Opublikowano 11 lutego 20214 l Te Wieśki są takie sobie, Bloodborne jest słaby, ten bełkot bez gejpleju kiepsko się sprawdza. Generalnie podejście typu oooo dorosłe bo brutalne, jest trochę dziecinne ;P Wiec ze swojej strony polecę może trochę nietypowo polską obyczajówkę o gitarzyście metalowym Będziesz się smażyc w piekle i takie trochę baśniowe podejście do Władcy Much Piękna Ciemność. Z rzeczy na licencji wyszedł ostatnio klasyk Aliens Labirynt którego niektórzy mogą kojarzyć jeszcze ze ś.p. TM-Semic.
Opublikowano 11 lutego 20214 l Mam jednego wieśka, tego z czerwoną okładką i ten komiks zniechęcił mnie do tego hobby xd. Dobrze ,że teraz dostałem staruszka logana i zmieniłem zdanie.
Opublikowano 12 maja 20213 l Zawsze się zastanawiałem jak to jest z tymi komiksami ze STAR WARS o postaciach, które mają zamknięte historie. Przecież chyba niespecjalnie można zaszaleć, żeby nie wychodzić poza ramy kanonu. Edytowane 12 maja 20213 l przez LukeSpidey
Opublikowano 12 maja 20213 l U mnie wpadła perełka. Niestety w średnim stanie, muszę się troszkę pobawić w naprawiacza.
Opublikowano 13 maja 20213 l Co sądzicie o serii "Skarga Utraconych Ziem"?! Czytałem cykl ze Sioban, oraz cykl "Rycerze Łaski" (rysunki w tym drugim są przepiękne, pamiętam, jak pierwszy raz miałem te albumy w rękach, wypożyczone z biblioteki I jak wielkie wrażenie na mnie zrobiły właśnie te wspaniałe rysunki). Oba cykle mi się podobały. Pierwszy jest lepszy fabularnie, za to drugi graficznie. Cykl "Czarownice", właśnie się powoli w POLSCE ukazuje I mam zamiar go sobie zakupić. Pierwszy album już jest, drugi ma być w czerwcu, a na trzeci, ostatni, trzeba będzie poczekać, oby nie za długo. Do tego, mam zamiar kupić "Western".
Opublikowano 17 maja 20213 l Mang już prawie nie kupuje, koncze tylko rozpoczete serie, ale wznowienie Eden wydanego kiedyś przez Egmont i to w twardej oprawie? Nie mogłem się oprzeć.
Opublikowano 17 maja 20213 l 14 minut temu, PiotrekP napisał: Pierwszy tom Lucka- 544strony, drugi ma mieć 680 Toż to 554 strony dobra! Znaczy się zła
Opublikowano 19 maja 20213 l Robilem wiosenne porządki co ja znalazłem w segregatorze od świata wiedzy, myślałem, że komus pozyczylem i straciłem na wieki wszystkie zeszyty od świętej pamięci DK, najbardziej żal mi było tego Silent Hill
Opublikowano 19 maja 20213 l W dniu 12.05.2021 o 17:08, Boomcio napisał: U mnie wpadła perełka. Niestety w średnim stanie, muszę się troszkę pobawić w naprawiacza. A to widział? https://www.swiatksiazki.pl/kapitan-kloss-wszystkie-zeszyty-w-jednym-tomie-6748666-ksiazka.html Edit: Oczywiście Janusze wykupiły i odsprzedają z dwukrotną przebitką, ale na Alledrogo można jeszcze za 189 zł dostać. Edytowane 19 maja 20213 l przez Rudiok
Opublikowano 19 maja 20213 l 7 minut temu, Rudiok napisał: A to widział? https://www.swiatksiazki.pl/kapitan-kloss-wszystkie-zeszyty-w-jednym-tomie-6748666-ksiazka.html Ale to jest wznowienie nakładu. ( Nie pachnie starym papierem ).
Opublikowano 19 maja 20213 l Teraz, Boomcio napisał: Ale to jest wznowienie nakładu. ( Nie pachnie starym papierem ). A to wiadomo, ja mam wciąż część zeszytów z pierwszego wydania więc rozumiem o czym piszesz. Natomiast w/w jest świetnym nabytkiem jak ktoś ma sentyment.
Opublikowano 26 maja 20213 l Klossa mam komplet z wydawanej 14 lat temu serii z super expressem. Niestety logo gazety szpeci każdą okładkę, ale komplet kosztował 40zł. Edit: Jeszcze to doszło: Edytowane 29 maja 20213 l przez PiotrekP
Opublikowano 1 czerwca 20213 l Tylko nie ten grafoman i pajac gaiman!! BUU!! Edytowane 27 listopada 20213 l przez ZAKARION
Opublikowano 3 czerwca 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To może nieco ode mnie. Część już przeczytałem, część przede mną, ale raczej dobrze spędzę przy nich czas.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Ja też zamówiłem Venoma i pająka, bo Marvel Fresh>Marvel Now 2.0 Ogólnie zapowiada się sporo dobrych serii z Immortal Hulkiem na czele.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l Ja już kilka razy pisałem, ograniczam sie tylko do pajęczaka ze wzgledu na ograniczone miejsce. Jeszcze 9 tom Ultimate w lipcu i chyba lekka przerwa.
Opublikowano 8 lipca 20213 l Te promki w polskich sklepach sa zabojcze dla mojego portfela. Taka cegłe ponad 800 stron dorwałem za połowę ceny okladkowej, jako fan pajęczaka nie mogłem się oprzeć.
Opublikowano 14 lipca 20213 l Posucha na polskim rynku, przegladajac promki w jednym sklepie odkryłem serie z pajęczakiem w moim ulubionym kostiumie i wziąłem wszystko co wyszło. Plus jeden tom zaległy z egmontu.