Skocz do zawartości

Wasze komiksy

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kupione za niecałe 4 dyszki, w sumie dopiero teraz o tym usłyszałem. 160str komiksu i 40 dodatków. Docelowo ma być 5 tomów, grzbiety tworzą grafikę z tytułem. Kolejny dopiero między marcem a majem. 

DSC_0176bf0c75c58a4d1c13.jpg

Edytowane przez PiotrekP
  • Plusik 1
  • Lubię! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jest problem każdego hobby o fizycznej naturze. Człowiek wydaje na to grube tysiące a potem przychodzi co do czego i nie ma jak tego elegancko zaprezentować. Najbardziej żal kolekcji DC :(

Mnie osobiście trochę zaczyna irytować, ze mam kolekcję Superbohaterowie MArvela i żaden gość jeszcze nawet słowem nie wspomniał, że coś fajnego tworzącego obraz na kantach stoi na półce :P

• Plusik 1
Opublikowano

Hrabstwo Harrow i Chew.. Ciągnie się to niemiłosiernie

Jak lubię ich pozycje wydawnicze, jakość, tak przerwy są jednak zbyt długie

Nie żebym nie miał co czytać, ale przy tych przerwach zapomniałem jak ostatnia część Chew się kończyła, nie mówiąc o tych początkowych

Opublikowano (edytowane)
W dniu 2.12.2018 o 13:46, Kalel napisał:

https://multiversum.pl/q/?keywords=road to metal

tutaj taniej. W ogóle, wszystko co widzę na multiversum jest tańsze niż na atomie :/  Tak samo polskie wydania kupuje na livro bo są mega taniej (27zlotych zamiast 40 za Rebirth)

Szukam ostatniego tomu Kaznodziei. Wszedłem z ciekawości na Livro i cena jest o  11 zł wyższa niż na Aros w którym wszystko kupuję. 

Edytowane przez chris85
  • Plusik 1
Opublikowano

Przyznam, że trochę zaniedbałem temat, to znaczy zaglądam tu w miarę regularnie dając zaległe plusy i obserwując co tam dobrego wrzucacie, ale sam od dawna nie udzielałem się.
Nadrabiam zatem.:lapka: Trochę się tego nazbierało, więc będę wrzucał kolejne komiksy co jakiś czas. Na pierwszy ogień idą następujące tytuły.

aTpxI3x.jpg

FYB6fRe.jpg

hhTEDH7.jpg

YW0adhB.jpg

J0LcLuo.jpg

0OPjugk.jpg

bpLS0ws.jpg

52qFS5l.jpg

Cześć ( Punisher) była już wrzucana przez innych, więc nie ma co się na ich temat rozpisywać. Niemniej gorąco polecam Mysią Straż, ma swój urok. :good2:

• Plusik 7