XM. 10 887 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Straszne gówno, ja 2 zmęczyłem i wysiadłem. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Niestety potwierdzam, że kupa. Kupiłem pierwszy tom od Egmontu i miałem dosyć. Nawet nikt tu za bardzo nie chciał odkupić 1 Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września To podobno bardziej taki guilty pleasure, mam w Absolutach ale też jeszcze nie przysiadłem Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Raczej guilty guilty, bo ja tam żadnego pleasure nie miałem Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Wczoraj wpadło vol 1. Liczę że w 2025 dostaniemy omnibusy kolejnego runu po Snyderze czyli serie Batman Toma Kinga. 3 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Zakupy z ostatnich dni. Zaczne chyba od Predatora, sentyment mam, kupowało się w gimnazjum razem z komiksami o Obcym. Szkoda, ze drugiego tomu nie udało się przycebulic w tej cenie. 4 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października W dniu 2.10.2024 o 11:47, Jeez_PS napisał(a): Wczoraj wpadło vol 1. Liczę że w 2025 dostaniemy omnibusy kolejnego runu po Snyderze czyli serie Batman Toma Kinga. Skąd? Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października @LukeSpidey azylkomiksu, bez promo, nabyte przed ostatnią podwyżką wszystkich cen u nich. 1 Cytuj
mcp 2 013 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Kupiłem zachęcony waszymi opiniami i nieco z sentymentu, bo z Batmana tm-semic pamiętam właśnie tylko upadek nietoperza, a właściwie wybrane jego części. Prolog jest lekko mdły. Gacek na venomie i geneza Bane'a i Azraela były ok, ale cała reszta to szybkie przekartkowywanie. Mięso jest dopiero w drugim tomie, Bruce staje się coraz większym wrakiem żeby w końcu dostać w finale największy wpier.dol. W tym samym tomie zmieściła się też zemsta Azbata więc ideolo, zamknięta historia. Za guwniaka najbardziej w pamięci utkwiła mi okładka z Batmanem i tym małym psycholem generałem więc fajnie było sobie przypomnieć te kadry. No i zaskoczenie ile faktycznie czerpał z komiksu Nolan przy Dark Knight Rises. Na razie odpuszczam kolejne tomy, może teraz śmierć supka sobie przypomnę 1 1 Cytuj
Nonname 73 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października (edytowane) @mcpDo końca dnia jest bardzo dobra cena na Śmierć Superman - przy wyborze dostawy do paczkomatu Pocztexu - dostawa jest za darmo: https://allegro.pl/oferta/smierc-supermana-superman-tom-1-opracowanie-zbiorowe-16310662667?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=4228af12-0d9b-4f85-8de3-64cb466f7c3d&utm_content=5a64619c37b7# Edytowane 13 października przez Nonname 1 Cytuj
Rozi 603 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października No nie mogłem przejść obok Komiksy z lat 90. > wszystko 7 Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Pierwszy pakiet z promo w końcu przyszedł. Infinite Crisis w końcu przeczytam w całości, Tomasiego Detective Comics nie czytałem ale lubię jego wszystkie inne serie, a Aquamanod GJ kiedyś zacząłem, pierwsze dwa zeszyty i były rewelacyjnie. 5 Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Jeżeli w pierwszej połowie lat '90 mieliście jakieś Supermany wydane przez semica to jest duże prawdopodobieństwo że te zeszyty wchodzą w skład tego wydania. Okres przed Panic in the Sky i po pierwszych zeszytach Byrna. Na razie przejrzałem tylko i ciekawe jak kadry z komiksów się pamięta dokładnie po ponad 30 latach 4 Cytuj
GearsUp 192 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 4 godziny temu, Jeez_PS napisał(a): Jeżeli w pierwszej połowie lat '90 mieliście jakieś Supermany wydane przez semica to jest duże prawdopodobieństwo że te zeszyty wchodzą w skład tego wydania. Okres przed Panic in the Sky i po pierwszych zeszytach Byrna. Na razie przejrzałem tylko i ciekawe jak kadry z komiksów się pamięta dokładnie po ponad 30 latach To ma w sobie numery Panic in the Sky? Miałem jeden zeszyt z tego crossa i zawsze chciałem poznać całość za gówniaka Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 16 minut temu, GearsUp napisał(a): To ma w sobie numery Panic in the Sky? Miałem jeden zeszyt z tego crossa i zawsze chciałem poznać całość za gówniaka Nie ma. Panic in the Sky zaczyna się dosłownie w kolejnych zeszytach które będą w triangle era omnibus vol 2 kiedy tam wyjdzie. 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października W dniu 28.10.2024 o 09:10, Jeez_PS napisał(a): Jeżeli w pierwszej połowie lat '90 mieliście jakieś Supermany wydane przez semica to jest duże prawdopodobieństwo że te zeszyty wchodzą w skład tego wydania. Okres przed Panic in the Sky i po pierwszych zeszytach Byrna. Na razie przejrzałem tylko i ciekawe jak kadry z komiksów się pamięta dokładnie po ponad 30 latach Standardowe pytania: Gdzie kupiłeś i za ile? Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października 12 minut temu, LukeSpidey napisał(a): Standardowe pytania: Gdzie kupiłeś i za ile? Azylkomiksu, 312 plus wysyłka. To będzie mój ulubiony omnibus, warto. Juz się czaję na Supermen Exile omnibus też z tamtego okresu. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października (edytowane) 8 godzin temu, Jeez_PS napisał(a): Azylkomiksu, 312 plus wysyłka. Zamówiłem. Uwielbiam, jak tu wrzucasz swoje zakupy, bo momentalnie pozycje te lądują też u mnie w kolekcji. Edytowane 29 października przez LukeSpidey Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października 11 godzin temu, LukeSpidey napisał(a): Zamówiłem. Uwielbiam, jak tu wrzucasz swoje zakupy, bo momentalnie pozycje te lądują też u mnie w kolekcji. Oj nie zawiedziesz się. Zdecydowanie będę polecał ten omnibus z Supermanem. Kolejne omniaki już idą, so stay tuned 2 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października @Rozi i reszta. Które Batmany są must have i GOTY? Dawno nie kupiłem żadnego komiksu, może bym napisał list do Świętego więtego Mikołaja? Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października 6 godzin temu, Hubert249 napisał(a): @Rozi i reszta. Które Batmany są must have i GOTY? Dawno nie kupiłem żadnego komiksu, może bym napisał list do Świętego więtego Mikołaja? Mroczny Rycerz Powraca, Batman: Year One, Batman: Zabójczy Żart, Batman: Długie Haloween. Najlepsze. Klasyczne. Super na początek. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi