Skocz do zawartości

Wasze komiksy

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 331,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen.   A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem re

• kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne

• O tak, Alfy były fajne. Szkoda, że wyszło stosunkowo niewiele numerów. No ale to taki komiks środka - ni to dla dzieci, ni dla dorosłych.   Tymczasem ciąg dalszy porządków na półkach:       Jak

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ZC4MsfP.jpg

Niesamowite wydanie.

Opublikowano

Macie jakieś swoje internetowe źródełko gdzie komiksy z miękką okładką przychodzą w idealnym stanie? Stacjonarnie drogo, internetowo okładki zarżnięte.

Opublikowano

Ja z zamawiam z gildii i arosa, nigdy nie mialem zagietych rogów, wszystko dobrze zapakowane.

Opublikowano

Gildia wymiennie z Nieprzeczytane / Fantastyczneswiaty / Bonito / Aros. Ostatnio z Nieprzeczytane dostałem dwa komiksy zapakowane w karton jak po drukarce laserowej, choćby po nim skakał to nie było szans żeby coś się zagięło ;)

Opublikowano

Dostałem bony do Bonito w pracy, to zrobiłem małe zakupy.

41873038_2310157329212573_79743505702804

Opublikowano

Dzisiaj przyszedł panie, pewnie w weekend zerwe folie, czytam jeszcze Transformery z zeszłego tygodnia.

Opublikowano

Za(pipi)iście podobają mi się okładki w tej kolekcji.

vW8TrMO.jpg

Opublikowano
40 minut temu, Krystyna JJanda napisał:

Kuuuurrrrrr zamówiłem po taniości i paczka dopiero w środę dotrze. :[

Kaznodzieje? Ja dałem 65 w bonito, paczka na drugi dzień do odbioru

Opublikowano

Zamawiałem głupi na miesiąc przed premierą na allegro. Ych. Poczekam - co zrobić? 

Opublikowano
43 minuty temu, Krystyna JJanda napisał:

Zamawiałem głupi na miesiąc przed premierą na allegro. Ych. Poczekam - co zrobić? 

Co? XD aros.pl, bonito itd. Dostawa najczęściej na drugi dzień i super ceny. 

Opublikowano

Macie tak, że po wejściu w najlepsze oferty na Ceneo, na samej stronie i tak jest drożej?

Opublikowano

Tak, przez Ceneo bywa taniej. 

Opublikowano

Wreszcie mam, kilka lat czekałem, aż się pojawi ten tytuł u nas

42373622_472968776535442_313509104104505

Opublikowano

No po dzisiejszym mailu z przeprosinami od sprzedawcy odebrałem paczkę w Ruchu i kolekcja niemal kompletna.

ezk5s5.jpg

Edytowane przez Krystyna JJanda

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 19.09.2018 o 21:02, Rudiok napisał:

I jak bagniak? 

Kończe pierwszy tom, nie jest to super hero jeśli ktoś się tego spodziewał. Bardziej horror, cięzko mi to do czegoś porównać, ale jestem zadowolony z zakupu.

Opublikowano

Jeszcze nigdy w życiu nie kupiłem internetowo książki/komiksu w idealnym kolekcjonerskim stanie. Oczywiście Życie i czasy Sknerusa McKwacza z Nieprzeczytane, wyżłobiony szlaczek na froncie twardej oprawy. 

Edytowane przez Arm9_Team

Opublikowano

Fantastyczne Światy - tam kupisz w idealnym stanie
Choć teraz zmienił się właściciel, mam nadzieję, że pakowanie się nie zmieniło

Opublikowano

Zwracał ktoś książkę/komiks już z usuniętym fabrycznym zafoliowaniem? Robią z tego tytułu problemy?