tlas 440 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia 3 godziny temu, LukeSpidey napisał: Gdzie? Za ile? Kiedy? https://mangarden.pl/pl/products/akira-edycja-specjalna-tom-01-12386.html?query_id=1 1 Cytuj
PIOTREKN64 608 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia W tym tyg dołączyło do kolekcji dwa omnibusy. Pierwszy to Spider-Man 2099 vol. 2 oraz chip zdarsky (tu bardziej inwestycja no chyba że zrobią dodruk). Wylicytowany na ebay-u przez przypadek 99 nr spectacular spider-man gdzie pojawia się spot ale to chyba wina tego że za dużo razy oglądałem SM: poprzez multiuniwersum . Jubileuszowy Kaczor musiał być, ponieważ m.in od tego czasopisma zaczęła się moja przygoda z komiksami 6 Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Paczka z gildii i kolejne dwa Thorgale od Hachette. 6 Cytuj
Rozi 641 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Szkoda, że tylko jeszcze trzeci tom będzie w tym roku: 2 Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Skromnie w tym miesiącu. Uwielbiam te epici, powrót do podstawówki i tm semic 3 1 Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Skromne zakupy z tego tygodnia, Marvels i Niebieski w sumie duble, ale mam je z WKKM którą chciałbym opchnąć. 3 Cytuj
Rozi 641 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Miałem zbierać już tylko Ziemię Niczyją, ale inne też się tam gdzieś zmieszcą, hehe: 6 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Miałem to wydanie. Nie będę wam przypominał historii, jak straciłem wszystkie swoje komiksy Tm-Semic ( plus, minus 200 zeszytów) .Ale e weług mnie nowa, okładka ssje bateranga. Tragiczna jest. Cytuj
Rozi 641 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Absolutnie nje. Nowa okładka pokazuje charakter kreski Sale'a Cytuj
Badus 281 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Nowa okładka posysa; starsze wydania miały lepsze. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Dokładnie, stara okładka dużo ciekawsza. Mam gdzieś to stare wydanie w kartonach w piwnicy jeszcze Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Czym różni się ten Marvels od wydania w WKKM? Bo widzę że znacznie więcej stron. Cytuj
Rozi 641 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca MASĄ dodatków. Scenariusze, szkice, artykuły. 1 Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Miałem to kupić lata temu i totalnie zapomniałem. Do soboty. 3 Cytuj
MacLeSkr 31 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca W dniu 6.06.2024 o 23:21, Hubert249 napisał(a): Miałem to wydanie. Nie będę wam przypominał historii, jak straciłem wszystkie swoje komiksy Tm-Semic ( plus, minus 200 zeszytów) .Ale e weług mnie nowa, okładka ssje bateranga. Tragiczna jest. Tylko, że to nie jest ten sam komiks. To co pokazałeś, to "Batman: Nawiedzony Rycerz", który Egmont wydał w 2012 roku. Teraz ten album jest już niedostępny, ale z tego co pamiętam był to pewnego rodzaju prolog do "Długiego Halloween". No i TM-Semic nie wydał tego w całości. Batman - Nawiedzony Rycerz. - Gildia.pl - księgarnia internetowa - komiksy, filmy, książki, muzyka, rpg 1 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 2 godziny temu, MacLeSkr napisał(a): Tylko, że to nie jest ten sam komiks. To co pokazałeś, to "Batman: Nawiedzony Rycerz", który Egmont wydał w 2012 roku. Teraz ten album jest już niedostępny, ale z tego co pamiętam był to pewnego rodzaju prolog do "Długiego Halloween". No i TM-Semic nie wydał tego w całości. Batman - Nawiedzony Rycerz. - Gildia.pl - księgarnia internetowa - komiksy, filmy, książki, muzyka, rpg Serio? Nie miałem pojęcia. Cytuj
dominalien 266 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca Sklep xzone pl dowiózł. Nie było akurat 3 i 4, uzupełnię sobie przy okazji, i tak głównie mi chodziło o to, co się dzieje po serialu. 2 Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca Godzinę temu, dominalien napisał(a): Sklep xzone pl dowiózł. Nie było akurat 3 i 4, uzupełnię sobie przy okazji, i tak głównie mi chodziło o to, co się dzieje po serialu. polskie wydanie nie wychodzi taniej? Cytuj
dominalien 266 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca (edytowane) Może wychodzi, nie chcę polskiego. Poza tym ostatni tom po polsku to 5, czyli przed końcem serialu jeszcze. Edit: a nie, już 6 jest, nadal przed końcem serialu. @Shen czemu smuteczek? Edytowane 12 czerwca przez dominalien 1 Cytuj
PIOTREKN64 608 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Amazone dość szybko się wyrobił z przesyłką i jest „życie i czasy sknerusa mckwacza”. Pierwsze co się rzuca w oczy to „jakie to bydle” całość zapakowana w karton z nadrukiem na plus. Po otwarciu pudełka mamy komiks w obwolucie z monetą, a po wyciągnięciu danie główne. Komiks jest cały w złotej farbie z przetłoczeniami do tego materiałowy grzbiet. Bardzo solidne i duże wydanie. Polska edycja „żicsm” wygląda przy tym jak ubogi krewny, a dlaczego tak pisze? Ponieważ używki kosztują nawet 800 zł co uważam grubą przesadą ale mamy wolny rynek. 2 2 1 Cytuj
Badus 281 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Śliczne. To zawiera wszystkie komiksy czy coś wyleciało? Cytuj
GearsUp 274 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Wgląd w pierwszy tom Omnibusa Spiderka z czasów TM-Semic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi