Skocz do zawartości

Wasze komiksy

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, PiotrekP napisał:

Dziś odebrane:

DSC_0239.jpg

Dobry ten Hellblazer? Bo zastanawiam się nad zakupem...

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 332,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen.   A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem re

• kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne

• O tak, Alfy były fajne. Szkoda, że wyszło stosunkowo niewiele numerów. No ale to taki komiks środka - ni to dla dzieci, ni dla dorosłych.   Tymczasem ciąg dalszy porządków na półkach:       Jak

Opublikowano

Jak pytałem na innym forum to mi polecali. Bede brał w przyszlym tygodniu.

Opublikowano

Kurde właśnie zamówiłem dwa brakujące tomy Punisher Max. Co prawda pierwszy miałem w oryginale, ale jakoś smutno wyglądał obok tych e k s k l u z y w n y c h  wydać Egmontu w twardej.Drugi tom bagniaka i dwie stówki poszły z konta. A tu jeszcze Hellblazer wyszedł :[

2 minuty temu, Lipa napisał:

Zamawiałeś w Merlinie?

Aros.pl Panowie Aros.pl 

https://merlin.pl/catalog/?q=hellblazer

vs 

https://aros.pl/ksiazka/hellblazer-tom-1

Edytowane przez chris85

Opublikowano

W Merlinie było promo na oba komiksy - 124 zł z paczką do ruchu, tylko oszukują coś i nie chcą wysłać teraz, przesuwają terminy, dlatego pytam czy u nich.

Poza tym Mestro, czy Dobre Książki mają rabaty 40% wchodząc przez Ceneo, także Aros się chowa :)

Opublikowano

Cześć :lapka: Folia odbija światło i jakoś kiepskie  wyszły  te zdjęcia

ZKehRx8.jpg

sGHO8WV.jpg

Dlaczego TP Max Tom 1 i 5? Otóż Pierwszy mam w oryginale. Niestety w miękkiej i z innym brzegiem, dlatego kupiłem żeby pasował do reszty i kolekcja była kompletna jak pan Egmount przykazał. Garth  to jeden z moich ulubionych scenarzystów i  chętnie kupiłem  Franka jeszcze raz. A nuż, kiedyś  doczekamy się Punisherów  wypuszczonych  lata temu przez Mandragorę. 

Niestety karny siusiak dla naszych za okrojone wydanie. Podobno jest to norma i nasze "kompletne edycje" są mniej kompletne od tych z USA. Zobaczcie sami 

uB1XKhB.jpg

Edytowane przez chris85

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
8 minut temu, Kalel napisał:

Ten Thor jest tak pięknie narysowany :banderas:

Ten? No nie ten właśnie nie. Poprzednie dwa wyszły spod ręki Ribica. Trzeci też jest ładnie narysowany, ale to już nie to. 

Polecam Ci zobaczyć Lokiego wydanego przez Muchę. 

Opublikowano

o (pipi)a, właśnie widzę że tylko volume 1 i 2 są Ribica. Ogarnę Lokiego, a ostatnio czytałem Secret Warsy spod ręki Ribica i świetnie jego bogate ilustracje pasowały do idylli baśniowej Dooma.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dawno nic nie kupowałem, trzeba było pajęczaka nadrobić, wleciała też Alita w hc

CV2BK0X.jpg

Opublikowano

W tym Spider-Manie co Shen wrzucił nawiązywali do "Ostatnich Łowów", więc stwierdziłem że warto za klasyk się zabrać. No i coś na co czaiłem się już dłuższy czas

O7N3AcC.jpg

Opublikowano

Batman? Oh yeah :xboss:obowiązkowo przy czytaniu zapuść sobie ost z animacji od pana Christophera Drake'a

Opublikowano

Właśnie! Szukałem czegoś do słuchania w trakcie czytania. 

kurde, za dziecka mocno nie doceniałem tego Mrocznego Rycerze a teraz czyta się znakomicie. 

Opublikowano

Drugi tom Hellblazera od Azzarello kończy wątki z tomu pierwszego. 

Następne w kolejce trzy tomy od Ennisa, brak zapowiedzi na końcu tomu. 

DSC_0296.jpg

Opublikowano

Na śmierć zapomniałem, że wychodzi Doom Patrol u nas, dopiero nadrobiłem

IN0Vu0c.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Drugi tom Jeża Jerzego, na trzeci pewnie znowu rok trzeba będzie czekać 

DSC_035840cf6efffa6f363b.jpg

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Ten spider i x-men, piękny powrót do lat 90 i tm-semicow w kioskach. 78554d8575d48a07ce0e37588f0b4fd1.jpg

Edytowane przez YETI