Rozi 579 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Tego Potwora wziąłem jeden tom na próbę, zobaczymy, czy siądzie dobrze. Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Ja wszystkie trzy mam ciągle w folii E: No co? Dużo albumów mam w folii, rzuciłem komiksy na rzecz książek jakiś czas temu. Podbiliscie temat, dzięki któremu sięgnął (ściągnąłem folie xD) z Gotham Central. Nie żałuję, bo jest świetne i właśnie lecę z drugim tomem. W folii mam jeszcze - The Puniesher Max od tomu 5 do końca - Spider-man od Todda Mcfarlane - kilka tomów Amerykańskiego Wampira ( ale to chyba sprzedam, bo mi nie siadło) - Bagniaka - Electra Assasins I drugi tom Bekartow z Południa ale brakuje mi reszty. 1 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego pierwszy raz jak zdarzył mi się fuckup z Azylem, i koniec mojej przygody z Agentem Venomem. Dla ludzi którzy chcą coś "innego", czegoś bardzo anty-bohaterskiego to bardzo polecam. 2 Cytuj
Jeez_PS 835 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego @Kalel Fakup? Tez ostatnio z nimi miałem nieciekawą sytuację. Omnibus nowy, nie z oferty ekspozycyjnej, kartki wypadały z komiksu - w ogóle nie były przyklejone. Nie można wymienić bo to jest stan zapewniany przy nowych komiksach 2 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Czaiłem sie na tego Venoma, ale nie mieli w ofercie. Zamowilem jakis Nightwinga ktory byl z wysylka z USA, a na nastpeny dzien sie pojawil Venom -tez z wysylka z USA. Napisalem do nich (albo do niego, bo to chyba jedna osoab ogarnia) ze "hej, taka styuacja ze kupilem komiks wczoraj, i pojawil sie drugi ktory chcialem dzisiaj. Obydwa ida ta sama dostawa - czy mozemy polaczyc zamowienia?". No i facet odpisuje mi ze luz, ze krotka roznica miedzy zamowieniami i zebym tylko dopisal w notce/opisie do Venoma ze pojdzie w paczce z Nightwinigiem - co tez zrobilem. No i przychodzi paczka, Nightwing w srodku, Venoma nie ma. Pisze do typa ze halo, przeciez gadalismy ze w jednej przesylce pojdzie wszystko a typ mi odpisuje "nie, my tak nie wysylamy". I trzeba bylo znowu czekac 2 tygodnie az Venom do nich przyjdzie. 1 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Kontakt z nimi to jest tragedia. Najbardziej mnie wkurza, że po zamówieniu już nie ma aktualizacji, mam kilka preorderow, coś wysyłają i nawet nie wiem czego się spodziewać. No ale nikt nie ma takich cen, amazon drozej, atom to szkoda gadac nawet. 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego no niestety, ta aktualizacja to tragedia. Ale fakt ze maja to mBank Pay to juz duzy sukces xd Cytuj
Jeez_PS 835 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Na atomie obsługa , kontakt super, tylko te ceny , nawet w promocjach -50% i tak mają drożej Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Wybieram niższe ceny, no i osobiście jeszcze nie miałem problemu z azylem a kupuje od lat. Cytuj
PIOTREKN64 608 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego Co do ATOM-u ceny są wysokie, choć teraz maj promocje na ASM omnibus vol. 5 w fajnej cenie W azylu nigdy nie zamawiałem ale ceny mają spoko wiec nie wiem jak jest z obsługa klienta. Ja osobiście kupuje w Direct Market Comics i jestem mega zadowolony. Ceny podobne a czasami niższe niż w azylu (mój wewnętrzny ), jeśli potrzebuje wysłać za jednym zamachem kilka komiksów piszę i nie ma problemu. Co jakiś czas dostaje jakie obecnie maja promocje, właściciel dba o klient Cytuj
GearsUp 150 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego ATOM ma dobre promocje weekendowe ale chyba niewielu o tym wie. Ja mam dodany do ulubionych ten link i co piątek sprawdzam co tam wpadnie, ceny konkurencyjne do tych z Azyla i to grube tomy Omnibusy itp https://www.atomcomics.pl/kategoria/weekendowa-promocja 1 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego 28 minut temu, GearsUp napisał: ATOM ma dobre promocje weekendowe ale chyba niewielu o tym wie. Kiedyś sprawdzałem to same zeszyty, kto kupuje w Polsce zeszyty? A jak się trafiło jakieś zbiorcze to i tak drożej niż azyl 1 Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Dwa nowe tomy i dwa brakujące w kolekcji. 1 Cytuj
PIOTREKN64 608 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Kolejne omnibusy do kolekcji. Sterna już posiadam używanego a że udało się znaleść nówkę w folii z okładką DM to jest. Przymierzałem się do clone sagi ale tak zwlekałem a tu @Shen pisze że za dzieciaka czytał, więc odkurzyłem moją kolekcje tm-semic i nostalgia wzięła górę. Odłożyłem $$$, zaczekałem i akurat była promocja w sklepie gdzie kupuje omnibusy i jest 3 Cytuj
Jeez_PS 835 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Skromnie bo jeden zeszycik z wczoraj, ale on wczoraj miał premierę w USA 3 Cytuj
PiotrekP 1 746 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Właśnie przytargałem z paczkomatu. 5 3 Cytuj
Rozi 579 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Mam nadzieję, że przeczytasz Kozacki run, esencja lat 90., było trochę słabych momentów, ale i tak sztos przeokrutny. Cytuj
PiotrekP 1 746 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego 1 tom już zacząłem, ale trochę z tym wszystkim zejdzie. Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego W dniu 23.02.2024 o 15:03, PiotrekP napisał: Właśnie przytargałem z paczkomatu. Gdzie i za ile taka przyjemność? Cytuj
PiotrekP 1 746 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego @Badus niecałe 10kg. @Hubert249 każdy tom po 130 wysyłka za free- sklep bonito 1 Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego 43 minuty temu, PiotrekP napisał: @Badus niecałe 10kg. @Hubert249 każdy tom po 130 wysyłka za free- sklep bonito Bonito, to mój ulubiony sklep. Dzięki. Cytuj
PiotrekP 1 746 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego @Hubert249 ale przycięli na wysyłce i ledwo z paczkomatu wyciągnąłem bo ta górna blaszka blokowała karton, a było ciasno upchane. Ciekawe jak kiedyś wyślą 7 tomów Ziemi Niczyjej Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Tylko te czarne brzegi i białe napisy jak w Punisher MAX. Na półce wygląda to średnio, niestety. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Bonito brałem jak miałem punkt odbioru pod siłownia ale zamkneli Teraz tylko allegro smart i najtańsza oferta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi