tukan 1 917 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Jonah Hex mi osobiście dostarczył kiedyś niezłej rozrywki. Jak ktoś lubi lekkie i brutalne historyjki z dzikiego zachodu to powinien się zainteresować. Ja polecam Loveless od Azzarello. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Opublikowano 26 kwietnia 2017 No i witam, zakupy tak naprawde z kwietnia jedynie Hawkeye gdzieś pod koniec marca kupowany był. Osiedle swoboda jak zobaczyłem to po prostu musiałem, no musialem. Zobaczymy jakościowo jak to wychodzi bo kiedyś sie jarałem tym komiksem mocno. 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Jak kogos interere to w czerwcu powraca Kaznodzieja w nowym wydaniu. Punisher Max to must have. Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 25 maja 2017 Opublikowano 25 maja 2017 akurat przyszło w jednym dniu 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rudiok 3 367 Opublikowano 8 czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 czerwca 2017 Aktualizacja kolekcji, WKKM i WKDC. Kasy idzie na to, ale widok jest nie do pobicia :) 15 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 czerwca 2017 Opublikowano 9 czerwca 2017 Ja mysle zeby przestac kupowac wkkm na 120 numerach, bo przedluzaja to bez konca Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Czytał ktos Fight Club 2? Warto? Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 Część już przeczytana. Brubaker to mistrz, plus kreska Eptinga i mamy coś na prawdę wspaniałego. Jak komuś podobało się Fatale to Velvet może brać w ciemno. Jason Aaron DUŻO lepiej wypada we własnych komiksach niż w świecie Marvela, Skalp czy Bękarty po prostu must have. Batman... zawiodłem się na finale. Nie wiem co ten Snyder już widziwia :/ Ale rysuneczki Capullo robią robotę. Ach ten Snyder, Amerykański Wampir też już poszedł w kierunku przeginania pały do granic możliwości, czekam na finał bo już mnie męczy ta seria. Thor... no kurde mam problem z tym Marvelem. Tu niby wszystko spoko ale dla mnie jakieś to chaotyczne i te finałowe bitwy i twisty jakieś z dupy. 4 Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 +18 fap, fap, fap ;) Świetna kreska, zobaczymy jak z historią. W tym roku wyjdzie na pewno jeszcze trzecia część. 1 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 18 czerwca 2017 Opublikowano 18 czerwca 2017 Do mojej wrzutki wyżej: Spider-Man Niebieski/Kapitan Ameryka Biały - słodki jezusie, duet Loeb/Sale to isntant win. Wspaniałe historie i świetna kreska. Nawet się nie zastanawiajcie i kupujcie. Alias vol. 2 - to jest to, prawdziwe życie a nie superbohaterowanie. Bendis naprawdę zgrabnie pisze ten scenariusz a rysunki Gaydosa tylko dopełniają dzieła. Pierwsze story takie sobie ale dalej jest rozmowa Jessici z Luke'iem Cage i jest przekomiczna plus ostatnie strony w typie stenogramu Jessica vs J.Jonah Jameson, kwiczałem. Czytał ktos Fight Club 2? Warto? Tak, pękło dziś za jednym posiedzeniem. Fabuła bezpośrednio kontynuuje film/książkę [choć już trochę zapominam, dawno czytałem, więc mogę się mylić] więc spotkamy tutaj naszych ulubionych bohaterów. Palahniuk momentami trochę za bardzo odlatuje ale mając w pamięci jego książki, ujdzie. Dobry plot twist z Tylerem, przebijanie czwartej ściany i słaby finał. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 czerwca 2017 Opublikowano 22 czerwca 2017 (edytowane) Muszę jeszcze dobic do kompletu Ostatniego z mężczyzn i Wiecznego. Jeszcze w lipcu 6 tomow Sagi :) a jutro 2 tomy Outcast. KAZNODZIEJA I Alias o matulu. Łowy Kravena to miod sam w sobie. Catwoman mega. Tu trzeba dokupic 6,7,8,9 tom, reszta leci z prenumeraty. I tu również brakuje Thora i Superiora. She Hulk w gratisie wpadł. Edytowane 22 czerwca 2017 przez U Heisenberg U 7 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 Czytałem parę zeszytów z grumika i serial wydawał się lepiej ogarnięty. Ciekawe co tam się dalej odczynia. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 Również przeczytałem kilka zeszytów cyfrowo i mnie zniechęciło. Kreska brzydka, bohater jakiś taki nie do identyfikowania się z, no i historia lepiej podana w serialu. Chyba pierwszy taki przypadek, że adaptacja komiksu lepsza od pierwowzoru. Kończę oglądać Fargo i zabieram się za drugi sezon, w przeciwieństwie do Preachera. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 dzisiaj przyszła kolejna paczuszka 3 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 24 czerwca 2017 Opublikowano 24 czerwca 2017 Panowie do mnie leci Kaznodzieja + dwa pierwsze tomy Gotham Central. Trochę przystopowałem z zakupami, bo mam całkiem spory backlog, ale zaraz biorę się za Elektrę albo któregoś Deadpoola Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 czerwca 2017 Opublikowano 24 czerwca 2017 Panowie do mnie leci Kaznodzieja + dwa pierwsze tomy Gotham Central. Trochę przystopowałem z zakupami, bo mam całkiem spory backlog, ale zaraz biorę się za Elektrę albo któregoś Deadpoola Dobre zakupy. Mialem juz nic nie brac a tu Flash 1 tom za 2dyszki wiec wstyd nie brac no i JLA 4 tomiska za 150zlotówek Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 24 czerwca 2017 Opublikowano 24 czerwca 2017 Panowie do mnie leci Kaznodzieja + dwa pierwsze tomy Gotham Central. Trochę przystopowałem z zakupami, bo mam całkiem spory backlog, ale zaraz biorę się za Elektrę albo któregoś Deadpoola Gotham Central <3 Jakie to jest dobre, uojezu. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 czerwca 2017 Opublikowano 28 czerwca 2017 Nie wiem jeszcze jak z historią ale kreska swietna. 2 Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 28 czerwca 2017 Opublikowano 28 czerwca 2017 Historyjka cienka jak pupa węża. Zresztą, tak jak większość nowego dc. Dobrze, że mam dobrze wyposażoną bibliotekę miejską i nie muszę za takie "perełki" płacić. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 czerwca 2017 Opublikowano 28 czerwca 2017 (edytowane) Ja to ukladam na polke a nie jak zwierze, wymacane przez milion osob. Zresztą jaka gadka. Jestem lepszy, bo nie musze placic xD a huy mnie to? :* Edytowane 28 czerwca 2017 przez U Heisenberg U 1 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 28 czerwca 2017 Opublikowano 28 czerwca 2017 To, że będziesz później miał problem z tym, żeby to wszystko sprzedać Sam miałem setki tomów, z czego wartościowe były tak naprawdę klasyki Moore'a, Gaimana, Ennisa czy Jodorovskiego. Resztę hovna sprzedałem lub puszczam za jakieś śmieszne pieniądze byleby się ich tylko pozbyć. Ot taka nauczka dla mnie Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 czerwca 2017 Opublikowano 28 czerwca 2017 Z tym, ze ja nic nie sprzedaje ani nie wymieniam. To zostaje. Po prostu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi