikom brakuje teraz takiego eventu.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Jeszcze Sinestro Corps War. A (pipi), zamawiam bo brakuje mi w kolekcji! Jeszcze ta zapowiedz runu Morrisona na koniec jego GL #1 <3 <3 <3
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Godzinę temu, Kalel napisał: Multiversum? Ta, nie mieli na stanie Kingdom Come więc myślałem, że dłużej potrwa sprowadzanie ale dali radę. Dranie... teraz będę musiał uzupełnić o resztę Latarni.