Skocz do zawartości

Wasze komiksy

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 333,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen.   A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem re

• kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne

• O tak, Alfy były fajne. Szkoda, że wyszło stosunkowo niewiele numerów. No ale to taki komiks środka - ni to dla dzieci, ni dla dorosłych.   Tymczasem ciąg dalszy porządków na półkach:       Jak

Opublikowano

Chyba wezmę też w obroty pannę Karę bo jej rampage u czerwonych to jedna z niewielu dobrych rzecz w New 52

MTM4NDE5NjYzMA==

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupione za niecałe 4 dyszki, w sumie dopiero teraz o tym usłyszałem. 160str komiksu i 40 dodatków. Docelowo ma być 5 tomów, grzbiety tworzą grafikę z tytułem. Kolejny dopiero między marcem a majem. 

DSC_0176bf0c75c58a4d1c13.jpg

Edytowane przez PiotrekP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Coroczny update kolekcji, znów trzeba nową półkę :/

LRM-EXPORT-145311952906603-20190110-1357

Opublikowano

To jest problem każdego hobby o fizycznej naturze. Człowiek wydaje na to grube tysiące a potem przychodzi co do czego i nie ma jak tego elegancko zaprezentować. Najbardziej żal kolekcji DC :(

Mnie osobiście trochę zaczyna irytować, ze mam kolekcję Superbohaterowie MArvela i żaden gość jeszcze nawet słowem nie wspomniał, że coś fajnego tworzącego obraz na kantach stoi na półce :P

Opublikowano
49 minut temu, Luqat napisał:

@Rudiok wszystko przeczytane ofc? :potter:;)

Nic lepszego na poranne posiedzenia na tronie nie ma :kaz:

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko to Mucha Comics.

Drugi zeszyt wyjdzie pewnie w 2021 znając ich tempo wydawnicze ;)

Opublikowano

eeee ale to nie zależy od nich? XD Księżycówka/Moonshine to całkiem świeża sprawa i za granicą też jeszcze nie ma drugiego tomu.

Opublikowano

Akurat w tej sytuacji ;)

Ale pozostałe serie to istny dramat w porównaniu do innych wydawnictw

Opublikowano

Ale do których konkretnie pijesz? Jedynie z Sagą trochę zwolnili z tego co kojarzę. 

Opublikowano

Pierwszy tom zbiorczy wyszedł w maju 2017, drugi w październiku tego roku. Dopiero po zakupie doczytałem, że wyszło tylko 12 zeszytów. To by się w jednym tomie zmieściło.

Opublikowano

Hrabstwo Harrow i Chew.. Ciągnie się to niemiłosiernie

Jak lubię ich pozycje wydawnicze, jakość, tak przerwy są jednak zbyt długie

Nie żebym nie miał co czytać, ale przy tych przerwach zapomniałem jak ostatnia część Chew się kończyła, nie mówiąc o tych początkowych

Opublikowano

No jak można zapomnieć jak się skończyła ostatnia część Chew :/ toż to taki twist, że aż głowa mała. 

Opublikowano

Akurat ostatnią pamiętam, ze względu na mocne zakończenie :P

Opublikowano
W dniu 2.12.2018 o 13:46, Kalel napisał:

https://multiversum.pl/q/?keywords=road to metal

tutaj taniej. W ogóle, wszystko co widzę na multiversum jest tańsze niż na atomie :/  Tak samo polskie wydania kupuje na livro bo są mega taniej (27zlotych zamiast 40 za Rebirth)

Szukam ostatniego tomu Kaznodziei. Wszedłem z ciekawości na Livro i cena jest o  11 zł wyższa niż na Aros w którym wszystko kupuję. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ja tez na aros ostatnio wchodzę i stamtąd biorę HC Daredevila bo taniej. 

Opublikowano

Dobry ten aros, szkoda, że wcześniej nie ogarnąłem - cały zestaw Kaznodziei by mnie wyszedł o dobre 60-100 zł no ale jak ktoś musi na premierę czytać bo nie wytrzyma...

Opublikowano

Co jakiś czas są jeszcze promocyjne kody - 7% zazwyczaj wklejam je w temacie z książkami. 

Opublikowano

Przyznam, że trochę zaniedbałem temat, to znaczy zaglądam tu w miarę regularnie dając zaległe plusy i obserwując co tam dobrego wrzucacie, ale sam od dawna nie udzielałem się.
Nadrabiam zatem.:lapka: Trochę się tego nazbierało, więc będę wrzucał kolejne komiksy co jakiś czas. Na pierwszy ogień idą następujące tytuły.

aTpxI3x.jpg

FYB6fRe.jpg

hhTEDH7.jpg

YW0adhB.jpg

J0LcLuo.jpg

0OPjugk.jpg

bpLS0ws.jpg

52qFS5l.jpg

Cześć ( Punisher) była już wrzucana przez innych, więc nie ma co się na ich temat rozpisywać. Niemniej gorąco polecam Mysią Straż, ma swój urok. :good2:

Opublikowano

Plusik za Tymoteusza i Mistrza :fsg:

Ta okładka Batmana z Wagi Superciężkiej xD