Opublikowano 16 września 20186 l Macie jakieś swoje internetowe źródełko gdzie komiksy z miękką okładką przychodzą w idealnym stanie? Stacjonarnie drogo, internetowo okładki zarżnięte.
Opublikowano 16 września 20186 l Ja z zamawiam z gildii i arosa, nigdy nie mialem zagietych rogów, wszystko dobrze zapakowane.
Opublikowano 16 września 20186 l Gildia wymiennie z Nieprzeczytane / Fantastyczneswiaty / Bonito / Aros. Ostatnio z Nieprzeczytane dostałem dwa komiksy zapakowane w karton jak po drukarce laserowej, choćby po nim skakał to nie było szans żeby coś się zagięło
Opublikowano 19 września 20186 l Dzisiaj przyszedł panie, pewnie w weekend zerwe folie, czytam jeszcze Transformery z zeszłego tygodnia.
Opublikowano 22 września 20186 l 40 minut temu, Krystyna JJanda napisał: Kuuuurrrrrr zamówiłem po taniości i paczka dopiero w środę dotrze. Kaznodzieje? Ja dałem 65 w bonito, paczka na drugi dzień do odbioru
Opublikowano 22 września 20186 l Zamawiałem głupi na miesiąc przed premierą na allegro. Ych. Poczekam - co zrobić?
Opublikowano 22 września 20186 l 43 minuty temu, Krystyna JJanda napisał: Zamawiałem głupi na miesiąc przed premierą na allegro. Ych. Poczekam - co zrobić? Co? XD aros.pl, bonito itd. Dostawa najczęściej na drugi dzień i super ceny.
Opublikowano 23 września 20186 l Macie tak, że po wejściu w najlepsze oferty na Ceneo, na samej stronie i tak jest drożej?
Opublikowano 24 września 20186 l No po dzisiejszym mailu z przeprosinami od sprzedawcy odebrałem paczkę w Ruchu i kolekcja niemal kompletna. Edytowane 24 września 20186 l przez Krystyna JJanda
Opublikowano 3 października 20186 l W dniu 19.09.2018 o 21:02, Rudiok napisał: I jak bagniak? Kończe pierwszy tom, nie jest to super hero jeśli ktoś się tego spodziewał. Bardziej horror, cięzko mi to do czegoś porównać, ale jestem zadowolony z zakupu.
Opublikowano 5 października 20186 l Jeszcze nigdy w życiu nie kupiłem internetowo książki/komiksu w idealnym kolekcjonerskim stanie. Oczywiście Życie i czasy Sknerusa McKwacza z Nieprzeczytane, wyżłobiony szlaczek na froncie twardej oprawy. Edytowane 5 października 20186 l przez Arm9_Team
Opublikowano 5 października 20186 l Fantastyczne Światy - tam kupisz w idealnym stanie Choć teraz zmienił się właściciel, mam nadzieję, że pakowanie się nie zmieniło
Opublikowano 5 października 20186 l Zwracał ktoś książkę/komiks już z usuniętym fabrycznym zafoliowaniem? Robią z tego tytułu problemy?