Opublikowano 1 kwietnia1 kwi W dniu 14.03.2025 o 13:21, kendzikk napisał(a): Do mnie też dotarły dwie cegiełki Panie to już są białe kruki. Mi miał odłożyć ziomek że Studia Lain, niby w tym tygodniu wyśle. Bo na premiere nie miałem już w budżecie 4 stówek. Edytowane 1 kwietnia1 kwi przez GSPdibbler
Opublikowano 5 kwietnia5 kwi Jeszcze dopadnę tom pierwszy i mogę zacząć czytać. Podobno top rzecz z tego co Johns napisał.
Opublikowano 11 kwietnia11 kwi Poza kolejnymi dwoma Thorgalami, tylko te dwa, bo w czerwcu większa paczka.
Opublikowano 12 kwietnia12 kwi W dniu 13.01.2025 o 10:25, Sylvan Wielki napisał(a):Ostatnio skromnie, ale wpadł Kijanu: Warto? Są w PL? Jeśli tak to ile tomów?
Opublikowano 12 kwietnia12 kwi @II KoBik II tutaj jest 1 tom po polsku, więcej chyba nie ma póki co.Chyba sam zaraz zamówię. https://tantis.pl/brzrkr-p3571448?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_medium=css&utm_campaign=TantisCSS3&cd=11173934823&ad=107837929165&kd=&gad_source=1
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi W dniu 11.04.2025 o 16:52, PiotrekP napisał(a):Poza kolejnymi dwoma Thorgalami, tylko te dwa, bo w czerwcu większa paczka.Ten run w Daredevilu planuje kupic w omnibusach, podobno rewelacja, a scenariusz do rocka pisze sam bruce campbell
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Moja skromna kolekcja na razie w fazie zastoju na czas dłużej nieokreślony Te komiksy, na których mi zależało najbardziej już mam, więc teraz tylko pozostaje ew. dozbieranie brakujących tomów; po Knightfall ruszyć z Ziemią Niczyją, w maju dokupić Catwoman Loeba i Sale’a, i czekać na dodruk trzeciego tomu Daredevila od Bendisa.Od Roku Pierwszego zaczęła się pasja i do tej pory jest to chyba mój ulubiony Gacek. Zaraz za nim Długie Halloween/Mroczne Zwycięstwo/Trybunał Sów.Kilka omnibusów, z czego trzy ostatnie dla mnie najważniejsze. Historia o Trybunale Sów jest na tyle genialna, że obowiązkiem było zaopatrzeć się w cały run Snydera i Capullo. Wciąż próbuje zmęczyć piąty tom Knightfall i jak czas i portfel pozwolą, to ruszę z kontynuacją serii + czwarty tom Gotham Central to mus. Świetna seria kryminalna.Kilka najbardziej znanych komiksów Ross’a, na czele z Kingdom Come, które jest również w mojej topce. Strażnicy obowiązkowo, a gdzieś w szufladzie leży wydanie Absolute Egmontu. Nie mieści się na półce Marvel to nie moja bajka, przeczytałem wiele innych komiksów, ale tylko Punisher i Daredevil trafiły w mój gust. I zostały.Tu już misz masz, ułożone bez ładu i składu, bo i zajawka mniejsza na zbieranie, ale czekam aż odżyje i przy okazji większy regał wleci
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Cudowna kolekcja, zaatakuj też Swamp Thing Sagę od Moore'a, arcydzieło komiksu.
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Dzięki za dobre słowo Czytałem swojego czasu pierwszy tom i byłem pod dużym wrażeniem, więc na pewno skompletuję kiedyś całość. Niestety były to czasy, kiedy kupowałem komiks, sprzedawałem, żeby kupić kolejny itp. Niekiedy kusiło żeby wrócić do tego co sprzedałem i nakład się wyczerpał… Od tamtej pory trzymam wszystko, do czego wiem, że będę wracał.