Opublikowano 12 kwietnia 202412 kwi 3 godziny temu, LukeSpidey napisał: Gdzie? Za ile? Kiedy? https://mangarden.pl/pl/products/akira-edycja-specjalna-tom-01-12386.html?query_id=1
Opublikowano 13 kwietnia 202413 kwi W tym tyg dołączyło do kolekcji dwa omnibusy. Pierwszy to Spider-Man 2099 vol. 2 oraz chip zdarsky (tu bardziej inwestycja no chyba że zrobią dodruk). Wylicytowany na ebay-u przez przypadek 99 nr spectacular spider-man gdzie pojawia się spot ale to chyba wina tego że za dużo razy oglądałem SM: poprzez multiuniwersum . Jubileuszowy Kaczor musiał być, ponieważ m.in od tego czasopisma zaczęła się moja przygoda z komiksami
Opublikowano 7 maja 20247 maj Skromnie w tym miesiącu. Uwielbiam te epici, powrót do podstawówki i tm semic
Opublikowano 28 maja 202428 maj Skromne zakupy z tego tygodnia, Marvels i Niebieski w sumie duble, ale mam je z WKKM którą chciałbym opchnąć.
Opublikowano 6 czerwca 20246 cze Miałem zbierać już tylko Ziemię Niczyją, ale inne też się tam gdzieś zmieszcą, hehe:
Opublikowano 6 czerwca 20246 cze Miałem to wydanie. Nie będę wam przypominał historii, jak straciłem wszystkie swoje komiksy Tm-Semic ( plus, minus 200 zeszytów) .Ale e weług mnie nowa, okładka ssje bateranga. Tragiczna jest.
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Dokładnie, stara okładka dużo ciekawsza. Mam gdzieś to stare wydanie w kartonach w piwnicy jeszcze
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Czym różni się ten Marvels od wydania w WKKM? Bo widzę że znacznie więcej stron.
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze W dniu 6.06.2024 o 23:21, Hubert249 napisał(a): Miałem to wydanie. Nie będę wam przypominał historii, jak straciłem wszystkie swoje komiksy Tm-Semic ( plus, minus 200 zeszytów) .Ale e weług mnie nowa, okładka ssje bateranga. Tragiczna jest. Tylko, że to nie jest ten sam komiks. To co pokazałeś, to "Batman: Nawiedzony Rycerz", który Egmont wydał w 2012 roku. Teraz ten album jest już niedostępny, ale z tego co pamiętam był to pewnego rodzaju prolog do "Długiego Halloween". No i TM-Semic nie wydał tego w całości. Batman - Nawiedzony Rycerz. - Gildia.pl - księgarnia internetowa - komiksy, filmy, książki, muzyka, rpg
Opublikowano 10 czerwca 202410 cze 2 godziny temu, MacLeSkr napisał(a): Tylko, że to nie jest ten sam komiks. To co pokazałeś, to "Batman: Nawiedzony Rycerz", który Egmont wydał w 2012 roku. Teraz ten album jest już niedostępny, ale z tego co pamiętam był to pewnego rodzaju prolog do "Długiego Halloween". No i TM-Semic nie wydał tego w całości. Batman - Nawiedzony Rycerz. - Gildia.pl - księgarnia internetowa - komiksy, filmy, książki, muzyka, rpg Serio? Nie miałem pojęcia.
Opublikowano 12 czerwca 202412 cze Sklep xzone pl dowiózł. Nie było akurat 3 i 4, uzupełnię sobie przy okazji, i tak głównie mi chodziło o to, co się dzieje po serialu.
Opublikowano 12 czerwca 202412 cze Godzinę temu, dominalien napisał(a): Sklep xzone pl dowiózł. Nie było akurat 3 i 4, uzupełnię sobie przy okazji, i tak głównie mi chodziło o to, co się dzieje po serialu. polskie wydanie nie wychodzi taniej?
Opublikowano 12 czerwca 202412 cze Może wychodzi, nie chcę polskiego. Poza tym ostatni tom po polsku to 5, czyli przed końcem serialu jeszcze. Edit: a nie, już 6 jest, nadal przed końcem serialu. @Shen czemu smuteczek? Edytowane 12 czerwca 202412 cze przez dominalien
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze Amazone dość szybko się wyrobił z przesyłką i jest „życie i czasy sknerusa mckwacza”. Pierwsze co się rzuca w oczy to „jakie to bydle” całość zapakowana w karton z nadrukiem na plus. Po otwarciu pudełka mamy komiks w obwolucie z monetą, a po wyciągnięciu danie główne. Komiks jest cały w złotej farbie z przetłoczeniami do tego materiałowy grzbiet. Bardzo solidne i duże wydanie. Polska edycja „żicsm” wygląda przy tym jak ubogi krewny, a dlaczego tak pisze? Ponieważ używki kosztują nawet 800 zł co uważam grubą przesadą ale mamy wolny rynek.