Opublikowano 24 stycznia 20223 l Nowe wydanie mnie zmotywowało do nadrobienia tego dzieła. W lutym ostatni zbiorczy tom Lucyfera to pewnie wjedzie razem z Księgami magii i uniwersum Sandmana bedzie na bieżąco.
Opublikowano 24 stycznia 20223 l Ja tego Lucyfera nie zmęczyłem nawet pierwszego tomu. Jak w połowie zostawiłem tak leży i już tak pewnie zostanie. Sandmana mam pierwszy tom i obiecałem sobie po lucku, że spróbuję najpierw przeczytać zanim kupie resztę
Opublikowano 25 stycznia 20223 l Z tym Lucyferem mam mieszane uczucia. Niby spoko, ale te rysunki z dupy, jakby 5cio latek rysował. No ale tom pierwszy dwa razy przeczytałem, i powiem szczerze za drugim razem bardziej ogarnąłem fabułę i lepiej weszło.
Opublikowano 25 stycznia 20223 l 53 minuty temu, Lipa napisał: Czytaliście przed Sandmanem czy po? Ja tylko pierwszy tom.
Opublikowano 25 stycznia 20223 l Może to dlatego. Najpierw trzeba poznać Lucyfera w Sandmanie, a później się brać za niego
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Te promki na azylu mnie zrujnuja. Omnibus Outcasta za 150zl, musialem zgarnac
Opublikowano 1 lutego 20223 l Weekendowe promocje w ATOM Comics Pakowanie jak zwykle sztosik Po świetnym Vision tym razem Omega Man od Kinga, wydanie w twardej z 50$ MSRP za 120 złociszy kalendarz gratis
Opublikowano 9 lutego 20223 l W dniu 8.02.2022 o 12:55, PiotrekP napisał: Paczucha z Egmontu dotarła, Lucyfer swoje waży. Jakie to są cegły, wziąłem z odbiorem w punkcie bonito bo mam pod siłką, a potem musiałem z tym łazić xd
Opublikowano 11 lutego 20223 l Hachette też wysłało, a poczta dostarczyła w 48h. Jak chcą, to potrafią. Kolejne tomy: Wonder Woman- Rok pierwszy JLA - Nowy porządek świata Starman- Grzechy ojca Lex Luthor- Czarny pierścień cz.1 Edytowane 12 lutego 20223 l przez PiotrekP
Opublikowano 18 lutego 20223 l W dniu 10.02.2022 o 00:08, GearsUp napisał: 5.6kg ja dzisiaj targałem z paczkomatu takie cegły do kolekcji Szczerze to nie zazdroszczę. Mam jednego omnibusa w kolekcji i naprawdę zajebista sprawa, bo wszystko w nim jest, ale czyta się coś takiego bardzo, baaaaardzo niewygodnie.
Opublikowano 18 lutego 20223 l 11 minut temu, LukeSpidey napisał: Szczerze to nie zazdroszczę. Mam jednego omnibusa w kolekcji i naprawdę zajebista sprawa, bo wszystko w nim jest, ale czyta się coś takiego bardzo, baaaaardzo niewygodnie. Wiem, sam raczej czytam wszystko w digitalu na obrotowym monitorze, jak wyskoczy splash-page to sobie go obracam a tak to jest ustawiony w pionie i jest idealnie.
Opublikowano 18 lutego 20223 l 2 godziny temu, GearsUp napisał: Wiem, sam raczej czytam wszystko w digitalu na obrotowym monitorze, jak wyskoczy splash-page to sobie go obracam a tak to jest ustawiony w pionie i jest idealnie. Gdzie komiksy kupujesz w wersji digital?
Opublikowano 18 lutego 20223 l 27 minut temu, mushabelly napisał: Gdzie komiksy kupujesz w wersji digital? A Ty gdzie kupujesz?
Opublikowano 21 lutego 20223 l W dniu 18.02.2022 o 23:17, mushabelly napisał: Amazon Ja się posiłkuję free stronkami.
Opublikowano 22 marca 20223 l Nie do końca komiksy ale lubię przeglądać te encyklopedie od DK. Mam starsze edycje a jakiś czas temu wyszły odświeżone więc sobie zamówiłem z polskiego amazonka
Opublikowano 24 marca 20223 l Skromnie tym razem. To Epic Collection to spełnienie moich marzeń, czytałem skany Amazing od samego początku, ale okres lat 80-90 był moim ulubionym i fajnie to mieć na regale.