Skocz do zawartości

Wasze komiksy

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 14.03.2025 o 13:21, kendzikk napisał(a):

Do mnie też dotarły dwie cegiełki :D

20250314_131459.jpg

Panie to już są białe kruki. Mi miał odłożyć ziomek że Studia Lain, niby w tym tygodniu wyśle. Bo na premiere nie miałem już w budżecie 4 stówek.

Edytowane przez GSPdibbler

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 333,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen.   A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem re

• kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne

• O tak, Alfy były fajne. Szkoda, że wyszło stosunkowo niewiele numerów. No ale to taki komiks środka - ni to dla dzieci, ni dla dorosłych.   Tymczasem ciąg dalszy porządków na półkach:       Jak

Opublikowano

Jeszcze dopadnę tom pierwszy i mogę zacząć czytać. Podobno top rzecz z tego co Johns napisał.

IMG_20250405_114021.jpg

IMG_20250405_114045.jpg

Opublikowano
W dniu 13.01.2025 o 10:25, Sylvan Wielki napisał(a):

Ostatnio skromnie, ale wpadł Kijanu: :drag:

Dm4O84b.jpeg

Warto? Są w PL? Jeśli tak to ile tomów?

Opublikowano
W dniu 11.04.2025 o 16:52, PiotrekP napisał(a):

Poza kolejnymi dwoma Thorgalami, tylko te dwa, bo w czerwcu większa paczka.

20250411_164829.jpg

Ten run w Daredevilu planuje kupic w omnibusach, podobno rewelacja, a scenariusz do rocka pisze sam bruce campbell diablo