Rozi 579 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Prolog był przewyśmienity, na dniach zaczynam tom 2, więc kontynuując zbieranie serii, wleciał tom numer 3: 4 Cytuj
GearsUp 150 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia W dniu 4.01.2024 o 09:37, Shen napisał: Czekam na tego Ultimate, będzie zbierane, fajnie dla odmiany będzie zobaczyc na dłużej Petera któremu jakoś życie prywatne się układa. Pierwszy issue przeczytany, zapowiada się świetna seria. Hickman nie zawodzi Cytuj
Jeez_PS 835 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Do mnie jutro ma przyjść zeszyt dopiero jak dobrze pójdzie, jest czekanko Cytuj
PIOTREKN64 608 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Wrzucam część moje kolekcji komiksów na pierwszy „strzał” idą omnibusy i wydania egmontu 3 4 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Ja rzadko czytam omnibusy, zazwyczaj to są klasyki które chce mieć w biblioteczce, a dawno już je mam przeczytane Bywa też tak, że mam wydania zbiorcze, a jak zapowiadają omnibusa to sprzedaje i wymieniam właśnie na omnibus. Fajnie wyglądaja, ale czytać to ciężko. Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Takie klingi to się nie dziwię. Sam mam połowę kolekcji w folii. Cytuj
PIOTREKN64 608 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia 13 godzin temu, Rozi napisał: Te w folii widzę przeczytane A co ma piernik do wiatraka? Po zakupie muszę od razu targać folie? A skąd wiesz że te co nie mają foli są przeczytane? Zbieram bo lubię, mam też inne wydania zbiorcze wydane m.in. przez Egmont. W sumie coś tam Egmont wspomina o wydaniu komiksów z lat 60-tych i 70-tych Marvela. Dla mnie omnibusy są dopełnieniem kolekcji i raczej zostaną w folii Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia dziś skromnie prequel i sequel to świetnie przyjętego Last Ronin. Znowu dostałem mini kalendarz ścienny marvela jak na zdjęciu z omnibusem, mogę oddać za koszt wysyłki jak ktoś chce. 2 Cytuj
Jeez_PS 835 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Hickman nie zawiódł, Checchetto też dowiózł jak zwykle. Kolejne zeszyty już zamówione. @Shen Oryginalny TMNT Ronin plus to wydanie zaborcze Lost Years to wszystko co wyszło z universum roninowskiego? Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 2 minuty temu, Jeez_PS napisał: @Shen Oryginalny TMNT Ronin plus to wydanie zaborcze Lost Years to wszystko co wyszło z universum roninowskiego? Na ten moment wszystko, Last Ronin II ma zacząć się ukazywać w marcu 1 Cytuj
PiotrekP 1 746 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Zakupiłem ten 1 tom. Kwestię tego czy warto brać to dalej czy nie w pełnej cenie zostawiam każdemu z osobno. Mnie to kusi, bo w sumie fajnie to wygląda w tym formacie i wydaniu- a z Thorgala mam tylko "Żegnaj Aaricio". Wiadomo, że egmontowskie można kupić o wiele taniej, ale chyba jest zainteresowanie skoro wydali to tak szybko po serii testowej. Bo komiksy o Spider-Manie tylko na tym się skończyły. Cytuj
number_nine 1 325 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia (edytowane) Ogólnie jak wam się znudzą te powtarzalne historyjki dobrych chłopców w getrach ścigających złych chłopców w rajtach, to polecam Blast. Chyba pierwszy raz coś wciągnęlo mnie tak mocno, że po 300 stronach odłożyłem z rozsądku, bo szkoda było to cudo zjeść na raz. Foty nie ma, bo pewnie i tak nikogo XD Edytowane 16 stycznia przez number_nine Cytuj
GearsUp 150 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Takie dwa bangery wpadły (w tym DR widzę więcej Spidera w wykonaniu Marco Chechetto) 2 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Trochę przesyt DC mam, także powrót do tytułu który mi bardzo siadł na studiach. A że była promocja i komplet dorwałem za ok 200 złotych to szkoda nie brać 5 Cytuj
Sylvan Wielki 4 555 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Jakby to powiedział Biały Wilk - "zaraza". 6 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Clone saga przez wielu hejtowana, ja mam sentyment bo czytałem za dzieciaka i Scarlet Spider mój ulubiony kostium. W marcu drugi tom, ale czekam na jakieś dobre promo na azylu. Podobaja mi się okładki w tych omnibusach 2 1 Cytuj
GearsUp 150 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Clone Saga jest spoko ale tylko ta część rysowana przez Bagleya. U mnie Thor Straczynskiego zawierający cały event Siege i według wielu najlepsza historia z Daredevilem w Gallery Edition czyli Born Again. Dla mnie jednak niedoścignionym wzorem jest The Man Without Fear z Mega Marvela. 1 Cytuj
HunterX 36 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia A więc tak: Lastmana gorąco polecam bo to złoto , Onizuka spoko chociaż mi tak średnio się dodaje gangster i prawiczek ;), Szumowina momentami hardkorowy, Kowboja i Friday kupiłem za rekomentacją chłopaków z Nightslime (polecam ich podcast!) a Szczyt bogów wziąłem ze względu na tematykę górską (chociaż nazwisko Taniguchiego już powinno styknąć). Dzisiaj State of Play to już nie poczytam ale od jutra jedziemy z koksem 3 Cytuj
Rozi 579 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Zamknąłem całą sagę Knightfall ostatnimi dwoma tomami, oraz kupiłem ten polecany przez @Najtmer zeszyt od Paula Diniego: 4 1 Cytuj
Luqat 966 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Dark night świetna historia. Też kupiłem kilka lat temu z polecenia forumka. Cytuj
HunterX 36 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Ja z kolei kupiłem jakiś czas temu wszystkie pięć tomów Nightfalla, Świetetna historia, podobno -- bo do tej pory nawet jednej strony nie przeczytałem... 1 Cytuj
Rozi 579 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Myśleliście, że dacie mi klauny za Alexa Rossa i ujdzie Wam to na sucho? Niedoczekanie. Sprawdzę to organoleptycznie i jak będzie (pipi)nia, to POWYJAŚNIAM 2 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Było trzeba Marvels wziąć, jego najlepsze dzieło Potwór z bagien z Doom Patrol moje ulubione DC wydane w Polsce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi