Rozi 611 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października 6 godzin temu, Hubert249 napisał(a): @Rozi i reszta. Które Batmany są must have i GOTY? Dawno nie kupiłem żadnego komiksu, może bym napisał list do Świętego więtego Mikołaja? Tak jak Jeez pisze. A jak jeden komiks, no to Year One. 1 Cytuj
Jeez_PS 860 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października 47 minut temu, Rozi napisał(a): Tak jak Jeez pisze. A jak jeden komiks, no to Year One. Potwierdzam. 1 Cytuj
Hubert249 4 282 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Dzięki chłopaki, ale aż takim noobem nie jestem xD Swoją drogą coś się stało z okładka Cytuj
Rozi 611 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października No to co nas kłamiesz https://www.swiatksiazki.pl/elseworlds-batman-vol-2-7363467-ksiazka.html To bierz. 1 Cytuj
Hubert249 4 282 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada 15 godzin temu, Rozi napisał(a): No to co nas kłamiesz https://www.swiatksiazki.pl/elseworlds-batman-vol-2-7363467-ksiazka.html To bierz. O kurde. Dla samej okładki zamawiam. Pamiętam tę grafikę z komiksów TM-Semic. Nie wiem czy to ta sama, ale jest fantastyczna. Cytuj
Farmer 3 277 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Lubię styl Jonesa i jego długie uszy Gacka ale jakoś mam zawsze bekę z tej akurat okładki. A wszystko przez tą przepakowaną nogę. Okładka że śmierci eSa też meh. Za to klasykę w formie krwawego loga na czarnym tle powiesiłbym w zaszczytnym miejscu Cytuj
PiotrekP 1 819 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Większa paczka z egmontu dopiero w grudniu pewnie, więc tylko 2 ostatnie przesyłki z Thorgalami od Hachette. 3 Cytuj
Jeez_PS 860 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Tu nie ma co pisać, zbiór wymarzonych team upów i starć dwóch największych wydawców. W latach '90 czytałem na stronach klubowych o tych cross owerach - głównie to one-shoty, w końcu będzie mi dane to przeczytać. W dzisiejszych czasach jak disney posiada ip marvel to nie ma co liczyć na takie kolaboracje już. To cud że DC w ogóle to wydało. 3 Cytuj
Badus 276 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada To same Amalgamy czy jeszcze jakieś historie? Cytuj
Jeez_PS 860 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Godzinę temu, Badus napisał(a): To same Amalgamy czy jeszcze jakieś historie? Omnibus Amalgam wyjdzie w styczniu, to są inne historie. Cytuj
PiotrekP 1 819 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Miało być w grudniowej paczce, ale jest teraz. 6 Cytuj
Jeez_PS 860 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada W końcu mamy epic collectin w DC! Nowa linia wydawnicza DC finest, do ideału brakuje mi tylko twardej oprawy, takie rzeczy to tylko w polskich wydaniach - oby. Mój pierwszy absolute - padło na Multiversity Morrisona - jakie to wielkie, plus slipcase. Broń X od egmontu jest trochę większe jednak. Do tego kolejny uznany run z new 52, tym razem Wonder Woman i drobnica zeszytowa. 4 Cytuj
Luqat 970 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Mam pytanie odnośnie zakupów na Azylu. Nie pamiętam, żebym u nich kupował (chyba, że dawno temu), a chcę nabyć kilka ostatnich tomów Żywych Trupów, które u nas pewnie nigdy nie wyjdą W każdym razie, jak to jest ze stanem komiksów? Czy ktoś z Was miał jakieś problemy ze stanem czy raczej wszystko było w porządku? Pytam, bo są one opisane jako "nowy z defektami (dobry)". Rozumiem, że nie mam się za bardzo czego obawiać, i że nie będą jak "wyjęte psu z pyska"? Jakieś drobne wady nie będą mi przeszkadzały, a chciałem przed zakupem poznać ewentualne opinie. Dzięki z góry Cytuj
Jeez_PS 860 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada 34 minuty temu, Luqat napisał(a): Mam pytanie odnośnie zakupów na Azylu. Nie pamiętam, żebym u nich kupował (chyba, że dawno temu), a chcę nabyć kilka ostatnich tomów Żywych Trupów, które u nas pewnie nigdy nie wyjdą W każdym razie, jak to jest ze stanem komiksów? Czy ktoś z Was miał jakieś problemy ze stanem czy raczej wszystko było w porządku? Pytam, bo są one opisane jako "nowy z defektami (dobry)". Rozumiem, że nie mam się za bardzo czego obawiać, i że nie będą jak "wyjęte psu z pyska"? Jakieś drobne wady nie będą mi przeszkadzały, a chciałem przed zakupem poznać ewentualne opinie. Dzięki z góry Kupuje regularnie od zeszytów po omnibusy, wszystko idealny stan. Nie ważne czy oferta ekspozycyjna czy nie. Raz w omnibusie miałem sytuacje że strony się od grzbietu odklejały ale sprzedawca nie mógł o tym wiedzieć bo komiks był oryginalnie zafoliowany. Wtedy po prostu zrobiłem zwrot bez podania przyczyny i kupiłem jeszcze raz. 1 Cytuj
Suavek 4 747 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada Nie chciałem spamować w temacie Dragon Balla, bo niezbyt to na temat, ale wpadła mi w oko taka cegiełka. Jako fan oryginalnego DB i "toaletowego" humoru Akiry Toriyamy się skusiłem. Tomik zawiera sporo pomniejszych/krótszych komiksów autora wydanych na przestrzeni lat, w tym prekursor DB - Dragon Boy. Fajne wydanie, twarda oprawa bez obwoluty, ponad 600 stron, format zbliżony do wydawanego obecnie u nas DB Full Color. 5 1 Cytuj
PiotrekP 1 819 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Kolejne 2 tomy Thorgala. Oni to co 3 tygodnie wysyłają, zamiast co miesiąc 2 Cytuj
Rudiok 3 375 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Ta kolekcja Thorgala to jedna z lepszych kolekcji jakie wyszły. Wydane to jest genialnie, plus materiały dodatkowe no i faktycznie jakoś szybko ją wysyłają. Już nawet przebolałem literówkę na tylnej stronie w liście numerów 1 Cytuj
PiotrekP 1 819 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Nawet grafiki są inne niż w poprzedniej wersji tej kolekcji. Niektórzy twierdzili, że będą dawać to samo, tylko trochę większe. Cytuj
Rozi 611 Opublikowano piątek o 16:39 Opublikowano piątek o 16:39 Klasyczki boże Jeszcze od szanownego Pana Moore'a muszę dorwać "From Hell", będzie polski dodruk w przyszłym roku. 5 Cytuj
PiotrekP 1 819 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Ostatnia paczka w tym roku 3 Cytuj
Jeez_PS 860 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 50 minut temu, PiotrekP napisał(a): Ostatnia paczka w tym roku Jak ten spider/deadpool? Dobrze się to czyta? U mnie póki co taki grudzień: 2 Cytuj
PiotrekP 1 819 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu @Jeez_PS 2godziny temu z paczkomatu przytargałem. Czytał będę dopiero później. Cytuj
XM. 10 936 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 5 godzin temu, PiotrekP napisał(a): Ostatnia paczka w tym roku Daj znać czy wiedźmin takie samo gówno obesrane jak wszytskie inne tomy prócz pierwszego Cytuj
PiotrekP 1 819 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu @XM. Dla mnie taki był tylko 3 tom. Ale jak 6 tomów cię nie przekonało, to ten na 99.9% też tego nie zrobi. Cytuj
XM. 10 936 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Pierwszy był bardzo dobry, reszta chujowa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi