Skocz do zawartości

Wasze komiksy

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie monotonnie. Aczkolwiek jutro powinien przyjść inny, dość spontaniczny zakup.

1.thumb.jpg.699a1ce17f00bc6cc15120f1adf0de89.jpg

Obecna kolekcja:

2.thumb.jpg.7c4aafbfb60bf4d718a508f49d8aedf0.jpg

Nie wiem tylko, jak to poukładać. Problemy pierwszego świata...

• Plusik 2
Opublikowano

Dotarła jeszcze mała paczka z azylu. Czytam skany Ultimate na biężąco, imo najlepszy run Spider mana od lat, wiec kupiłem do kolekcji. Polecam.

20250212_161850.thumb.jpg.a9fd05b6e5aa73378f7ab97516418993.jpg

• Plusik 4
Opublikowano

Do mnie też dotarł wspomniany spontaniczny zakup. "Luźne" przeglądanie Azylu Komiksu nie jest dobrym pomysłem.

tf.thumb.jpg.730cf3cb2a2f79bec14ae90249e8c5b6.jpg

Nie śledzę i w sumie nie mam zamiaru zagłębiać się w żadne Transformersy, stare czy nowe, ale miałem ochotę na jakieś zamknięte (choćby częściowo) historyjki i tak się zebrało trochę w koszyku. Generalnie Transformers, to były obok Kaczora Donalda najliczniejsze u mnie komiksy za dzieciaka. Nie oczekuję tu głębi, ale na robociki chętnie popatrzę.

Zakładałem jednak, że Autocracy będzie trochę grubszy, jak przeczytałem, że to zbiór 12 "zeszytów".

War Within to zdaje się jeszcze czasy Dreamwave, ale może być fajny. Dużo koloru, jak na Cybertron, i ogólnie fajne wydanie.

Spotlight były kluczowym zakupem, bo to właśnie takie pomniejsze, zamknięte historyjki skupione na konkretnych postaciach. Szkoda jedynie, że okładki tych Omnibusów okropne.

Przy okazji, jakim klejem najbezpieczniej podkleić okładkę? Bo niestety jeden z Omnibusów na dzień dobry się zaczął rozklejać na grzbiecie. Zwykły introligatorski?

• Plusik 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Suavek napisał(a):

Nie śledzę i w sumie nie mam zamiaru zagłębiać się w żadne Transformersy, stare czy nowe, ale miałem ochotę na jakieś zamknięte (choćby częściowo) historyjki i tak się zebrało trochę w koszyku. Generalnie Transformers, to były obok Kaczora Donalda najliczniejsze u mnie komiksy za dzieciaka. Nie oczekuję tu głębi, ale na robociki chętnie popatrzę.

Zakładałem jednak, że Autocracy będzie trochę grubszy, jak przeczytałem, że to zbiór 12 "zeszytów".

Ta nowa seria co zaczeła w Polsce wychodzić jest całkiem spoko, reboot i tzw energon universe razem z GI Joe. Musze zamówić drugi tom.

Przechwytywanie.JPG.08e98a90d48dcf0723eb59ce9bcf98a9.JPG

Z GI Joe mam Cobra Commandera, zmienili orogin trochę i poszli ścieżką filmu kinowego, który był niekanoniczny względem serialu i komiksów. Cobra La i te sprawy

Przechwytywanie.thumb.JPG.e4852ea2dafa31788327a462051db0de.JPG