Lipa 522 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia U mnie weszło, jeden z lepszych w roku w którym wyszedł. 2023?Polecam mocno Cytuj
PIOTREKN64 619 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 8 godzin temu, MacLeSkr napisał(a): Panie, a te kompleciki to na sprzedaż będą. Bo jeden bym przygarnął Przykro mi ale nie są na sprzedaż 1 Cytuj
GearsUp 451 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia Coraz dziwniejsze te Absoluty od DC 3 Cytuj
Shen 10 198 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Nadrabianie zaległości, poza Spider manem niewiele rzeczy kupuje, ale komiksowy Blade Runner mocno mi podpasował. 5 Cytuj
Suavek 4 972 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego U mnie monotonnie. Aczkolwiek jutro powinien przyjść inny, dość spontaniczny zakup. Obecna kolekcja: Nie wiem tylko, jak to poukładać. Problemy pierwszego świata... 2 Cytuj
Shen 10 198 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Dotarła jeszcze mała paczka z azylu. Czytam skany Ultimate na biężąco, imo najlepszy run Spider mana od lat, wiec kupiłem do kolekcji. Polecam. 4 Cytuj
Suavek 4 972 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Do mnie też dotarł wspomniany spontaniczny zakup. "Luźne" przeglądanie Azylu Komiksu nie jest dobrym pomysłem. Nie śledzę i w sumie nie mam zamiaru zagłębiać się w żadne Transformersy, stare czy nowe, ale miałem ochotę na jakieś zamknięte (choćby częściowo) historyjki i tak się zebrało trochę w koszyku. Generalnie Transformers, to były obok Kaczora Donalda najliczniejsze u mnie komiksy za dzieciaka. Nie oczekuję tu głębi, ale na robociki chętnie popatrzę. Zakładałem jednak, że Autocracy będzie trochę grubszy, jak przeczytałem, że to zbiór 12 "zeszytów". War Within to zdaje się jeszcze czasy Dreamwave, ale może być fajny. Dużo koloru, jak na Cybertron, i ogólnie fajne wydanie. Spotlight były kluczowym zakupem, bo to właśnie takie pomniejsze, zamknięte historyjki skupione na konkretnych postaciach. Szkoda jedynie, że okładki tych Omnibusów okropne. Przy okazji, jakim klejem najbezpieczniej podkleić okładkę? Bo niestety jeden z Omnibusów na dzień dobry się zaczął rozklejać na grzbiecie. Zwykły introligatorski? 2 Cytuj
Shen 10 198 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego 1 godzinę temu, Suavek napisał(a): Nie śledzę i w sumie nie mam zamiaru zagłębiać się w żadne Transformersy, stare czy nowe, ale miałem ochotę na jakieś zamknięte (choćby częściowo) historyjki i tak się zebrało trochę w koszyku. Generalnie Transformers, to były obok Kaczora Donalda najliczniejsze u mnie komiksy za dzieciaka. Nie oczekuję tu głębi, ale na robociki chętnie popatrzę. Zakładałem jednak, że Autocracy będzie trochę grubszy, jak przeczytałem, że to zbiór 12 "zeszytów". Ta nowa seria co zaczeła w Polsce wychodzić jest całkiem spoko, reboot i tzw energon universe razem z GI Joe. Musze zamówić drugi tom. Z GI Joe mam Cobra Commandera, zmienili orogin trochę i poszli ścieżką filmu kinowego, który był niekanoniczny względem serialu i komiksów. Cobra La i te sprawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi