Opublikowano 30 czerwca 20168 l Zamówienie poszło prawie miesiąc temu więc rozpakowując nawet nie pamiętałem co dokładnie wybrałem. Polecam taki styl bycia - jak prezenty od samego siebie.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Duży plus za Mausa, też ma zamiar to kiedyś kupić. Ja wczoraj zamówienie zrobiłem i przyjdzie pod koniec sierpnia dopiero, ale i tak będę wiedział co zamawiałem ^_^
Opublikowano 17 lipca 20168 l Nameless. Nowe i podobno dobre, paczuszka z Amazona przyszła przed chwilą, więc jeszcze w filii. Ale zostanie w niej aż skończę Supermana, czyli gdzieś do 18 Dostawa z czwartku. tutaj klasyk nad klasykami. Została mi jeszcze 1/3 do końca. Czyta się wybornie, bo dochodzi jeszcze sentyment z czasów podstawówki. Całość podkreśla najujowszy papier w dziejach. Chyba ten sam na którym drukowane było komiksy pod szyldem TM-Semic. Wszystko co do tej pory kupiłem od DC, było na pięknym i pachnącym kredowym. Superman jest na toaletowym. No nie wiem co tak słabo. Kupiłem również Outcast . Nie popełnię tego samego błędu co z TWD i zacznę od pierwowzoru, mam nadzieję,że się nie zawiodę. te okładki
Opublikowano 17 lipca 20168 l Serial jest kozak, daj znac jak komiks Outcast bo tez mam w planach kupic.
Opublikowano 17 lipca 20168 l Jasne vol 1 ma 152 strony, ale tekstu tam mało a kadry są duże, więc pewnie pęknie jutro po pracy.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Serial jest kozak, daj znac jak komiks Outcast bo tez mam w planach kupic. Możesz sobie ściągnąć na próbę ze dwa zeszyty z grupy cfc. Po jakiś sześciu zeszytach mogę powiedzieć ze serial lepszy niż papierowa wersja. Jest ciekawiej poprowadzony i ma jeden wątek więcej póki co. Komiks oczywiście warto też czytać i porównać z serialem.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Nameless. Nowe i podobno dobre, paczuszka z Amazona przyszła przed chwilą, więc jeszcze w filii. Ale zostanie w niej aż skończę Supermana, czyli gdzieś do 18 Dostawa z czwartku. tutaj klasyk nad klasykami. Została mi jeszcze 1/3 do końca. Czyta się wybornie, bo dochodzi jeszcze sentyment z czasów podstawówki. Całość podkreśla najujowszy papier w dziejach. Chyba ten sam na którym drukowane było komiksy pod szyldem TM-Semic. Wszystko co do tej pory kupiłem od DC, było na pięknym i pachnącym kredowym. Superman jest na toaletowym. No nie wiem co tak słabo. Kupiłem również Outcast . Nie popełnię tego samego błędu co z TWD i zacznę od pierwowzoru, mam nadzieję,że się nie zawiodę. te okładki Ten Nameless i Śmierć Supermana to skąd? Pamiętam jak za Śmiercią latałem do kiosków co miesiąc. Co to były za piękne czasy.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Brytyjski Amazon. Tam jest wszystko co chcesz, oczywiście w oryginale. To printy z USA i Canady z okladkowymi cenami w dolcach. W ofercie jest tona klasyki w zbiorczych wydaniach. Jest nawet 1000 stronicowy omnibus Śmierci Supermana. Również biegałem po komiksy tm samic, pamiętam ostatnią okładkę Supermana. Krwawiace S na czarnym tle i to, że numer miał mało stron jak na polskie wydania. Edytowane 18 lipca 20168 l przez chris85
Opublikowano 18 lipca 20168 l Też mam na liście zakupów. Aczkolwiek wcześniej chcę kupić pierwszą część zbiorczych wydań Spawna, plus jakiś omnibus. Może Gotham Central.
Opublikowano 18 lipca 20168 l co do komiksow to najtaniej jest zazwyczaj na bookdepository i wysylka darmowa.
Opublikowano 24 lipca 20168 l Sorry za offtop, ale jestem w Polsce i chciałem kupić kilka komiksów, gdzie najtaniej z szybką wysyłka?
Opublikowano 25 lipca 20168 l Ja polecam aros.pl. zamawiam tam od dwóch lat i nigdy nie było problemów z wysyłką
Opublikowano 25 lipca 20168 l Komiksy? Raczej Aros niż Nieprzeczytane.pl - w tym drugim bezpieczniej książki kupować. Chociaż ostatnio zaczęli lepiej pakować wszystko - może i przy komiksach też lepiej będzie.
Opublikowano 25 lipca 20168 l zamawiam zarówno w aros jak i nieprzeczytane, do tej pory nie było żadnych problemów. Warto też sprawdzić bonito.pl
Opublikowano 25 lipca 20168 l Ja kupuję w zasadzie tylko na nieprzeczytane ze względu na najniższe ceny i różne możliwości wysyłki - ja preferuję odbiór osobisty na poczcie. Szybko przychodzi i jeszcze nie miałem żadnych przypadków pogiętych rogów czy innych uszkodzeń -wszystko zapakowane w grubą tekturę. Teraz jeszcze mają komiksy Muchy, więc coraz większy wybór, chociaż bez porównania do Gildii. No, ale tam biorę jeśli czegoś nie ma na nieprzeczytane. Edytowane 25 lipca 20168 l przez Luqat
Opublikowano 30 lipca 20168 l Chris85 ten Outcast ma jakies dodatki? Bo zamawiam w przyszlym tygodniu i jestem ciekaw
Opublikowano 31 lipca 20168 l Gildia jest najlepsza jeśli chodzi o wybór pozycji i zamówienia przedpremierowe - zamawiam nieraz dwa miesiące w przód, płacę i nic mnie potem nie obchodzi. Z kolei Aros/Nieprzeczytane mają nieraz lepsze ceny, ale trzeba kontrolować premiery, bo tam jest tylko to co już po premierze.
Opublikowano 31 lipca 20168 l Ja gdzieś 2 tygodnie temu na nieprzeczytane kupiłem dwa tomy Deadpoola za jakieś 52 zł. Wszystko ok, czekam na trzeci tom. Podobno pod koniec września.
Opublikowano 31 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen. A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem regał (WKKM trochę miejsca zajmuje a tu się zbliża kolejna kolekcja...) no i jest sztosik: Edytowane 31 lipca 20168 l przez Rudiok